Sinds kort gebruik ik nieuwe hoortoestellen. De techniek verbetert steeds weer opnieuw. Al jaren (sinds mijn eerste klantcontact bij Beter Horen) wordt ik geholpen en geadviseerd door uw medewerk... See more
Velperweg 47B, 6824 BG Arnhem, Gelderland, NL
Company replied
Echte professionals. Ik ben al langer klant bij Beter Horen Arnhem. In de loop der jaren, altijd goed geholpen. Prima adviezen. Sinds 1 maand nieuwe hoortoestellen. Perfect afgesteld. De spraakverstaa... See more
Company replied
Perfecte service, duidelijke uitleg. Ook om de hoortoestellen uit te mogen proberen of ze wel/niet bevallen. Afwikkeling mbt aankoop hoortoestellen was zeer duidelijk en perfect geregeld. Over vijf j... See more
Velperweg 47B, 6824 BG, Arnhem, Gelderland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Hele goede service en altijd bereid om op de onmogelijkste manier hulp te bieden
Ik had eerst hoortoestellen van rebound maar die waren niks blikkerig geluid en schel via audiologisch centrum brief gevraagd via beter horen goedgekeurd kreeg nieuwe toestellen van phonak
Die zijn nu veel beter mooi geluid en helder en je kan alles via telefoon doen ook makkelijk bedankt

Reply from Beter Horen - Arnhem
Ik ben goed en vriendelijk geholpen door de medewerker van beter horen.
Mijn nieuwe gehoorapparaten werden op mijn gehoor
afgesteld en ze doen het uitstekend mijn ervaring,
met beter horen is daarom zeer goed.
Een prima bedrijf.

Reply from Beter Horen - Arnhem
Beterhoren stuurt per mail 1 betalingsherinnering. Mis je die (zat in spam folder) dan krijg je van de CMIB 40,- euro aan incassokosten. Jammer dat dit soort bedrijven zo werken.

Reply from Beter Horen - Arnhem
Plotseling was in Velp de vaste contactpersoon overgeplaatst naar Arnhem Zuid. De man in Velp wist mij te vertellen dat ik moest wachten want zij zaten te vergaderen. Reden voor mij om op te stappen. Ben daarna naar Arnhem zuid gegaan en daar was mijn vaste contactpersoon. Perfect geregeld, op tijd en een nieuw toestel aangeschaft.
Beter Horen Arnhem Zuid niet klantgericht
Even vlug nieuwe batterijen halen voor mijn hoorapparaat omdat ik morgen met vakantie naar het buitenland vertrek.
In de vestiging aangekomen zie of hoor ik niemand. Er staan bordjes in de wachtruimte waarop staat dat indien er niemand aanwezig is, de audicien bezig is en dat dit 30 tot 90 minuten kan duren…
Ik heb de batterijen nodig en er moet ook ingepakt worden voor de vakantie.. dus wacht ik. 10 minuten later komt nog een klant en gaat ook wachten; nee, heeft ook geen afspraak. Wat later komt een mevrouw en gaat ook zitten. Bij navraag heeft zij wel een afspraak over 10 minuten.. Gelukkig. 10 minuten later komt de eerste audicien (een dame) vrij en gaat mij helpen. Terwijl ik wordt geholpen, komt er een man (buitenlandse afkomst) met zijn moeder (die geen NL spreekt) en wil direct geholpen worden omdat hij geen tijd heeft en omdat moeders gisteren door de manlijke opticien geholpen werd en gezegd had dat ze zonder afspraak mocht terugkomen indien het niet goed was. De dame die mij hielp gaf aan dat ze even moesten wachten omdat beide opticiens bezig zijn. Daarop maakte de zoon stampij en wenste dat moeders meteen geholpen zou worden. Op dat moment
komt de tweede audicien (man) vrij (die moeders gisteren had geholpen) en troont het opgewonden standje met moeders mee zijn hokje in…
Klachten:
1. Hoe reëel is het om klanten te vragen 30 - 90 minuten te wachten in een winkel?
2. Hoe reëel is het om klanten die stampij maken meteen te helpen terwijl er nog twee andere klanten netjes zitten te wachten op hun beurt (zoals dit betaamt)
Mijn vaste BH vestiging is Oosterbeek; indien er niemand achter de bali zit, heeft ten minste een audicien zicht op de winkel en de binnenkomende klanten. Daar worden klanten (ook zonder afspraak) binnen 10 minuten te woord gestaan..
Zo klantgericht dient een winkel te zijn.
Ik verneem graag van BH hoe zij gaan reageren op deze slechte beoordeling en welke verbeteringen zij gaan toepassen.

Reply from Beter Horen - Arnhem
Prettig geholpen en vragen beantwoord, als er iets was werd dit direct aangepast.
Prima!
De omgang met de medewerker van Beter Horen was erg goed. Ik was sowieso onder de indruk van zijn deskundigheid. Daarnaast was hij erg duidelijk over de voor- en nadelen van hooroplossingen. Zonder daarbij de klant richting duurdere oplossingen te duwen. Hij luisterde ook goed en was oprecht geïnteresseerd in ervaringen opgedaan tijdens de testfase van een hoorapparaat.
Christiaan heeft mij geweldig geholpen in alle rust.
Alle mogelijkheden goed uitgelegd.
Service achteraf ook altijd top daar.
Veel persoonlijk aandacht, nadenken over een goede oplossing.
Learn more about other kinds of reviews.