Beter Horen - Bovenkarspel Reviews 50

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

De Middend 38, 1611 KW Bovenkarspel, Noord Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De hoortest doen en de afspraken daarna om tot een goed advies te komen voor een hoortoestel op maat was allemaal nieuw voor me. Het is even wennen om nu een hoortoestel te dragen, maar de mogeli... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Mijn moeder kan zich niet meer verplaatsen, dus is een bezoek aan huis geregeld. Dat heeft zich in 3 etappes, 3 verschillende dagen met een week tussen pauze, voltrokken. Eerst opmeten, dan levere... See more

Rated 1 out of 5 stars

Slechte ervaring ruim 2 maanden geleden gehoor bescherming op maat besteld...na bellen op 6 weken te horen gekregen dat wat ik wil niet kan. Mijn oorschelp is te klein. Maar ik kon wel gewoon met een... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag ging ik heen voor op maat gemaakte oordoppen. Helaas kon Marjolein mij niet helpen en ik eerst m'n oor moest laten uitspuiten . Dit heb ik later op de dag kunnen doen en heeft Marjolein mij... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Nette vriendelijke,Eerlijke behandeling

Nette vriendelijke,Eerlijke behandeling

March 17, 2026

Beste Pemaki Magyar,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Bovenkarspel, en dat u tevreden bent met onze service en eerlijke behandeling. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 5 out of 5 stars

Buiten gewoon duidelijke uitleg en…

Buiten gewoon duidelijke uitleg en geduld.

March 10, 2026

Beste meneer Vriend,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Bovenkarspel, en dat u tevreden bent met onze service en duidelijke uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 4 out of 5 stars

De contacten en gegeven voorlichting…

De contacten en gegeven voorlichting waren uitstekend. Wel is de wachttijd van ruim 1 maand, voordat je het 1e gesprek/de test hebt erg lang. Ook bij het verzetten van een afspraak ging het niet goed. Vandaar 4 sterren i.p.v. 5

January 13, 2026

Beste Jan en Lucie van Vliet,

Bedankt voor uw reactie.

Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren. Helaas door de toenemende drukte en te kort aan personeel. Kan het helaas zijn dat het wat langer duurt, voordat u een afspraak heeft. Wat fijn dat u in ieder geval goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Bovenkarspel. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl. Met

vriendelijke groet,

Rated 4 out of 5 stars

slechte oren dan naar beter horen.

Een warm welkom iedere keer. De tijd voor me nemen en kijken wat voor mij het beste was. Ik hoor weer en ben blij met mijn toestellen.

December 9, 2025

Beste mevrouw Buis,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Bovenkarspel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 5 out of 5 stars

Geen probleem meer: vrijwilligerswerk blijven doen ook als je gehoor wat achteruit gaat

Het is even wennen om nu een hoortoestel te dragen, maar de mogelijkheden om in diverse omstandigheden beter te horen, zijn fantastisch!
Met AI in een zaal je gezelschap toch beter verstaan is een ongekende oplossing voor mijn probleem.
Bij vragen even naar de winkel van Beter Horen en de service staat direct voor je klaar.
Het kost wat, maar dan ben je ook 5 jaar lang gegarandeerd van goede begeleiding.

November 25, 2025

Beste W.H.M. Kersten,

Bedankt voor uw reactie.

Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren. Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Bovenkarspel. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 5 out of 5 stars

Alles werd goed uitgelegd.Er werd echt…

Alles werd goed uitgelegd.Er werd echt tijd voor genomen en je kon alles vragen.
Heel fijn dat je de hoortoestellen mocht uitproberen!

October 28, 2025

Beste Nel,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Bovenkarspel en dat u tevreden bent met onze service. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent voorgelicht en dat u het waardeert dat u de mogelijkheid heeft om de hoortoestellen uit te proberen.

Rated 5 out of 5 stars

Er wordt alle tijd voor de klant genomen

Ben zeer tevreden over de aandacht en de tijd die aan mijn hoor probleem is besteed.

October 21, 2025

Beste H. Smid,

prettig en goed geholpen

September 2, 2025

Geachte meneer/mevrouw Buijs,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Rated 5 out of 5 stars

In alle rust een duidelijke uitleg…

In alle rust een duidelijke uitleg gegeven

August 19, 2025

Geachte meneer/mevrouw Rosenberg,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Rated 5 out of 5 stars

Het advies was prima en eerlijk

Het advies was prima en eerlijk. Goed onderzoek en vooral alle tijd om alles goed te bespreken!!!!

April 22, 2025

Beste P. Brussel,

Bedankt voor uw review.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de service van onze collega's in de winkel in Bovenkarspel. Bij Beter Horen staat de klant centraal. Wij nemen de tijd voor elke klant om deze zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Mocht u nog vragen helpen of hulp nodig hebben, kunt u ons altijd bereiken.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look