Audicien had veel geduld. De 1ste keer hoorapp in de proefperiode teruggebracht. Later toch weer geprobeerd. Instelling totaal afwijkend van wat decorontwerper aangaf. Samen de juiste instellingen... See more
Location
Switch locationHoofdstraat-Oost 19, 9981 AG Uithuizen, Groningen, NL
See what reviewers are saying
Goede kennis en uitleg.Toestellen met en zonder vergoeding besproken. Tijd genomen bij opmeting en en toelichting over de bevindingen.Ook uitleg over mogelijkheden voor de thuissituatie met Visit e... See more
Goed in begeleiding en hulp. Niet goed dat je zonder afspraak niet naar binnen kunt lopen voor hulp.
Company replied
Company details
Written by the company
Contact info
Hoofdstraat-Oost 19, 9981 AG, Uithuizen, Groningen, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik ben goed geholpen bij beter horen…prima
Ik ben goed geholpen bij beter horen uithuizen de klachten die ik had zijn verholpen en de service is heel goed je wordt vriendelijk ontvangen krijgt koffie aan geboden mag even plaats nemen en dan horen ze je klachten aan en dan krijg je goed advies gr jacob
Prettig en goed geholpen.Goede uitleg
Prettig en goed geholpen.Goede uitleg. Erg goede ervaring tot nu toe. Kan weer veel extra horen, vooral in de natuur.
Er werd erg goed naar mij geluisterd
Er werd erg goed naar mij geluisterd, als ik vragen of bedenkingen had werd daar rekening mee gehouden. Ik kreeg alleen maar relevante informatie, kon tussendoor via de mail ook nog vragen. Beloften werden nagekomen. Er waren duidelijke afspraken.
Audicien had veel geduld
Samen de juiste instellingen gevonden
Behulpzaam en goede verzorging.
Heel prettig en deskundig geholpen.
Heel deskundig geholpen.
Men neemt de tijd voor je.
Ook voor het beslissen hoe,wat en waarom krijg je de tijd.
May use AI-assist with repliesRead more
Goed in begeleiding en hulp.
Goed in begeleiding en hulp.
Niet goed dat je zonder afspraak niet naar binnen kunt lopen voor hulp.

Reply from Beter Horen - Uithuizen
om goed voor ander aan te raden ben…
om goed voor ander aan te raden ben goed geholpen !
Goede kundige begeleiding en uitleg
Goede kundige begeleiding en uitleg
Er wordt ruim tijd voor je genomen
ze zijn zeer behulpzaam
de fijne ontspannen manier van de…
de fijne ontspannen manier van de omgang met de client .het open staan voor de vragen van de client
Een adres om aan te bevelen!!
Er werd alle tijd genomen voor meting, uitleg en instructie. Vriendelijk en professioneel personeel.
Omdat het oorstukje gevoelig was in…
Omdat het oorstukje gevoelig was in R-oor, is deze gewijzigd en nadien géén last meer gehad en gaat het hoorapparaat ook gemakkelijker in het oor. ik wordt altijd vriendelijk geholpen en goed geadviseerd
Klantvriendelijkheid en deskundigheid
De ervaring is goed gezien de klantvriendelijkheid en deskundigheid
Heel goed begeleid
Heel goed begeleid
Uitleg uitstekend
Ruim de tijd om vragen te stellen.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.