YouSee Web TV
See what reviewers are saying
Aftaler ikke en aftale når det gælder you see. Dermed alverdens bavl med skyhøje regninger, og automatisk generede mail i bred bred skala. Ucharmerende, uanstændigt, uforskammet, bondefanger adfærd... See more
Aldrig har vi været ude for sådan et amatør firma og kunde bliver vi ALDRIG igen... Siden vi blev kunder har der været problemer med betalinger som var tilmeldt PBS fra jeres side men aldrig tru... See more
About YouSee Web TV
Information provided by various external sources
Har du spørgsmål eller ønsker en generel vejledning til et af dine produkter, vil vi gerne hjælpe dig med at løse problemet.
Indlæs dine kanaler digitalt
Hvis du mangler en kanal, og du har den
tv-pakke, kanalen tilhører, skal du indlæse dine kanaler igen. Du får den bedste billedkvalitet, hvis du indlæser kanalerne digitalt.
Kundeservice har åbent hverdage
kl. 8 - 18.30
I weekenden og på helligdage holder Kundeservice lukket.
Har du problemer med dine YouSee produkter, skal du ringe til YouSee's Support på 70 70 40 40
Supports åbningstider i hverdage er
kl. 8 – 20
I weekender og på helligdage
kl. 10 – 20
Teglholmsgade 1, 0900, København C, Denmark
- 70 70 40 40
- dach@tdc.dk
- www.yousee.tv
YouseePlay er virkelig kommet godt igen.
YouseePlay/tv.yousee er virkelig kommet godt fra nogle ærgerlige år med en vanvittig dårlig tjeneste til den højeste pris på markedet. Nu virker det hele som det skal - intet hakker og det virker i alle mine browsere - som det selvfølgelig burde. 4/5 stjerner fordi interface stadig er vildt dårligt. Det er verdens sværeste hjemmeside at navigere på, men i det mindste virker kanalerne.
Har manglet tv i 14 dage nu
Har manglet tv i 14 dage nu, yousee kundeservice har flere gange lovet at finde en løsning, samt give besked. De siger nu jeg skal betale yderligere 600 kr. hvis alle tv skal kunne se de 20 tillægskanaler. Det nægter jeg, da alt virkede indtil deres opdatering blev indstalleret. Kundeservice siger, at det er deres overordnede som ikke vil, deres kunder. Jeg mener de har tæt på DK's dårligste moral. Man kan ikke sige sin mening, da det bare går ud over, deres inkompetente kundeservice, Den gode nyhed er at, de regner med at 2 stk tv, kommer til at virke igen om 20 dage. Da jeg har 2 adresser, betyder det at jeg i den tid betaler 958 kr. for ingenting.
Det er efterhånden mange år siden at …
Det er efterhånden mange år siden at jeg har set en udsendelse uden afbrydelser trods at jeg ser TV2. Dette skyldes et uforklarligt problem af Yousees tv.yousee. Og kundeservicen er absolut ikke hvad den har været, det virker lidt som at de som er i kundeservice er lige så uviden som jeg selv, samt har jeg oplevet at en ansat ændrede i mit TV abonnement som jeg bad hende om, men samtidig ændrede hun i mit bredbånd fra en 100/30 til 179kr månedlig som jeg have haft et par år, til en 100/20 til 299kr månedlig forbindelse med 6 måneders binding, hvilket jeg bagefter ikke kunne få ændret på da jeg naturligvis ikke havde læst abonnementsbetingelser/bekræftelses ordren da jeg naturligvis ikke havde regnet med en ændring af mit bredbånd når det var min TV bland selv kanaler i min TV pakke der skulle ændres, så da jeg henvendte mig grundet undren over min regning, fandt jeg først da ud af ca 3 måneder efter hendes "stunt" at der var blevet ændret i mit Bredbåndsabonnement...
Så er den gal igen med YouSee
Så er den gal igen. Ingen TV - ingen beskeder fra Yousee. Signalet slukker bare. Ingen hjælp at hente. Hvad skal man gøre med yousee - skrot dem!!
Hakker konstant
Hakker konstant, er helt ubrugeligt, alt andet streaming virker upåklageligt, yousee funker så dårligt, desværre
Endnu engang virker web tv ikke mens …
Endnu engang virker web tv ikke mens der er Champions League. Sindssygt at et firma af jeres størrelse ikke kan finde ud af det!
Hva sk jeg sige
Hva sk jeg sige? ?????!!!!! Jeg er rasende, virket 5% af tiden har haft det i årevis desværre. Men nu tager jeg mig sammen og finder en anden udbyder. Kan på ingen måde anbefale. Vi har 5 forskellige enheder virker lige ringe på tlf. Tablet og pc.
Snyd og bedrag at disse svindlere tager …
Snyd og bedrag at disse svindlere tager penge for filmleje. Yousees streamingservice skal loade hele tiden! YouSee er nogle svindlere!
Det er helt uforståeligt at man fra …Mega dårlig service.
Det er helt uforståeligt at man fra Yousee ikke kan levere en tv boks som kan tilsluttes med netværkskabel, vi har i flere år modtaget vores tv signal fra Waoo og der var ingen problemer så med Yousee som tv udbyder er vi bumpet til bage til stenalderen og de kalder sig for Danmarks største underholdningsunivers jeg forstå ikke Ewii (Tre-for) er gået med til denne forringelse men vi er desværre stavnsbundet til Youse 😈
jeg er den heldige ejer af en …
jeg er den heldige ejer af en Nokia med windows på men om yousee gider at lave apps så man kan se tv på den og ikke nok med det så skal man sku betale sine regninger 3 mdr. frem og hvis men har penge til gode så går der ligeledes 3 mdr inden man får dem tilbage
Troede lige jeg skulle se tirsdags …
Troede lige jeg skulle se tirsdags analysen fra arkiv. Men det kører helt elendigt, både i app og på pc. Det er godt nok dårligt. Man kan aldrig regne med om deres Web TV virker. Hvis det her er fremtidens TV så savner jeg VHS og Analog TV. Stram nu op Yousee vi betaler rigeligt får det P** her som ikke virker.
