Tilbudsugen Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Er blevet fuldstændigt ubrugelig...😡 Reklamer i søgefelt på varer , måske man skulle lade butikkerne "spytte " i kassen , i stedet for forbrugerne ... Alternativt rulle opdateringen tilbage, så d... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Har brugt tidligere version hyppigt, Men den nye er for mig ubrugelig. Det irriterende man ikke selv kan vælge de forretninger man ønsker tilbud fra. Har ikke brug for tilbud fra butikker, der ligge... See more

Rated 4 out of 5 stars

Man kan søge på bestemte ting og få mails om tilbud. Det fungerer fint - det er dog ikke lykkedes mig at finde Hälsans Kök eller andre vegetarting. Siden selv er desværre ubrugelig, der er alt for... See more

Company details

1. Search Engine Company

Written by the company

Læs denne ugens tilbudsaviser online og find tilbud gode tilbud

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 12% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

9 reviews in the last 12 months

Write a review

Burde være 0 stjerner

Burde være 0 stjerner! Man kan ikke længere regne med websitet, den bliver ikke opdateret åbenbart. Jeg har flere gange gået efter ting, som ikke var på tilbud, da jeg stod i butikken!

July 15, 2026

Total håbløs

Total håbløs
Jeg forsøgte at bruge den i forhold til coop som ikke tør lade sig sammenligne på Epris som suverænt er beste app på området. Jeres app er en total rodebutik som kun spilder ens tid.

June 22, 2026

Besvarelse fra Tilbudsugen

Besvarelse fra Tilbudsugen

15. mar. 2024
Vi kommer med en ny opdatering hvor "tilbudsagenten" eller prisovervågning kommer tilbage

det er to år siden i kom med den melding, og der er intet sket ud over den bliver dårligere og dårligere !

April 1, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Den er blevet helt ubrugelig pga…

Den er blevet helt ubrugelig pga reklamer der gør siden ulæselig

March 12, 2026

Kære Annette
Vi er opmærksomme på, at annoncer fylder på siden. De er en del af grundlaget for, at vi kan stille tjenesten gratis til rådighed for brugerne. Vi arbejder løbende på at finde en balance, så siden fortsat er brugbar samtidig med, at den kan finansieres.

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback.
Mvh.
Tilbudsugen.dk

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har 3 gange spurgt forgæves på…

Jeg har 3 gange spurgt forgæves på tilbud på hk okse i rema og føtex de kendte ikke til tilbudene og tilbudsugen så hvor får i info fra line

February 28, 2026

Kære Line

Det er vigtigt at være opmærksom på datoerne for, hvornår tilbuddene gælder. I nogle tilfælde kan der være overlap mellem den nuværende og den kommende tilbudsavis, hvilket kan skabe forvirring om, hvornår et tilbud starter i butikken.

Vi anbefaler derfor altid at tjekke startdatoen på tilbuddet.

Tilbudsugen

Rated 1 out of 5 stars

Kæmpe Forringelse af Velfungerende App…

Kæmpe Forringelse af Velfungerende App – Hvor er Funktionaliteten Blevet af?
​Wauw, sikke en KÆMPE forringelse af tilbudsappen! Det er simpelthen ikke godt nok.
​I skrev tilbage i august, at I arbejdede på at forbedre appen, men i stedet er den blevet totalt ubrugelig – den fungerer jo slet ikke! Det er en nedgradering, og ikke en forbedring.
​Som en anden bruger har skrevet, er "hele hjertet er væk." Alt det, som vi som forbrugere brugte aktivt i vores daglige jagt på de bedste tilbud, er forsvundet.
​Vi kræver de velfungerende søge- og sorteringsfunktioner tilbage!
​Vi kan ikke bruge appen, når de mest basale funktioner mangler. Jeg vil kunne:
​Søge som tidligere: Jeg skal lynhurtigt kunne søge på specifikke varer som f.eks. "hakket oksekød" og få et brugbart overblik.
​Se og vælge butikker: Muligheden for at se en komplet liste over butikker og vælge/filtrere i udvalget er ESSENTIEL.
​Sortere og organisere: Vi skal have mulighed for at sortere resultaterne, så vi effektivt kan finde de bedste tilbud.
​Giv mig, og alle vi andre frustrerede forbrugere, vores gamle tilbudsapp tilbage! Stop forringelsen og lyt til jeres brugere. Vi brugte appen, fordi den var god – nu er den ubrugelig. 😭

October 30, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Hele hjertet er jo væk i den nye…

Hele hjertet er jo væk i den nye Tilbudsugen-app! Giv mig den gamle app tilbage, TAK! Det er ganske simpelt: Integrationen mellem min indkøbsliste og antallet af butikker, som tilbyder netop mine varer fra min indkøbsliste, er ikke eksisterende.

