Location
Switch locationVia Regia 107, 6216 BR Maastricht, Limburg, NL
See what reviewers are saying
Ik ben erg goed geholpen, ze nam de tijd om alles goed uit te leggen. Ook de voor- en nadelen zijn besproken. Daardoor was ik goed voorbereid en ben ik nu blij met mijn hoorapparaat.
Ik ben tot volle tevredenheid en vakkundig geholpen in Uw winkel bij Winkelcentrum Brusselse poort. Vriendelijk personeel en goed weten wat te doen
de dame die mij geholpen heeft, was zeer deskundig, geduldig en aardig! ik ben heel tevreden.
Company replied
Company details
Written by the company
Contact info
Via Regia 107, 6216 BR, Maastricht, Limburg, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Beter Horen - Maastricht Via Regia
er is een te grote dicrepantie tussen…
er is een te grote dicrepantie tussen Beter Horen als commercieel bedrijf en de klant die een medisch probleem heeft.

Reply from Beter Horen - Maastricht Via Regia
Goed geholpen door vriendelijk en zeer…
Goed geholpen door vriendelijk en zeer geduldige medewerkers. Ik kon verschillende gehoorapparaatjes vantevoren testen.

Reply from Beter Horen - Maastricht Via Regia
de dame die mij geholpen heeft
de dame die mij geholpen heeft, was zeer deskundig, geduldig en aardig!
ik ben heel tevreden.

Reply from Beter Horen - Maastricht Via Regia
Ik ben erg goed geholpen
Zeer slechte service!
Ik ben al sinds juni (!) aan het vragen om een factuur zodat ik de kosten kan declareren bij mijn zorgverzekering.
Na meerdere bezoeken bij de vesting Maastricht Via Regia en e-mails verstuurd naar het email adres van Facturen heb ik tot op heden nog helemaal niets mogen ontvangen.

Reply from Beter Horen - Maastricht Via Regia
Ver weg blijven van deze zaak
Al 2 jaar lang problemen met de hoortoestellen van Apliphon. Iedere keer terug, zij kunnen er niks aan doen. Aanwijzingen van de arts in het ziekenhuis worden niet opgevolgd en zijn voor de manager alleen maar een reden om een wedstrijdje "wie de grootste heeft" te beginnen. Nu van ellende maar ergens anders gegaan en 5000 kwijt.

Ik persoonlijk vindt
Ik persoonlijk vindt, dat er ook personeel werkt dat nog niet veel ervaring heeft.
Voor de rest prima service. En vriendelijk personeel.
Personeel was niet zo duidelijk,heb 8…
Personeel was niet zo duidelijk,heb 8 hoortoestellen in afgelopen 40 jar, ben 85 jaar. 😉
Goede en duidelijke uitleg door prima…
Goede en duidelijke uitleg door prima personeel.
Goed geholpen, maar nazorg....
Ik kwam in aanmerking voor gesubsidieerde hoortoestellen. Aanpassen en inmeten ging goed, mar tijdens de proefperiode bleken bepaalde instellingen niet correct. Geen direct gevolg daaraan gegeven. Vervolgens op mijn verzoek een tweede ronde met nieuwe instelling en akkoord. Uitgeleverd.
Echter na 6 weken wacht ik nog steeds op een onderdeel van het totaalpakket. Inmiddels wel de rekening voor het totaal ontvangen
Ben zeer tevreden over de kennis en…
Ben zeer tevreden over de kennis en behandeling door Beter Hooren.
Ik vind dat ik goede hulp en uitleg heb…
Ik vind dat ik goede hulp en uitleg heb gekregen dankjewel daar voor
Betr. Verkeerde nota
Voor nieuwe oorstukken kreeg ik een mondelinge prijsopgave van € 727,--.
De rekening die ik kreeg is € 867,01.
Bij navraag werd mij gezegd dat ik een verkeerd bedrag in mijn hoofd had.
Ik bestrijdt dit. Mijn fout is dat ik de offerte niet schriftelijke gevraagd heb.
Overigens waren er 2 ,medewerkers(m en v) in de winkel die beiden het eerstgenoemde bedrag noemden.
Ik voel mij machteloos en beledigd.
Ik word over mijn klacht ook niet professioneel behandeld.

The Trustpilot Experience