Location
Switch locationKrommenierweg 8, 1521 HJ Wormerveer, Noord Holland, NL
See what reviewers are saying
De service van Beter Horen was mij al bekend. Zeer goed. Nu heb ik nieuwe hoortoestellen gekregen die uitgebreid afgesteld werden na de testweek. Ook hiervoor werd alle tijd genomen. Ik ben zeer tevre... See more
Company replied
Ik ben heel tevreden want er is een wereld voor mij opengegaan nu ik alles weer kan horen. De ontvangst in de winkel was prima en ik kreeg een heel goed advies welke hoortoestellen ik kon krijgen en z... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Contact info
Krommenierweg 8, 1521 HJ, Wormerveer, Noord Holland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik ben al sinds 1995 door een ongeluk…
Ik ben al sinds 1995 door een ongeluk doof aan een kant geworden , daar ben ik vele malen voor naar het ziekenhuis geweest , maar operatie is niet mogelijk.
In oktober dit jaar weer doorverwezen naar KNO arts omdat gehoor aan de rechterkant steeds slechter werd.
Onderzoek gehad en gehoortest en dat was in de hoge tonen nog va 40%
Daarna gesprek met de KNO arts en die verwees me door naar beter horen voor een B-cros toestel
Dan krijg je ook een gehoortoestel in je linker oor en die transporteert het geluid waar het vandaan komt ook naar je rechteroor.
Klonk allemaal als ongeloofwaardig, maar ik heb inmiddels nu een maand de gehoortoestellen , en er is een compleet nieuwe wereld voor me open gegaan!!
Ik hoor ook weer geluiden die ik al ruim 29 jaar niet meer gehoord wat . O.a de kat miauwen, vogeltjes, muziek weer alle instrumenten etc.
Ook in een ruimte met meerdere mensen kan ik weer een gesprek voeren.
Kortom ik ben superblij!!
De audiciën die mij hielp gaf goede informatie en advies.
De audiciën die mij hielp gaf goede duidelijke informatie en overtuigend advies. Ik heb geen moment het gevoel gehad, dat mij iets werd aangesmeerd. Een week na het verkrijgen van hoortoestellen alle tijd gekregen om te checken of alles oké was en nog een instelling toegevoegd. Eindresultaat (waar het uiteindelijk om gaat) ik draag mijn hoortoestellen steeds en versta alles veel beter dan voorheen.
Beter horen neemt de tijd voor je
Beter horen neemt de tijd voor je.
Ben je niet tevreden dan is daar ook weer een oplossing voor.
Ga zo door.
De interesse en hulp die je krijgt als…
De interesse en hulp die je krijgt als er iets is toppie
Geduldige hulp en goed advies
Duidelijk verhaal over de aanschaf van…
Duidelijk verhaal over de aanschaf van gehoorapparaat.
Uitleg over hoe en wanneer. Kosten .nazorg.
Eindelijk een goed gehoor toestel hoor…
Eindelijk een goed gehoor toestel hoor nu letterlijk alles prima geholpen door de mensen van beter horen ga zo door.
Goed nagekomen afspraak
Goed nagekomen afspraak. Heel rustig en vakkundig geholpen. Verbaasde me over de tijd die men aan het afregelen besteedde. Pluim.
De vele tijd en aandacht is gegeven…
De vele tijd en aandacht is gegeven door de audicien en tot nu een heel goede ervaring met de apparaten
Ook de service in de winkel is een prima ervaring
Ik werd op een zeer hartelijke manier…
Ik werd op een zeer hartelijke manier ontvangen.
De audicien luisterde heel goed wat mijn hoorproblemen waren en wat mijn wensen waren om deze problemen zo goed mogelijk te verhelpen.
De gehele tijd tijdens de verschillende onderzoeksdossier en de afhandeling gaf zij steeds goede uitleg en adviezen.
Super goede service en hele geduldige…
Super goede service en hele geduldige mensen. Snappen doofheid heel goed en doen er alles aan om te zorgen dat men goed hoort met wat voor aparaten het ook is.
ben er goed geholpen
Goed geholpen
Ik heb een beter advies gekregen dan…
Ik heb een beter advies gekregen dan bij andere hoorwinkels. Ik ben doorgestuurd naar een audiologisch lab, daar hebben ze een gehoortest gedaan en advies gegeven wat voor hoortoestellen voor mij het beste waren. Dat advies is door Beter Horen overgenomen en dat was een goede beslissing.
Het resultaat is dat ik de meeste gesprekken weer kan volgen ,weer kan telefoneren en naar muziek kan luisteren.
May use AI-assist with repliesRead more
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.