Spoorstraat 16, 7572 CZ Oldenzaal, Overijssel, NL
Company replied
Al twee maal een hoortoestel gekocht samen met mijn moeder. Uitstekende service en vooral ook goed advies. Er wordt ook erg goed mee gedacht. Echt een aanrader bij Beter Horen Oldenzaal.
Company replied
In één woord geweldig. Voor het eerst een gehoorapparaat nodig. Prima geholpen alle tijd voor mij ook voor alle vragen die ik had. Beter horen in oldenzaal top
Company replied
Afspraken correct, behandeling correct, vriendelijk en kundig. Gehoor apparaat een rib uit mijn lijf, maar voor mij wel waardevol.
Spoorstraat 16, 7572 CZ, Oldenzaal, Overijssel, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
mijn amplifon type ampli-energy 5 5D R maakt geen bluetooth verbinding met mijn hoortoestellen. Mijn telefoon is een samsung type Galaxy A71 , van 2020 . In de gebruiksaanwijzing staat welk type telefoons wel of niet werken. ik wil graag hoortoestellen die wel middels bluetooth contact maken.

Reply from Beter Horen - Oldenzaal
Goede informatie, op rustige en prettige wijze gecommuniceerd. Ruim de tijd genomen voor klantcontact.
Goede service, behulpzame mensen, vriendelijk en ze hebben kennis van zaken
De adviseur was al bekend voor mij en hij heeft alles keurig voor mij geregeld.
Hij is vriendelijk en ter zake deskundig.
Gastvrij ontvangen vriendelijk te woord gestaan goed geluisterd ook bij een tweede bezoek
Echt een aanrader bij Beter Horen Oldenzaal.

Reply from Beter Horen - Oldenzaal
Ontzettend prettig en goed geholpen door Raymond, bij het uitzoeken en proberen van mijn tweede hoortoestel.
Goed personeel de uitleg was echt goed en kon als ik iets niet goed snapte bleef hij me helpen. Was een goed3 ervaring voor mij.
Ben al jaren een trouwe klant en zeer te spreken over de fijne hulp van Raymond Albering. Heel prettig en vertrouwd
Telefonisch slecht bereikbaar en wordt vervolgens niet terug gebeld
Learn more about other kinds of reviews.