Soms denk je dat je droomt. Zo ook vandaag, bij ons bezoek aan het filiaal van Beter Horen in Echt. Ik had online een afspraak gemaakt voor het bespreken van de mogelijkheden van hoorapparaatjes voor... See more
Ursulinenstraat 10, 6101 DP Echt, Limburg, NL
Company replied
Top geholpen in kanaleneiland, Was een week te vroeg voor mijn afspraak. Ben toch geholpen na een bakje koffie, dus alle problemen direct opgelost.
Company replied
Mijn ervaring bij Beter Horen was in vergelijk met de vorige een verademing. Echt goed geholpen door een deskundige Mevr. Apparaat bevalt mij echt goed. Een grote vooruitgang
Ursulinenstraat 10, 6101 DP, Echt, Limburg, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Behandeling in winkel is best goed.
Maar in twee jaar tijd heb ik nu mij 3e apparaat en hij doet nu weer niet veel meer. 1 okt afspraak in Middelharnis, ben benieuwd wat het nu weer wordt

Reply from Beter Horen - Echt
Vriendelijk niet opdringerig. Tijd nemen om alles goed verstaanbaar en begripvol uit te leggen. Fijn om mee te maken !!
Ik heb mijn nieuwe hoortoestellen gekocht top service volgende keer weer beter horen.
Vriendelijke ontvangst.
Correcte benadering.
Luisteren naar de klant.
Winkel net nieuw geopend.
De eerste afspraak was gelijk al top! Een leuke eerlijke en klantvriendelijke verkoopster kregen wij die ons heel goed van dienst was en enorm veel kennis van zaken had. Zij heeft ons zeer goed geholpen.
Een afspraak maken duurt veel te lang. Je moet veel te lang wachten voordat er een medewerker aan de lijn komt. Het hoortoestel valt ook tegen, het past niet goed. Ben niet tevreden.

Reply from Beter Horen - Echt
ik was verrast door de deskundigheid en klantvriendelijkheid van de audicienne. Ik heb een gehoorapparaat van de duurste categorie en ik ben ontzettend tevreden over de capaciteit. Ik hoor de kleinste geluiden en voor mijn actieve muziekbeoefening is dat erg belangrijk. De audicienne heeft mijn gehoortoestel heel goed ingesteld.
H
Is voor mij makkelijk bereikbaar.
vriendelijk personeel duidelijke afspraken en je wordt gehoord naar je wensen.
Goede behandeling in de zaak en volledige uitleg, met het gevolg dat ik nu beter hoor
Heb eerst lang getwijfeld om een gehoortest te doen. Gekozen voor beter horen. Blijkt dat mijn gehoor niet extreem slecht is. Op advies van Beter Horen naar de KNO-arts gegaan. Een wat bredere tests gehad. Maar in principe kwam er hetzelfde uit, als bij BH. 2 weken vrijwillig hoor- apparaten getest van BH. Besloten om ze aan te schaffen. Heb absuluut geen spijt van de gehoorapparaten. Hoor nu weer geluiden die ik jaren niet meer gehoord heb. Heel tevreden over de keuze van Beter Horen!

Prima hulp en uitleg.
Je weet vooraf wat er aankomt, hoe lang het duurt en wat het gaat kosten. Als je dan tussentijds nog verandert, geen probleem.
Prima
Learn more about other kinds of reviews.