Beter Horen - Waardenburg Reviews 49

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

Koeweistraat 6B, 4181 CD Waardenburg, Gelderland, NL

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Goede afspraken, goed uitgelegd, goed nagekomen. Men heeft ruim de tijd genomen om mij vooraf te informeren, over alles wat nodig is om beter te kunnen gaan horen en verstaan. De hoortesten gaven een... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag met mij vrouw bij beter horen geweest in waardenburg,wat een verschil met waalwijk zeg je kunt daar gelijk terecht zijn heel vriendelijk nemen ook echt de tijd voor je. Wordt zelfs bakkie kof... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Vriendelijk en deskundige medewerkster

Vriendelijk en deskundige medewerkster, gewoon top

June 3, 2026

Beste mevrouw van den Broek,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat u zo goed geholpen bent door onze collega's. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Alles was goed!

May 19, 2026

Beste meneer van Oort,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Waardenburg en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

heel fijn geholpen

May 19, 2026

Beste H. Kolbach,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Waardenburg, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 1 out of 5 stars

Heel jammer!

Heel jammer!! 6 jaar geleden 2 top hoortoestellen aangeschaft. Totaalprijs ruim 4000,= euro. Na 6 jaar nog in prima staat. Tot 5 jaar uitstekende service. Nu blijkt 1 oplaadbare batterij niet meercO best. Valt al snel uit!! Nieuwe batterij plaatsen kost 700 euro!!! Ronduit belachelijk!!! Ik ben zeer teleurgesteld!!!

February 4, 2026
Unprompted review

Beste meneer Kortland,

Hartelijk dank voor uw eerlijke en uitgebreide review. Wat jammer om te horen dat uw ervaring bij ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw feedback is voor ons van grote waarde en het spijt ons dat u zich onjuist of misleid geadviseerd heeft gevoeld. Wij nodigen u graag uit in onze winkel, om u hierin duidelijkheid te geven. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl

Rated 5 out of 5 stars

Degene die mij geholpen heeft was goed,luisterde goed naar mijn wensen.

Degene die mij geholpen heeft was goed afgestempt .Ik had reeds jaren een ander gehoorapparaat maar die sloot mijn gehoorgang teveel af waardoor het geluid van stemmen ,vogelzang etc vervormd werd.Ze heeft met mij gekeken naar mijn activiteiten ,dus in welke situaties ik mij begaf en daarvoor het juiste gehoorapparaat gezocht.Erg zorgvuldig.

Beste mevrouw Laurier,

een goed luisterend oor'

een goed luisterend oor'
en proberen de klant te helpen.
en ik ben voor 100% goed geholpen

Beste T. Goudswaard,

Rated 5 out of 5 stars

hartelijk welkom in waarden burg.…

goedendag ten eerste geholpen door mevr veerle van der meyden vriendelijk en deskundig dus eerste ontmoeting was goed

Beste meneer van Ooijen,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega Veerle van de Beter Horen winkel in Waardenburg, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Zorgvuldig

Zorgvuldig, geduldig, deskundig, flexibel, meedenkend, vriendelijk

December 23, 2025

Beste meneer Groenman,

Rated 4 out of 5 stars

De afspraak en een zeer goede uitleg…

De afspraak en een zeer goede uitleg over de gehoorapparaten en de behandelingen

December 9, 2025

Beste meneer As,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Waardenburg en dat u tevreden bent met onze service en goede uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 3 out of 5 stars

onduidelijk m.b.t. te betalen prijs.

onduidelijk m.b.t. prijs/kosten voor de klant.

October 28, 2025

Beste meneer Rike,

Bedankt voor uw reactie en voor het delen van uw ervaring. Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Wij vinden het erg jammer om te horen dat uw ervaring bij ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u zich onvolledig geïnformeerd heeft gevoeld met betrekking tot de prijs en kosten. Onze oprechte excuses voor deze ervaring.

Wij hebben dit intern doorgestuurd naar de Beter Horen winkel in Waardenburg en zij zullen hierover contact met u opnemen. De audicien komt graag met u in contact om uw ervaring te bespreken en om eventuele onduidelijkheden verder toe te lichten.

Rated 5 out of 5 stars

Goede info en begeleiding.

Goede info en begeleiding.
Complimenten voor Sjanna van Hemert.

October 14, 2025

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega Sjanna bij de Beter Horen winkel in Waardenburg en dat u tevreden bent met onze service. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent voorgelicht en hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Ideaal plek in Waardenburg

Zeer bekwame personeel. Snel geholpen. Indien nodig, tijdens werktijd, altijd iemand te bereiken. Vlot doorgestuurd naar KNO arts als ze iets niet vertrouwen.

September 16, 2025

Geachte meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met de service. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Rated 4 out of 5 stars

Snelle reactie en vriendelijk & kundig…

Snelle reactie en vriendelijk & kundig personeel

September 9, 2025

Geachte meneer van der Eijk,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Uitgebreide hoortest gehad

Uitgebreide hoortest gehad. Het gehoorapparaat is veel beter dan mijn oude. Bij aflevering werd flink de tijd genomen om het gehoorapparaat goed in te stellen. Het resultaat is boven mijn verwachting

July 22, 2025
Unprompted review

Prima service

Prima service. Heel laagdrempelig en begrijpelijk uitgelegd en dat ook nog eens in een uitermate vriendelijke sfeer. Er werd ook alle tijd genomen die nodig was.

March 25, 2025

Beste N.H. van der Does,

Bedankt voor uw review.

Wat fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij vinden het belangrijk om alles duidelijk uit te leggen en de tijd voor u te nemen. Hopelijk bent u geholpen bij uw probleem.

Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan kunt u ons altijd bereiken.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look