Find et alternativ
Det er den dårligste oplevelse jeg har haft med at streame fodbold. Spar pengene og find andet streaming tjeneste.
Jeg har af flere omgange med YouSee, missede mål og højdepunkter.
Totalt værdiløst
Totalt værdiløst. 80% af tiden, virker det ikke, og man kan ikke spole i udsendelser man ikke har set før. Tvangsindlagt til at glo på elendige reklamer. Sidst virkede det ikke, og der var opstået en fejl, stod der i toppen af skærmen. Få timer senere virkede det måske, men det fandt jeg ikke ud af, da udsendelsen nu var udløbet. Skod med skod på. Jeg gider ikke bruge det længere.
Hakker går i stå så det hele oplevelsen …
Hakker går i stå så det hele oplevelsen bliver ødelagt, få det ordnet, det er pinligt hvor lige glade I er med jeres kunder.
Fuldstændig vanvittigt elendig service
Fuldstændig vanvittigt elendig service, den eklatant uhjælpsomme unge mand jeg havde i røret, var ikke i stand til at gøre andet end at henvise til en mail og besvare via intetsigende standart fraser. Hvis man har en kundeservice, må man for f..... da forvente at denne er i stand til at service kunderne, og ikke bare henvise til hvad de ikke kan. Rend og hop YOUSEE
Aldrig har vi været ude for sådan et …
Siden vi blev kunder har der været problemer med betalinger som var tilmeldt PBS fra jeres side men aldrig trukket, hvilket betød lukning af telefoner og rykkere.
Og i skrivende stund har det indtil videre taget os 5 mdr at slippe ud af jeres klør - stadig med rod i jeres fakturering
ALDRIG YOUSEE IGEN ANBEFALER IKKE YOUSEE TIL NOGEN!!!!!!
ALDRIG; ALDRIG, ALDRIG Yousee igen!!!!!
Jeg vil fraråde Yousee for alle!!!
Har modtaget flere regninger fra jer da jeg boede på min gamle adresse, hvergang jeg ringede ind til Jer sagde i at jeg ikke skyldte nogen penge, men slår i det forkerte kontonummer op!
Og i denne her månede / marts månede bliver jeg sendt til RKI hvor jeg skal betale omkostninger og jeg har IKKE fået nogen rykker fra jer.
Nu skal jeg nok betale jeres SKOD penge + omkostninger så fra nu af anbefaler jeg IKKE JER TIL NOGEN!!!!!
Med henvisning til din henvendelse af 08.03.2017 skal vi oplyse dig om, at det er korrekt at kontonummer 628 798 180 står i nul.
Kravet omhandler kontonummer 628 766 245 vedrørende bredbånd for perioden 14.06.2016 – 13.09.2016. Din vedhæftet mail fra YouSee A/S omhandler derfor ikke ovenstående krav.
Vi skal endvidere oplyse dig om, at YouSee A/S har sendt en rykkerskrivelse til dig den 11.10.2016 samt en inkassovarsel den 08.01.2017.
På baggrund af ovenstående fastholdes det fulde krav.
Du bedes derfor indbetale kr. 1.178,01 inden 10 dage til nedenstående konto.
Ved indbetalingen bedes du referer til sagsnummer 2595484.
Hvis du ikke har mulighed for at betale hele beløbet på en gang, kan du kontakte os for oprettelse af en afdragsordning.
Skulle vi mod forventning ikke modtage din indbetaling eller din anmodning om en afdragsordning inden 10 dage, vil sagen fortsætte uden yderligere varsel.
Hvis du har spørgsmål hertil, kan vi kontaktes alle hverdage i tidsrummet 9:00-15:00 på telefonnummer 77 40 78 38 eller via din online selvbetjening på Collectia
Denne afgørelse kan indbringes for Teleankenævnet Axeltorv 6, 3 sal 1609 København V. Du kan læse mere om Teleankenævnet på teleanke. Vær opmærksom på, at Teleankenævnet kun i begrænset omfang behandler klager fra erhvervsdrivende.
yousee med i sommerhuset ?
Med fem forskellige computere og to Ipads var vi klar. Det lejede sommerhus havde 20mbit net. Men ak og ve. Uanset hvilken computer vi satte til, ja så "hakkede" billede og lyd konstant. Nogle gange virkede det ok i 5 min, for der efter at gå helt i stå. Selv min nye store arbejds pc til tunge 3D filer, mega grafikkort og alt i software hakkede med yousee. Skiftede til TV2 play som kørte fint. Men yousee var som at vente på et gammelt commadore 64 spil skal loade op. Magen til yousee skrammel skal man lede længe efter.
Super fleksible
Ud over ders kopi services,(som yousee Musik app) er det et lækkert abonnement de har skruet sammen til mig, som ingen andre, indtil videre har kunne konkurrere med.
Fri tale, sms/ mms og data
5 timer udlands snak
Netflix
-Yousee tv stream
-musik app'en
-for kun 149,- pr mnd.
-Kræver lige man har en far som har ALT hos dem, og dermed får man familie rabat..
-Det eneste jeg ønsker mig nu, er en ny mobil.. Hvilket er det eneste der kan få mig til at skifte, men mon ikke jeg kan få dem til at give mig et lækkert tilbud der også :)
TAK TIL YOUSEE