Molenstraat 8, 7481 GM Haaksbergen, Overijssel, NL
Company replied
ik ben al ruim 35 jaar klant bij Beter Horen en ben al die jaren goed geholpen en er wordt alle tijd voor je genomen om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen. Tevens is de nazorg ook prima gereg... See more
Ik werd goed geholpen maar moest soms wel 10 minuten wachten voordat ik geholpen werd terwijl ik een afspraak had en er verder niemand in de winkel was . Alleen 2 medewerkers van jullie!
Alle tijd en aandacht om gehoor te testen en mogelijkheden te bespreken.
Molenstraat 8, 7481 GM, Haaksbergen, Overijssel, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Geen leuke ervaring met een medewerkster, je moet hier niet komen als de garantie is verlopen, dan mag je de hoofdprijs betalen, uit coulance hoefde ik geen uurloon te betalen, 2 minuten werk, maar het maakte haar verder ook niet uit.

Reply from Beter Horen - Haaksbergen
Ik ben vandaag bij beter horen in Haaksbergen geweest met een probleem van mijn hoortoestel, ik had geen afspraak maar omdat ik op vakantie ga naar het buitenland kon ik niet op een afspraak langs . Ik ben daar super geholpen door mevrouw Monique Slotboom.ze heeft alles aan de kant gelegd en mij zeer vriendelijk geholpen ik ben hier ontzettend blij mee , zodat ik ook in mijn vakantie kan genieten van een optimaal gehoor. Nogmaals bedankt Monique voor deze service.

Reply from Beter Horen - Haaksbergen
Super goed geholpen door Monique. Ik heb mijn gehoorapparaten opgehaald. De uitleg was duidelijk en professioneel. Bedankt voor deze prima service.
Henk

Bijzonder vriendelijk, geduldig en professioneel geholpen door Monique Slotboom

Reply from Beter Horen - Haaksbergen
Dit is de eerste keer dat ik ergens een opmerking over maak, ik wilde graag mijn gehoorapparaten op mijn ipad en dat lukte niet, ik kom in de winkel, maar ik had geen afspraak, was geen probleem, er was nog wat ruimte en of ik een bakje koffie wilde, nou graag, het was meer werk dan gedacht, maar in eerste instantie was het gelukt, mocht er problemen zijn, maandag was ze er weer want ze had een vrije vrijdag, thuis had ik geen ontvangst, dus ik maandag weer naar de winkel en werd weer netjes geholpen door ene Monique Dijkmann, ze heeft er alles aan gedaan, maar nu lukte het ook in de winkel niet meer? ik vind, ook al is het niet gelukt, een DIKKE PLUIM voor haar, ik ben nog nooit zo fijn geholpen, dit mag ook wel eens een keer gezegd worden.

Reply from Beter Horen - Haaksbergen
Nu 3x voor een dichte deur gestaan waarbij er enkel een briefje hing dat ze 'vandaag tussen de middag gesloten zijn'. Om half 3 nog steeds gesloten en dit was dus niet de 1e x.
Ik betaal nog liever die filters dan nog 1x weer voor een dichte deur te staan.

Reply from Beter Horen - Haaksbergen
Begon van mijn kant niet al te.... soepel. Weer een nieuw hoortoestel kopen voor een bar slecht oor. Aangegeven wat ik wens en daar is Beter Horen Haaksbergen in mee gegaan.
Je werd hier echt prettig geholpen, ben blij met mijn eerste gehoorapparaatjes. Horen
Rommelige indruk. Knipperende lamp, koffiekop op tafel, geluiddichte ruimte veel "administratie" op de tafel. Medewerker had hulp collega nodig om propje in oren te beoordelen. Uiteindelijk geen test gedaan, eerst naar huisarts. Weet niet of ik terugga

Reply from Beter Horen - Haaksbergen
Super fijn geholpen door Monique.
Echt een aanrader.
Testen verliepen goed en de uitleg was perfect.
Tevens is de nazorg ook prima geregeld.
Service was goed ik vond alleen dat de proeftijd van 3 weken wel erg kort
Learn more about other kinds of reviews.