Ik werd de eerste keer bij Beter horen in belang VAN MIJ geholpen en niet in het voordeel van de medewerker van Beter Horen. O.a. wat betreft de schoonmaak producten. Nu gebruik ik het hoorapparaat... See more
Goudsesingel 37 A, 3031 EC Rotterdam, Zuid Holland, NL
Company replied
Super fijn geholpen, ik was zelf mijn afspraak vergeten en de dame van Beter Horen heeft er zo een afspraak tussen geknald! Zwemdoppen gemeten en nu zorgeloos zonder oorontsteking op zomervakantie! ☀️... See more
Company replied
Of afspraak goed geholpen van begin tot eind. Tevens bij een tussentijds verzoek van mijn kant om een aanpassing goed geluisterd, doorgevraagd en prima afgehandeld. Ben tot nog toe heel tevreden ove... See more
Company replied
Moest tot 3x terug voor een afdruk van mijn oordoppen. Bij het opmeten wordt met verschillende 'technieken' gewerkt, de één zegt dat je stil moet zijn en de ander wil juist dat je praat en tikt meerde... See more
Goudsesingel 37 A, 3031 EC, Rotterdam, Zuid Holland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Beter Horen - Rotterdam Goudsesingel
Nu gebruik ik het hoorapparaat met behulp dank zij de goede adviezen van de heer Mihic. Voor het advies gesprek gisteren had ik bij het volgende gehoorapparaat eert alle concurrenten geraadpleegd hebben en nu ga ik eerst naar Beter Horen op de Goudsesingel.

Reply from Beter Horen - Rotterdam Goudsesingel
Ik ben goed geholpen en rustig, netjes te woord gestaan. De service is uitstekend.

Reply from Beter Horen - Rotterdam Goudsesingel
Men deed zijn best om mij de juiste toestellen en afstelling te bezorgen. Dat ik niet echt tevreden ben over mijn toestellen ligt misschien eerder aan mijn oren dan aan de toestellen. Ik wacht af of het misschien zal wennen en anders kies ik toch voor de duurdere catagorie.

Reply from Beter Horen - Rotterdam Goudsesingel
Ben tot nog toe heel tevreden over mijn hoortoestellen 🤝

Reply from Beter Horen - Rotterdam Goudsesingel
In het verzorgingshuis van mijn moeder wacht een bewoner al twee maanden op haar gehoorapparaat. Dit apparaaat zou 15 november afgeleverd worden. Niet gebeurd. Na ruim twee maanden lang bellen, vragen en klagen heeft zij nog steeds niks ontvangen. Een vrouw van 87 jaar, die bijna geen levenskwaliteit meer heeft doordat ze niks hoort, wordt niet serieus genomen. Echt een schande dat afspraken niet worden nagekomen en na ruim twee maanden nog niks is geleverd. Ook geen excuses of spoed erop zetten of duidelijkheid geven. Wat een amateurstent!
Mensen, ga voor uw gehoorproblemen naar een bedrijf die u wel serieus neemt!
*** Naar aanleiding van mijn bericht is er meteen actie ondernomen. Inmiddels heeft desbetreffende bewoner haar gehoorapparaat. Ze is ontzettend blij en kijkt weer met plezier tv. Ook kan ze eindelijk deelnemen aan gesprekken met andere bewoners.
Fijn dat het nu is opgelost. Jammer dat een slechte recensie noodzakelijk was om het voor elkaar te krijgen.
Omdat het nu is opgelost upgrade ik de beoordeling met 2 extra sterren (van 1 naar 3 sterren).***

Reply from Beter Horen - Rotterdam Goudsesingel
Ik ben voor gehoorbeschermende oortjes naar Beter Horen geweest. Dit heeft me 4 afspraken gekost (op locatie) en niks opgeleverd. Slap excuus gekregen ter compensatie. Niet aan te raden dus.

Reply from Beter Horen - Rotterdam Goudsesingel
Goede uitleg en alle tijd nemen
Voortreffelijke service
Luisterend oor voor de gehoorproblemen en ruim voldoende tijd ervoor nemen. Dat was prettig om zo geholpen te worden.
1e afspraak TV receiver heeft niemand wordt mij verteld ik ben de eerste die het uitprobeert. ( is niet waar en wist ik al op afspraak 1 maar ach laten we het proberen. Offerte ontvangen zeer hoog maar wel veel korting. Achteraf blijkt dat het geen korting is maar ik het gewoon vergoed krijg (lijkt de autobranche wel) Vervolgens kwam ik erachter dat Aplifon maar inkoop 30% is, men moet zijn geld verdienen dus ja. Daarna blijken domes niet te werken. Gehooringang is smal, het voelt ook of ze er uit komen dus kan het niet goed horen. Vraag om dopjes, antwoord dat vinden wij audiologisch niet verantwoord dus dat doen we niet. Of te wel jij bent klant betaald ruim €5000,- je gaat niet dood met dopjes, maar men doet het niet. Op gestaan en weggelopen. 2 dagen later mag het dan toch. Onderaan de streep heb ik niet het gevoel dat men bezig is met mijn gehoor (weinig vragen over dagelijks leven alleen op eigen aangeven) maar vooral met het verkopen van een product en voordoen als alwetende. Nu een audicien gevonden die zelfs met de test naar buiten loopt met mij om te ervaren. Domes als het niet werkt dopjes, gaat hem vooral om mij. Mijn advies geen beterhoren of je wil de hoofdprijs betalen en jouw gehoor is niet het allerbelangrijkste!

Reply from Beter Horen - Rotterdam Goudsesingel
netjes geholpen en eerlijk verteld wat mogelijk was ben blij met het hoor toestel
De hoortoestellen doen het prima.
Ik ben in de winkel heel erg goed en vakkundig geholpen.
Learn more about other kinds of reviews.