Havde en vare på auktion den 7. maj 2016, kunne læse på deres hjemmeside at: Opgørelse over solgte effekter vil blive fremsendt 30 hverdage efter auktionsdato. Afregning vil blive bankoverført til s... See more
York auktion ApS
See what reviewers are saying
Der står på deres hjemmeside, at alle auktioner er aflyst pga. sygdom. Sygdom burde ikke kunne standse alle auktioner. Den ene er en online-auktion. De to andre real-auktioner, som ligger henholdsvis... See more
LAD VÆR med at handle med York Auktionshus under nogen omstændigheder. De betaler ganske enkelt ikke deres kunder som lovet. Jeg har nu haft mere end 3000 kr. til gode siden før efterårsferien... See more
Company details
Waldemarsvej 1, 4296, Nyrup, Denmark
- 70203606
- olem@york-auktion.dk
- www.york-auktion.dk
Har kun set Fjolset på TV
Har kun set Fjolset på TV. 500 er der budt der.500 er der budt der. 500 er der budt der. 500 er der budt der. 500 er der budt der. 500 er der budt der. 500 er der budt der. 500 er der budt der. 500 er der budt der. 500 er der budt der...
Ja, det går STÆRKT, her HOS, York-Auktioner... 500 er der budt der, 500 er der budt der 500 er der budt der... Har Aldrig set magen til AMATØR. Nogen sinde!
Svindel og humbug ........
Svindel og humbug ......... forstår godt hvorfor ejeren lider af dårlig tarm,,,,,,, det er alt det varme luft han lukker ud 😰
Ingen kvaler, nye filialer
Ole Mortensen, er snart igang igen med nye auktioner
Live-auktioner.com ApS
CVR-nr 3840287
Præsteskov 4,
4293 Dianalund
Etableringsår:
07-02-2017
Usselt over for kunderene
er ikke blevet betalt for vare jeg havde på auktion i Oktober 2016, på dagen hvor afregningen skulle ha fundet sted kom ingen ting, dagen efter tog jeg kontakt, og fik at vide at Afregning var lavet, men ikke frigivet til udbetaling og jeg skulle have .... kr stadig ikke set skyggen trods udmattende telefonisk kontakt med York-auktion.dk bare ikke lige Ole, da han aldrig var til at få fat på.
og Nu Konkurs... jamen for h...... da!!.
Firmaet er begæret konkurs.
Ærgerligt med folk der har penge tilgode hos svindleren Ole Mortensen
Finans.dk har en artikkel vedr. York auktion´s konkurs d. 13-03-2017
forbandet svindler
den forbandet svindler klamme tyveknægt, stjæler kundernes penge, bruger dem til hans drukkenbolt liv, spiller den store mand for andres penge, føj for sat an et svin, måske en politi anmeldelse kan få ham ind og tremme den lidt, mon ikke der er nogle med veste der snart besøger ham?
Manglende betaling
Har nu endelig modtaget betaling for effekter solgt ultimo oktober. Betalingen indgået uden nogen forklaring elle undskyldning for den sene betaling Er det Yorks mening, at skræmme kunder væk og lukke biksen? hans Henning
Snyde tramp
Har ventet på mine penge siden november 2016, trods mail og telefonkontakt er der stadig ikke sket noget. Alle skal holde sig fra Ole ,han har ikke format til at kontakte sine kunder, Uf skam dig OLE.
Tror York Auktioner er i likviditets problemer. Måske betalingsstandsning.
Der står på deres hjemmeside, at alle auktioner er aflyst pga. sygdom.
Sygdom burde ikke kunne standse alle auktioner. Den ene er en online-auktion. De to andre real-auktioner, som ligger henholdsvis i Jylland og Sjælland. Der må sgu da være mere end en auktionarius, der kan svinge en budhammer.
Virkeligt useriøst foretagende.
LAD VÆR med at handle med York Auktionshus under nogen omstændigheder.
De betaler ganske enkelt ikke deres kunder som lovet.
Jeg har nu haft mere end 3000 kr. til gode siden før efterårsferien 2016 uden at se skyggen af pengene.
Ole Mortensen svarer ganske enkelt ikke på sine mails eller telefonopkald.
Det er sindssygt useriøst og uacceptabelt, at de ikke udbetaler penge, de har accepteret, de ville betale tilbage.
Jeg håber, at der er nogen, der sætter en seriøs stopper for hans fuskeri med det samme.
