Hold jer fra Vestfyns Marinecenter
Jeg bliver desværre nødt til at give en hel stjerne da muligheden ikke er der for at give mindre.
Som ny bådejer (af en brugt båd) vælger jeg at tage motoren ind til VM med henblik på at få den serviceret. Dette ringer jeg så for at bestille en tid til i maj, men får at vide over telefonen at de har meget travlt i øjeblikket, og at hun vil ringe til mig når de har tid til at kigge på den, fair nok. Ugen efter bliver jeg så ringet op og får besked på at jeg kan komme med den mandag ugen efter, hvilket jeg så gør.
Da jeg kommer med båden, bliver jeg mødt af en dame som ikke forstår hvad jeg kommer for..heller ikke efter jeg forklarer hende at hun har lavet en aftale med mig om at komme med motoren den pågældende dag. DET har de da virkelig ikke tid til så jeg kan få lov til at lade båden stå og så vil de kigge på den når de får tid. Lang historie kort og spoler lige 3 uger og 4-5 besøg frem, har de endelig fået lavet service på motoren..siger de.
Jeg er så ude og prøve motoren, hvor det overhovedet ikke har gjort nogen forskel, hvor den stadig kun sejler 5-8knob (15fods båd med 40HK burde kunne sejle minimum 20, måske endda 30knob) , og bruger 20+L benzin på en halv times sejlads).
Tilbage til VM for at fortælle ham at det stadig er det samme, hvortil han spørger mig om jeg har fyldt olie på motoren? Øh nej den har lige været til service så det forventede jeg faktisk at det var blevet gjort.
Han sælger mig så en liter olie til 170kr, med kommentaren om at nu kommer den til at flyve afsted.. hvilket den så heller ikke gjorde. Tilbage til VM hvor han tilbyder mig at låne en anden propel, hvor jeg nu er ved at være godt træt af at komme rendende hele tiden. MEN han tilbyder mig at låne en gratis hvis jeg kommer tilbage ugen efter når han får en hjem. Da jeg kommer får jeg stukket en i hånden som jeg "bare lige kan sætte på". Det vil jeg dog ikke gøre selv da jeg ingen forstand har på det, så for at jeg ikke er ansvarlig for at tabe propellen, får jeg ham til at sætte den på selv. Det gjorde heller ingen forskel, og han beder mig om at lade båden stå så skal han nok kigge på den. Jeg siger mange tak for lån af propellen, og tager i stedet for båden med i slutningen af August og finder et andet værksted! (Som efterfølgende har renset en stoppet karburator, skiftet en pilrådden toppakning, skiftet en styreboks, samt skiftet en utæt gummidims hvor benzinen bare er fosset ud af)
Så jeg tvivler på at jeg har fået noget som helst lavet for de penge jeg gav for det "service", og har dermed spildt min sommer på søforklaringer og alverdens øgenavne som min båd fik undervejs!
September 27, 2020
Unprompted review