Zona
Company details
Information provided by various external sources
Zona Computer i Helsingør, billige færdige byggede kvalitets computere, mærkevare bærbar, alt i hardware. Lad Zona Computer hjælpe dig på rette vej.
Stengade 28 D, 3000, Helsingør, Denmark
- www.zona.dk
Zona - fordi lokale fagfolk er bedst
Indenfor de sidste 6 år har jeg handlet både spilcomputer, skærm, mus og tastatur til papsønnen, kraftig bærbar til mig selv og diverse printere, netværkskort med mere i Zona, Helsingør.
Og jeg har aldrig været skuffet. Indtil i sidste uge hvor jeg, på Zona's anbefaling købte 16GB RAM til min laptop, da de 4GB slet ikke er nok til de programmer jeg kører.
Ramudvidelsen ankom, men de var forkerte. Men der var overhovedet ingen problemer med at bytte til de rigtige (og hurtigere RAM-klodser) og jeg fik de nye Kingston Ram-klodser til samme pris.
Så eneste minus skulle være at jeg fik de forkerte varer første gang, men det blev der hurtigt rådet bod på.
Og det lille minus opvejes af den personlige service hos ZONA og af at det er fagfolk der betjener mig.
Så 5 store stjerner herfra - og jeg fortsætter med at handle lokalt, det betaler sig.
PS: Elgiganten skulle have 600 kroner mere - og jeg tør slet ikke tænke på hvad jeg kunne komme ud for der, hvis produktet skulle ombyttes!
God og personlig betjening
En fornøjelse at være i Zona-forretningen. De har håndplukket det bedste gear på markedet og de giver altid en rigtig god vejledning eller eventuelle løsninger til ens tekniske spørgsmål.
Super god behandling
Fik monteret en SSD HD i stedet for den gamle, på min labtop, og alle de gamle data blev kopieret over.
Da jeg modtog den dagen efter kørte den som en drøm.
Tak for rigtig god og professionel behandling
Også tak til jeres venlige Christina
mvh. Erik
Fantastisk service!
Jeg manglede akut en PC, da min gamle var brændt sammen, og har længe gået og haft ønsket om at samle en selv. Her hjalp Nicklas, fra Zona computer, med at bestille de bedste og billigste komponenter til mit behov, og stod altid til rådighed når jeg havde brug for professionel vejledning.
Fremragende service. Kan kun anbefale dette sted!
Tak for hjælpen!
Crash
De skulle lave mil computer fordi den crashede når jeg downloadede spil. Det kostede 600 kr. Da jeg fik den tilbage var der stadig 634 fejl og den crasher stadig. Det var det samme med min brors pc.

Fremragende service!
Fremragende og lynhurtig service!
Super kompetent lokal computer butik i Helsingør
med både service og salg til selvbyggerne, super brugerne
og dem som ikke ved så meget om computere.
Zona har mere end én gang løst et akut problem for mig:
hurtigt, professionelt og med godt humør.
Senest i dag, hvor min arbejdscomputer havde
takket pænt af og nægtede at starte igen. Få timer efter blev den klarmeldt med ny strømforsyning og kører nu som en drøm igen. Herligt! Tak.
Har ganske vist kun været dernede én gang, med min gamle Acer, som nu er long since forgotten, men havde selvfølgelig været en idiot og inficeret det med alt muligt, men det fixede Zona, hvor smertefulgt det så end har været!
Super service, dejlige mennesker
Har afleveret min gamle maskine for et par dage siden med blue screen og det hele.... Jeg var virkelig bange for, at den sidste månads arbejde var tabt. Det var så ikke tilfældet. Det endte med en lang liste med masser af OK´er og de ting der blev gjort og gennemset. Udover det fik jeg opgraderet maskinen, så den kører som ny købt. Det er virkelig en fornøjelse at komme ind i den lille baggård i Helsingør - proppet med kompetente fagfolk, som oven i købet altid har et smil på læben!
ZONA, jeg ville kalde dem for byens backup! - Men prøv selv!
Mvh.
Ovnsættermester
Richard Wettstein
God service - I forretningen
Meget søde mennesker - lytter efter behov og lover så at kontakte mig når den vare vi er blevet enige om er i forretningen.
1.ste gang er nu mere end et år siden
2.den gang er over et halvt pr siden
Jeg bliver træt af forretningen men giver dem yderligere en chance for at sælge mig en laptop, så den 31. marts har jeg en rigtig god snak med forretningen hvor vi igen aftaler at jeg skal kontaktes når der er en vare som matcher mine ønsker. Jeg modtager endog en fin kvittering hvor der er anført hvad vi har aftalt og at jeg skal kontaktes på min mobiltelefon.
Denne anmeldelse er skrevet den 5. maj - og jeg har endnu intet hørt fra forretningen.
Konklusion:
Vil du handle med forretningen - sørg for st købe en "hyldevare", så kan det vel ikke gå hélt galt.
Kan absolut ikke anbefales da aftaler IKKE overholdes.
rigtig god service
God service, pålidelige, holder pris, god betjening, god rådgivning, venligt personale.
Perfekt.
Godt og venligt personale, meget forstående over for min frustration vedr. min ikke virkende PC..... Holder hvad de lover, både pris og reparationstid blev overholdt 100%. Perfekt.
Fantastiske professionelle og serviceminded medarbejdere!
Jeg har oplevet stor tilfredshed i forbindelse med mine handler med Zona. De giver rigtig god vejledning, til dem som ikke selv ved så meget om elektronik og skaber et trygt bånd mellem kunder og medarbejder, hvilket stadig fastholdes efter købet. Zona giver gode garantier og sørger altid for at du har mulighed for at få god betjening og pris, når det gælder reparationer af elektronik, selvom det kan være selvforskyldt. Alt i alt en skøn og sikker handlen! Kan klart anbefales!
Tak for god behandling!
Efter en mindre god oplevelse hos Zona for godt 3 uger siden, vil jeg gerne takke Michael for hans meget venlige måde at håndtere problemet på.
Jeg kan bestemt give forretningen min anbefaling.
De venligste hilsner
Lis Petersen.
God levering! Til at stole på!
Jeg anbefaler Zona Computer til alle som jeg servicere samt venner og bekendte. Dette gør jeg fordi jeg igen og igen altid får den hjælp jeg skal bruge og hvis der er noget der ikke virker, har jeg aldrig haft noget problem med at få penge retur eller byttet varen. Med den service og den hjælpsomhed jeg møder i forretningen får den alle stjerner.
(Hvis jeg skal komme med et minus... Så er det ikke altid man kan komme igennem på telefonen, dette skyldes nok at kunden i butikken får første prioritet)
Super hjælpsomme og altid god vejledning
Takker for god handel. Har handlet hos jer flere gange og oplever altid en super vejledning og stor hjælpsomhed.

