werd goed uitgelegd hoe alles werkt en vriendelijk geholpen
Location
Switch locationGroenezoom 285B, 3075 GE Rotterdam, Feijenoord, NL
See what reviewers are saying
Company replied
het heeft met woorden geen zin je moet daar geweest zijn dan weet je wat de mensen die daar werken wat die allemaal voor jouw doen om beter jouw te laten horen in een woort perfeckt. bedankt
Company replied
omdat ik vantevoren nieuwfeiten had ingewonne.
Company details
Written by the company
Contact info
Groenezoom 285B, 3075 GE, Rotterdam, Feijenoord, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zeer goed geholpen met het uitzoeken van de toestellen, en alles wordt goed uitgelegd en goed en deskundig personeel. Toppie.
Meerdere testen goed uitleg en de goeden service.

Reply from Beter Horen - Rotterdam Groenezoom
Ben goed geholpen door de dames van…
Ben goed geholpen door de dames van Beter Horen Groenezoom

Goede ondersteuning
De medewerker nam letterlijk alle tijd voor mij en was zéér empatisch. Zij dacht in oplossingen en legde volstrekt geen druk op. Wij zijn vanaf september tot begin december bezig geweest en uiteindelijk tot een beslissing gekomen. De medewerker verdient een zeer groot compliment!

Reply from Beter Horen - Rotterdam Groenezoom
Goed personeel is het belangrijks en…
Goed personeel is het belangrijks en belangrijk is dat als je een ordening moet geven er niet gr hilledijk op staat want dat is er niet meer ????
Zeer profesioneel geholpen
Zeer profesioneel geholpen. Goede uitleg van de mogelijkheden. Eerlijk voorgelicht over de voors en tegens van mijn nieuwe toestellen.
Op een dag dat ik onderweg was merkte…
Op een dag dat ik onderweg was merkte ik dat een van mijn oortjes verstopt zat, had ik niks bij me en heb op internet gezocht naar een filiaal wat in de buurt was, snel gevonden en ben er heen gegaan, op het moment dat ik daar aankwam waren er verder geen andere cliënten en heb het uitgelegd aan de dame die daar aan het werk was, het was totaal geen probleem en die dame heeft mij snel en goed geholpen zodat ik verder van mijn dag kon genieten bij de wereldhaven dag.in Rotterdam
Prima ,vakkundig en snel geholpen
Prima ,vakkundig en snel geholpen. Ben zeer tevreden
Erg behulpzaam en er wordt goed…
Erg behulpzaam en er wordt goed geluisterd naar je.
Verder is het personeel erg vriendelijk
werd goed uitgelegd hoe alles werkt en…
werd goed uitgelegd hoe alles werkt en vriendelijk geholpen
Prima vakbekwame uitleg en top service
prima geholpen
Het personeel is zeer klantvriendelijk…
Het personeel is zeer klantvriendelijk en helpt daar waar het nodig is. Geeft goede adviezen en geeft uitstekende voorlichting over de mogelijkheden die zij kunnen bieden.
Netjes en deskundig advies gekregen
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.