Beter Horen - Roermond Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Oranjelaan 23a, 6042 BB Roermond, Limburg, NL

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Na een minder goede ervaring met vorige hoortoestellen (inmiddels 5+ jaren oud) i.v.m. met uitslag in de gehoorgangen, (ondanks anti-allergiebehandeling door vergulding van de oorstukjes) was ik scept... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

De afspraken waren altijd goed gepland en je hoefde niet te wachten. Ik werd erg vriendelijk benaderd. Uw medewerker is, in mijn ogen vriendelijk , en ervaren en vriendelijk vakman. Je voelt je ve... See more

Rated 2 out of 5 stars

Het uitproberen van de toestellen was prettig. Echter, de gehele transparantie omtrent de prijs was niet gemakkelijk. Vooral voor de uitstekende hulp overigens van de audicien zelf, was dit zondermeer... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

ik heb nu 2x klein defect aan mijn hoor toestel gehad en het werd snel en deskundig opgelost maar ook het algehele plaatje met de deskundigheid van het nemen van een hoortoestel het advies die we... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1,418 reviews in the last 12 months

Write a review

Ben goed geholpen door Michel

Ben goed geholpen door Michel, ben niet de makkelijkste klant geweest maar op t eind ben ik wel tevreden. De eerste apparaten gaven niet zo’n fijn geluid. Ik heb toen een ander merk geprobeerd en die zijn geschikter voor mij. De Oticon Ruby1 waren voor mij het meest geschikt.

December 26, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Goede service van medewerker

Hoewel het extreem lastig is om een afspraak te maken voor een reparatie, was het aanschaffen van nieuwe apparaten wel goed mogelijk. De service van de medewerker Michel was uitstekend!

November 7, 2023

Uitstekend

Goed, kundig en vriendelijk personeel. Uitstekende adviezen en voorlichting, eindigend in de juiste gehoorapparaten. Zeer tevreden over totale aantal bezoeken en afronding.

November 21, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Stoppen met het steeds weer zeuren over…

Stoppen met het steeds weer zeuren over mijn oren. Ze zijn te klein ,de oorschelp is te klein ,de gehoorgang te kort, en dat gezeur kreeg ik steeds weer.
Maak er een passend gehoor-apparaat bij, toon je vakmanschap en hou op met zeuren naar de klant toe.

August 21, 2023
Beter Horen - Roermond logo

Reply from Beter Horen - Roermond

Beste N. Smolenaars,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend om te horen dat u onze service niet naar wens heeft ervaren.
Onze excuses hiervoor. Uw review is inmiddels intern bekend gemaakt.

Beter Horen.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look