Mijn moeder van 95, ging ineens slechter horen. Met haar naar Beter Horen. Met wat een geduld werd zij geholpen. Zowel het vaststellen van wat ze niet meer hoorde, als het ophalen van het apparaat, al... See more
Kruisweg 983, 2132 CE Hoofddorp, Noord Brabant, NL
Company replied
Ik ben heel blij dat ik voor Beter Horen heb gekozen vanwege de klant vriendelijkheid, maar ook op de manier van waarop alles te stand is gekomen, zoals de hoortesten en de vervolg afspraken.
Company replied
Vanmorgen 18 Feb 12 minuten staan te wachten wilde batterijen kopen voor mijn hoortoestel. Niemand gesproken in de winkel er was wel bezetting in de spreekruimtes , ze keken wel maar niemand vondt he... See more
Kruisweg 983, 2132 CE, Hoofddorp, Noord Brabant, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Er is alle tijd genomen, na de gehoortest, om tot een goed apparaat en de optimale instelling daarvan te komen. Al hoor ik nog steeds niet maximaal, ik kan wel weer functioneren. Daar ben ik blij mee.
Van gehoortest tot aflevering deskundige informatie en installatie van geavanceerde hoortoestellen.
Fijn geholpen. Vriendelijk en vakkundig. Alles in een net tempo. Resultaat is geweldig, zeker voor het luisteren naar muziek.
Dan geef ik als feedback voor de medewerkster die mij geholpen heeft: eerlijk, behulpzaam en constructief. Zij heeft in heel goed overleg met de audioloog en naar mijn wens een goed toestel voorgesteld en ingesteld. Ik ben er blij mee.
Hele fijne winkel... netjes geholpen door deze mw. Zeer prettige ervaring
We zijn voortreffelijk geholpen! Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. Dikke 10!!
Zonder meer vriendelijke mensen, die bekwaam hun werk verrichten.
Goed advies, denk ik, gekregen. Zo’n scala aan beschikbare toestellen en of dit uiteindelijk voor mij de beste is, zal de toekomst uitwijzen. Voorlopig helemaal prima.
Vriendelijke audicien, Stefan Oomen.kundig, goede info en uitleg. Prettig contact.
Hoofddorp, fijne winkel, prima geholpen en heel goed geadviseerd. Van harte aanbevolen
Hele prettige ontvangst. Anouk geeft duidelijke uitleg over mogelijkheden en bijbehorende kosten. Volledig vrijgelaten in mijn keuze. Top.
Als jaaaaarenlange klant weet je niet beter dan dat het altijd goed gaat. Je hebt op den duur ook een vaste medewerker, praat makkelijker.
Er werd goede uitleg over de toestellen gegeven.
Vriendelijke mensen.
Luisterend oor. 😀
Ontvangst uitstekend..luisterend oor..duidelijke uitleg..vriendelijkheid..
Mijn beste ervaring van de laatste tijd is dat de prijzen van de hoortoestellen NIET omlaag zijn gegaan.
Hierdoor blijft, de ziektekosten-aftrek voor de Inkomsten Belasting voor mij, mogelijk.
Learn more about other kinds of reviews.