Snyd og bedrageri
Hvordan York Auktion og Ole ikke er blevet lukket ned endnu, fatter jeg simpelthen ikke. Det er hundredevis, hvis ikke tusindvis af anmeldelser på nettet, facebook og alle mulige andre steder, hvor folk klart beskriver at de er blevet snydt.
Hold jer langt væk. Ole er en forfærdelig person hele vejen igennem, som gladeligt snyder folk hvor hver en krone han kan.
Utroligt
Det er s. da helt utroligt at den mand ikke kan se at få betalt for afsluttet auktioner. Har til dato ikke modtaget afregning for solgte vare uden at skulle rykke for betalingen, har solgt på auktionen først i september, men har endnu ikke modtaget afregning, det er åbenbart ikke gået op for hr. Ole Mortensen at man kan sætte til betaling i sin bank, men det undre mig ikke,
det er nok mere viljen til at få betalt, men undskyldningerne er jo mange. Det er jo utroligt at man kan drive forretning med så mange dårlige anmeldelser, kan kun sige hold jer væk, for jeres egen skyld så bliver man da ikke skuffet.
Pas på
Købte to varer via online bud. Da jeg skulle afhente dem dagen efter var det kun den ene varer de kunne finde, den anden var tilsyneladende blevet stjålet eller lign. Det var hvad det nu var, men hvor filmen virkelig knækket var at de ikke synes jeg skulle have penge retur for den varer som var blevet væk i deres varetægt. Jeg fik lange "løgnhistorier" om at de ikke var forpligtet til at give mig mine penge selv om jeg ikke havde fået mine varer. Det lykkes mig dig ved at hæve stemmen lidt rigeligt at få mine penge retur for den varer jeg ikke havde fået. Pinligt foretagende de kører.
Defekt tæppe - beskrevet som ekstra velholdt!
Jeg bød på et Nain tæppe og vandt. Jeg bød over nettet og så ikke tæppet i virkeligheden. I beskrivelsen af tæppet blev nævnt at det havde hængt på en væg. Det forstod jeg som om at tæppet ikke var slidt eller snavset.
Det var det heller ikke. Derimod var der flere partier på tæppet som var mølædte - luven var helt væk. Tæppet er værdiløst. Jeg har skrevet og ringet og blev belært om at firmaet ikke kunne hæfte for kvaliteten da de opfordrer folk til at komme og se varen inden bud.
Før i tiden da huset havde en anden indehaver og der blev drevet seriøst auktionsfirma var jeg fast til alle auktioner og købte rigtig mange numre. Siden jeg købte tæppet har jeg ikke været der.
Dette beklager jeg meget da det var rigtig hyggeligt.
Hold jer langt væk
Har nu 3 gange haft effekter på auktion ved York (egå afdelingen) og alle 3 gange har jeg måtte rykke for, at få mine penge 2-3 mdr efter auktionen er afholdt (de skriver inden for 30 dage, de burde ændre det til 60 dage + 30 rykkerdage)
Samtidig overholder Ole ikke aftalt indskrivningsgebyr/sælær, når man aftaler en fast %-sats på 12%, og beløbet er 30-35% så burde man ikke drive virksomhed, hvis ens "hovedregning" er så elendig.
Varer som ikke bliver solgt, bliver kørt til deres afdeling i den anden ende af landet (til trods for man aftaler at jeg hentede det hjem igen, så jeg måtte til at have bekendte til at hente det på Sjælland og køre det til Jylland igen)
Ole snakker og snakker (han er jo ikke "brugtvognsforhandler" for ingen ting), men det kan aldrig blive min skyld (kundens) at han ikke kan få fingeren ud og få afregnet med folk. Hans medarbejder henviser til Ole, konstant, men når der ikke svares pr telefon/mail, ja så er man jo lige vidt.
Så vil anbefale alle at holde sig langt væk og bruge andre auktionshuse,
p.s Sjovt var det nu, at de "rykkede" for en betaling fra min side, ved deres sidste auktion, og da jeg skrev samme undskyldning retur som Ole havde sendt til mig, omkring manglende udbetaling af mine penge, blev min konto ved dem "blokeret" grundet manglende "betaling af bud"...
Jeg ville ellers mene jeg også kunne trække min betaling 2-4 mdr uden problemer?????
Bør ikke drive auktionsfirma...