Det var jo netop meningen med Tilbudsugen (den gamle), at hvis jeg tilføjede "hakket oksekød" på Indkøbslisten, så kom der en oplysning om, at der var 14 tilbud på denne vare. Når jeg så aktiverede cirklen med tallet 14 i midten, kunne jeg se – i listeform – hvilke butikker jeg kunne vælge imellem.

Hvis I ønsker succes med den nye Tilbudsugen-app, bør integrationen mellem indkøbslisten og de tilbudte varer i butikkerne være hjertet i appen (præcis som i den gamle app). Ellers giver det ingen hjælp for mig som forbruger til at danne mig et overblik over de bedste tilbud på de varer, jeg søger efter på indkøbslisten.

Nå ja! Det er måske netop pointen med den nye app – at jeg ikke på en nem måde skal have hjælp til at finde de gode tilbud via min indkøbsliste. Og det i disse tider, hvor priserne på varerne er eksploderet. Det er godt nok tarveligt – ja, faktisk uetisk.

October 25, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Fra supergodt site til rent skidt

Sådan gøres et godt site til crap!
Fra at være en brugbar 5⭐️side, jeg ofte brugte til at finde tilbudspriser, er den nu elendig med forkerte priser, ikke eksisterende tilbud og de 💥☠️reklamer og fortjener 0⭐️.
Rul opdateringerne tilbage til forår 2024, da virkede det eller mist jeres base/kunder til papirtilbudsaviserne, de er da til at stole på!!!

August 17, 2025

Reply from Tilbudsugen

Tak for din ærlige feedback – vi kan godt høre, at du er skuffet. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have.

Vi arbejder løbende på at forbedre prisdata og reducere fejl, og vi er også i gang med at justere løsningen, så den bliver mere præcis og brugervenlig.

Er blevet ubrugeligt!

Efter opdateringen her i foråret er brugen af Tilbudsugen blevet meget dårligt.
Når man søger på tilbud og trykker på et bestemt tilbud, kan man ikke gå tilbage til søgeresultater mere.
Har skrevet til deres kontakt mail, men ingen respons.
Mystisk at man laver sådan en ændring og mener det er godt. Det virkede så fint før. :-(

August 3, 2025

Reply from Tilbudsugen

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at den seneste opdatering har givet dig problemer med søgning og navigation – det er bestemt ikke meningen.

Det med at man ikke kan komme tilbage til søgeresultatet efter at have set et tilbud er vi opmærksomme på, og som vi arbejder på at få rettet. At du ikke har fået svar på din henvendelse, er selvfølgelig heller ikke i orden – det beklager vi.

Vi sætter pris på, at du brugte Tilbudsugen før opdateringen, og vi arbejder på at bringe brugervenligheden tilbage på samme niveau. Din feedback hjælper os i den proces.

Er blevet fuldstændigt ubrugelig...😡

Er blevet fuldstændigt ubrugelig...😡
Alternativt rulle opdateringen tilbage, så den bliver brugbar for kunderne igen .
Edit 1. Har nu oprettet mig som bruger og betalt 9 kr for 30 dage , kode og mailadresse genkendes ikke og henvendelse til jer på mail besvares ej heller 😡....måske i bare skulle lukke siden ? Besvarelse fra jer her , forekommer stort set kun til den der giver 5*, men dem er der efterhånden også langt imellem ....

July 25, 2025

Reply from Tilbudsugen

Tak for at dele din oplevelse.
Vores samarbejdspartner, der tilbyder løsningen, hvor man kan slippe for reklamer har haft udfordringer. Vi har valgt at fjerne denne mulighed med betaling, da det har givet jer alle for mange problemer. Hvilket selvfølgelig ikke er i orden.

Rated 1 out of 5 stars

Reklamer oven i det søgte

Reklamer oven i det søgte, så man ikke kan se tilbuddene. Har for søg at klikke dem af, men så afløses den bare af en ny.... Jeg har altid brugt den via nettet. Skriver bare ti, og så kom den frem. Men dur ikke når man ikke kan se det man søger. Reklamer støjer bare. Jeg ser dem ikke ...

July 17, 2025

Tak for din feedback.
Denne fejl skulle være rettet nu.

INGEN søgefunktioner

INGEN søgefunktioner. Al privatliv skal udleveres, bortset fra sko nummer og tvugne nyhedsmails. Hvis idé magerne bag den joke side får sig et kick ved at gøre folk sure skulle det da være sitets eneste eksistensberettigelse
PS. Dette gælder ikke blot jeres site men stort set alle sites med tilbuds søgning af dagligvarer.
For nogle år siden denne slags søgesider ganske brugbare. Hvorfor er de blevet dårligere når alt anden netsøgning er blevet bedre?

June 25, 2025

Take a closer look