ik had hoorapparaten die 5 jaar oud waren, ik dacht techniek zal wel verbetert zijn, kreeg duurste versie, die waren perfect voor mij, alleen werden die niet vergoed beste apparaat die wel vergoed w... See more
Location
Switch locationHoofdstraat 40-42, 5461 JG Veghel, Noord Brabant, NL
See what reviewers are saying
Ik ben zeer tevreden, goed geholpen, vriendelijk, rustige, prettige sfeer, informatief. Na 5 jaar was het weer tijd voor nieuwe hoortoestellen, nu de nieuwste aangeschaft en ik ben er erg blij mee.
Ik ben heel goed geholpen .aardige medewerker en deed er alles aan om mijn gehoor zo goed mogelijk te verbeteren. Alleen met het financiële plaatje mogen ze iets meer en duidelijkere informatie geven... See more
Company replied
Apparaten waren beter en verder was de hulp duidelijk en bruikbaar. Ik slikte tot voor kort de pijnstiller Naproxen waarbij een van de bijwerkingen slecht horen bleek te zijn. Met gevolg dat ik op dit... See more
Company details
Written by the company
Contact info
Hoofdstraat 40-42, 5461 JG, Veghel, Noord Brabant, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Hoorhoor
Ik ben echt goed behandeld. Ze zijn zelfs bij mij thuis geweest om een apparaat te installeren.
Ik ben fantastisch geholpen alles naar wens
Ik ben fantastisch geholpen allesnaar wens ik beveel hem iedereen aan
Personeel eigentijds met beide voetjes…
Personeel eigentijds met beide voetjes op de grond. Geeft een zeer vertrouwd gevoel, fijn om er te komen. Vast houden zo. (er zijn beter horen winkels die een voorbeeld kunnen nemen. ) Noem ff geen namen want je gaat met mensen om. Ik ben er gillend weg gelopen.
May use AI-assist with repliesRead more
Beter Horen is Super
Beter Horen is een bedrijf met verstand van hoorzaken. Service is super en er wordt meegedacht. De wens van de klant staat op 1.

Reply from Beter Horen - Veghel
‘N vriendelijke verkoper was heel…
‘N vriendelijke verkoper was heel behulpzaam en deskundig
wat een waardeloze verkoper
Tijdens de eerste afspraak is er een goede hoortest afgenomen en er is naar mijn hoorwens gevraagd. Daaruit kwam volgens de verkoper in Veghel een hoortoestel dat niet binnen de vergoeding van de ziektenkostenverzekering viel. Nadat hij uitgelegd had waarom, is er een offerte opgemaakt en daaruit bleek dat het mij 4000euro zou kosten. Ik gaf aan dat dat wel erg veel geld was, dat ik ze wel erg duur vond. Maar volgens de verkoper moest ik ze echt uitproberen en hij zou ze bestellen. We kregen niet de kans om nog vragen te stellen of andere opties te bespreken. Hij had verder geen tijd meer want hij moest door naar de volgende klant. We hadden niet het gevoel dat er een keuze te maken was en voelde ons behoorlijk overrompeld door de dwingende manier van de verkoper. Toen de hoortoestellen binnen waren zijn we terug gekomen. Hij heeft de hoortoestellen afgesteld wat betreft geluid enz. Maar geen enkele uitleg over de plaatsing of andere functies van het toestel. Ik wist niet eens hoe je ze uit moest zetten. Ook toen aangegeven dat we ze erg duur vonden, maar dit was het beste, hiermee hadden we de beste oplossing en het ging toch over mijn gezondheid?(Dat vind ik met hoortoestellen dus niet echt). Maar hij had geen tijd, moest naar de volgende klant. Na een week proberen komen mijn vrouw en ik terug en geven aan dat we deze toestellen niet kunnen betalen en dat we andere toestellen, die wel (deels) vergoed worden willen proberen. Meneer voelde zich aangevallen: hij had toch een offerte opgemaakt en dan hadden we toen moeten zeggen dat we dat niet konden betalen. Waarop wij aangaven dat we toch gezegd hadden dat het erg duur was. Ja maar wij hadden de indruk gegeven dat we ze wel konden betalen. En dan moesten we maar terug naar de hoorwensen: wat wil je schrappen? Mensen in een groep kunnen verstaan of je vrouw in de auto? Dit alles achteroverleunend, verontwaardigd met de armen over elkaar. De verkoper voelde zich duidelijk aangevallen, ook toen wij zeiden dat we geen uitleg hadden gehad. Hij was teleurgesteld! Dat is wat hij letterlijk zei. Nou wij ook. We voelden ons niet gehoord en kregen het idee dat hij alleen daar zat voor de hoogste winst. Hij kon duidelijk niet omgaan met een kritische feedback op zijn verkooptechniek. Jammer, de vorige eigenaar/verkoper was wel klantvriendelijk. We zijn teleurgesteld en boos weggelopen. Dit is niet je klant serieus nemen en samen werken aan een goede klantrelatie waarbij we samen kijken naar de beste oplossing voor een redelijke prijs. Waardeloos!

Reply from Beter Horen - Veghel
Goed behandeld
Behulpzaam en geduld vakwerk
Prima informatie over…
Prima informatie over hoormogelijkheden.
Duidelijke antwoorden op alle gestelde vragen.
The Trustpilot Experience