Intet godt at sige
Jeg havde problemer med min macbook der ikke ville starte. Zona kiggede på den og havde den i en uge inden de ringede tilbage. Så kom jeg derned og fik af vide at de mente det var min harddisk der var crashet. Jeg skulle så betale 400,- for at de havde kigget på den og 799,- for en ny harddisk. Jeg kommer hjem og sætter den nye harddisk i, det hjælper absolut intet. En ven foreslog så at det kunne være styresystemet der var crashet, rigtig nok. Jeg installerede nyt styresystem (på min gamle harddisk) og den virkede perfekt.
Jeg går så dagen efter ned i zona og fortæller dette, deres reaktion er at de jo ikke specialiserer sig i mac og at de ikke vil tage harddisken tilbage, selvom det er dem der har anbefalet mig at købe ny harddisk + jeg havde kvitteringen.
IKKE en butik der kan anbefales! Aldrig har jeg fået så dårlig service!

Reply from Zona
Simpelthen ALT for langsomme!
Jeg købte et grafikkort (MSI GTX 660 Twin Frozr III) og en strømforsyning (Corsair TX750) hos dem. Dette tog dog et stykke tid, da de tilsyneladende ikke "magtede" at besvare mine mails - derfor blev jeg nødt til at ringe flere gange, og komme ned i butikken til dem. Jeg fik dog til sidst mine ting installeret, men jeg syntes simpelthen ikke, at jeg fik nok ud af grafikkortet. Derfor bad jeg dem først teste det, for at se om det var defekt. Det var det ikke. Derfor besluttede jeg mig for, at opgradere alt det andet også (Motherboard, CPU, CPU køler og RAM). Det skrev jeg så til dem (jeg havde førhen snakket med dem i butikken, og de havde bedt mig sende en CPU-Z rapport med, og pege de ting ud, jeg ville have udskiftet) - med en CPU-Z rapport vedhæftet. Jeg har bare ikke hørt fra dem siden - og nu er det altså snart en måned siden! Derfor droppede jeg dem, og handlede istedet andetsteds.
Så, kort sagt, hvis du gerne vil have dine nye komponenter inden for en uge eller 2, så kan Zona Computer ikke anbefales.
/Caspar Olesen
EDIT:
Mange tak for dit svar, Michael.
Jeg har nu læst dit svar et par gange, og jeg vil egentlig give dig helt ret i, at jeg måske var lidt for hård i min anmeldelse. Men jeg havde det altså virkelig som om, at grafikkortet var defekt, eller I havde gjort noget forkert, da min maskine fungerede bedre før opgraderingen. Og i mit forsvar har jeg lige kigget alle vores mail korrespondancer igennem, og jeg fik aldrig mere svar end det her på min forespørgsel om nye dele (forresten spurgte jeg ikke til priser, men til forslag - min mail lød således:
"Hej!
Hermed følger en CPU-Z rapport (både i .txt og i .html, da jeg ikke lige vidste hvad I foretrækker...). Jeg vil gerne have et nyt motherboard, en ny processor og noget nyt RAM.
Jeg har selv kigget på ASRock Z77 Extreme 4, Asus Sabertooth Z77, GIGABYTE GA-Z77X-UD3H, GIGABYTE GA-Z77X-UD5H, ASUS P8Z77-V PRO og ASUS P8Z77-V Deluxe bundkort, Intel i5 3570K processor og noget Corsair Vengeance/Kingston HyperX RAM. Men det er jo bare hvad jeg har kigget på! Hvad vil I anbefale mig? I må også gerne foreslå en ny harddisk (ikke SSD - det er sgu for dyrt).
Ses!
/Caspar XXXXXX"
Og alt jeg fik af respons på det var:
"Hej Caspar
Det var lørdag du snakket med Michael,
Du får svar senere i dag.
Vi afventer lige priser fra vores leverandører.
Med venlig Hilsen
Zona Computer
Christina Blach"
Jeg fik denne mail efter jeg havde snakket i telefon med Michael, og da jeg ikke fik en mail som lovet, skrev jeg en rykker. Det var den sidste mail jeg modtog fra Zona i den forbindelse.
Senere skrev jeg så med dem om min strømforsyning - den service er der til gengæld ikke en finger at sætte på (andet end jeg ikke kan huske vi aftalte at bruge en V1 i stedet for en V2...).
/Caspar Olesen

Reply from Zona
God og pålidelig forhandler af IT-dele
Jeg har været kunde hos Zona i nogle år efterhånden, og kan berette at de er til at tale med, har godt kundetække, og bytter med et smil i de tilfælde hvor jeg har gjort et fejlkøb.