Hos normale auktionshuse gælder det at har du lagt et maksbud på en netauktion og har modtaget en bekræftelse herfor, så er det gældende. Hos normale auktionshuse gælder det at dit bud som er det højeste og som du har fået en bekræftelse på er det vindende bud, og gennem normale auktionshuse gælder den besked du kan læse af din ”historik” på hjemmesiden (om at du har vundet auktionen). Men sådan er det IKKE hos York-Auktion.
De regler som står på deres hjemmeside er ”vejledende” og ændres efter auktionarius behag, og når der er sagt ”3. gang ” og faldet hammerslag, så bliver hammeren løftet igen og budene fortsætter – hvis auktionarius har lyst til det…
Medarbejderne er meget hyggelige personer, men ret naive og uprofessionelle – find en ny branche og tjen jeres penge derved, lad andre om auktionsbranchen.
Manglende afregning
Afregning vil blive bankoverført til sælgers bank.
Kontaktede Ole (auktionarius) dag 31, da jeg ikke havde modtaget penge, fik umiddelbart derefter en email, med oplysninger om salget og mit kontonummer, med lovning om snarlig betaling....nu er der gået 34 hverdage, og jeg har stadig ikke modtaget betalingen! Så et godt råd er, at du skal ikke sælge på auktionen, hvis du forventer at få dine penge til tiden!
Svindelforetagende
Solgte varer på York auktion for ca. 20.000 kr. I starten af November, som forfaldt til betaling efter 30 hverdage til udbetaling 16-12 2016 jeg har jeg modtog en afregningsfaktura hvor der stod afregning 11-1 2017 jeg kontaktede Ole og fortalte ham af den gik ikke, jeg skulle bruge mine penge til jul og at udbetalingen var forfalden, det skulle jeg ikke spekulere på pengene var på vej,
Jeg har 4 gange i det nye år været i telefonisk forbindelse med Ole og rykket for mit tilgodehavende, men har nu 2 1/2 md. Stadig ikke modtaget mit tilgodehavende.
Han burde have inddraget sin tilladelse som auktionarius, manden er jo svindler og burde politianmeldes.
Sidste gang jeg solgte for et stort beløb, var det nøjagtig det samme
Upålidelig og løgnere.
Indehaveren lovede mig at betale for transporten af de ting jeg skulle have solgt, da jeg havde mange, som han sagde interessante ting. Da jeg får en henvendelse fra vognmanden sagde jeg, at han skulle aftale nærmere med indehaveren og det gjorde han så og vendte tilbage og sagde, at det var på plads nu.
Lige indtil opgørelsen kom, hvor han trækker 2.250 kr fra og skriver til mig at det er billigt. Hammerslaget var på ialt 16.700 kr og jeg fik lige knap 8000 kr, dertil får York også tillæg og procenter af køber udover hammerslaget så i mine øjne er det tyveri og udnyttelse af almindelige mennesker. De er på ingen måde til at tale rimelighed med, ignorerer mine henvendelser omkring denne episode,
SÅ VÆR MEGET FORSIGTIG OG SØRG FOR AT HAVE ALT PÅ SKRIFT.
Jeg sætter ALDRIG mine ben på deres matrikel.....
Meget skuffet over man ikke kan annullere sin handel
Købte først 2 gas flasker til CO2 og argon der skulle være købe flasker. Men da jeg skulle fylde dem op hos AO Johansen viste det sig at den ene gasflaske var stjålet fra et lager og de inddragede så flasken. Så kontaktede jeg York og fik så pengene retur efter jeg ville politi anmelde dem for salg af tyve koster.
Og har også været ude for at jeg har købt 2 paller med flapdisc til vinkelsliber og der fulgte også en vinkelsliber med.
Regnede selvfølgelig med det var helt nye flapdisc da jeg så dem på nettet men man kunne ikke se forsiden for de var alle sammen lagt på hovedet så man ikke kunne se de var brugt. Klagede så over at det var brugte flapdisc og at man ikke kunne sælge brugte flapdisc, da de jo ikke er en krone værd. Og sagde samtidig at jeg syntes det var for dårligt at man havde lagt bagsiden op når man havde taget billeder så man ikke kunne se det var affald, men det ville de ikke returnere det var bare synd for mig.
Syntes sgu det er rigtig dårlig forretnings gang. Og kan kun råde alle til at holde sig fra det fusker firma.