Et fantastisk bryllup, men uheldig administration
Vi afholdt vores bryllup på Tulstrup Kro i sensommeren 2016 for 55 mennesker. Vi holdt brylluppet på kroens tagterasse og havde efterfølgende reception, 4 retters menu og efterfølgende fest til klokken 3:30.
Lad mig starte med det positive: Vi havde en fantastisk dag, aften og nat på Tulstrup Kro, der forløb lige præcis, som vi gerne ville have det. Vi var i fokus og kroen leverede super gourmet-mad, som alle gæster roste. Derudover gav de rammerne til en fantastisk fest efterfølgende.
Med det sagt, så var vi ret kede af forløbet op til dagen. Vi var ude 1,5 år før tid, og vi blev gentagne gange lovet en række ting, som enten ikke holdt stik eller som ændrede sig undervejs.
Bl.a. så havde kroen en samarbejdspartner i Ry Parkhotel, som vi blev garanteret gratis transport til og fra kroen. Hotellet lukkede 4 måneder før vores bryllup, men kroejer forsikrede, at han ville nå at købe hotellet inden, så vi skulle ikke bekymre os. Denne overtagelse blev ved med at blive udskudt af diverse - sikkert gode - grunde, men faktum er, at vi indtil 4 uger før vores bryllup stadig fik at vide, at vi nok skulle kunne få værelser til os og vores gæster på dagen. 3 uger inden brylluppet blev dette trukket tilbage, og vi måtte i desperation i gang med at finde nye overnatningsmuligheder. Havde vi været ude i god tid kunne vi havde booket på et hotel 500 meter fra kroen, men det var optaget og vi måtte 7 kilometer væk, og vi skulle selv stå for transport.
I forhold til prisen for brylluppet, så aftalte vi mundtligt gentagne gange en pris, som alle var enige om. Da vi var et par måneder før brylluppet tog vi til møde på kroen, hvor vi igen fik bekræftet prisen. Vi efterspurgte herefter prisen på skrift, og jeg spurgte efter den 2 gange om ugen - 4 uger i træk UDEN, at jeg fik den tilsendt. Vi tog til endnu et møde, hvor vi igen fik bekræftet prisen, og vi fik prisen tilsendt samme aften, men her var prisen hævet 200 kr. per kuvert, da kroejeren åbenbart ikke havde taget højde for, hvor lang tid vi var på kroen - selvom dette på intet tidspunkt havde ændret sig.
Vi endte med at få prisen 150 kr. "ned" (50 kr. op i forhold til aftalte pris), og generelt virker det bare til, at kroen ikke har styr på det administrative. Kroejeren virkede til tider også meget kort for hovedet, når det kom til priser og administration, og det var generelt en utrolig træls oplevelse op til brylluppet.
Igen vil jeg fremhæve dagen, som var fantastisk. Dét kan Tulstrup Kro finde ud af - både omgivelser, oppyntning, rammer, mad og stemning var fænomenal, men de burde hyre nogen til at varetage alt det andet. Havde vi kendt til forløbet på forhånd, så havde vi formentlig valgt et andet bryllupssted, hvor vi var sluppet for miseren op til brylluppet.
October 20, 2016
Unprompted review