Bonuslån

Rated 1 out of 5 stars

til at starte med vil jeg lige sige at…

til at starte med vil jeg lige sige at lad være med at låne af dem dette er 2 gang på 3 måneder at deres "system" trækker det dobbelte uden de selv ved det.. har skrevet med dem over 24 timer fordi de har trukket det dobbelte af den månedlige betaling og det dobbelte af 1600 er ret meget .. skriver med dem og de er 3 forskellige personer der LOVER mig at jeg får dem refunderet samme dag da jeg understreger flere gange at det er meget vigtig at jeg får dem idag 3 mennesker! der lover mig det det groft

October 1, 2019
Rated 1 out of 5 stars

I har hævet næste 4000 kr. for meget og jeg kan ikke få pengene retur???

Jeg poster denne anmeldelse på vegne af min datter:

Jeg har skrevet med jer gennem de sidste 4 uger via jeres chat og kundeservice UDEN noget resultat. Problemet er følgende:

1) Der er trukket næsten 4.000 kr for meget ift låneaftalen (bemærk at lånet var på 5.000 kr. .... så at trække 4.000 for MEGET er temmelig voldsomt) - jeg har fremsendt dokumentation på alle indbetalinger og venter stadig på jeres bekræftelse af hvornår pengene bliver refunderet til mig - jeres forrige svar gik på at I ville refundere pengene når i havde 'fundet dem'. Da jeg så rykkede jer for en dato efter 1 uge, fik jeg svar fra en ny servicemedarbejder, som ikke kunne forstå hvorfor jeg henvendte mig, "da mit lån jo var indfriet". Ja TAK - det er jeg sq da godt klar over!!! Og jeg vil have de penge i har hævet for meget RETUR!!!

2) Det er i løbet af dialogens mange mails kommet frem at I har en kopi af låneaftalen som er markant anderledes end den I har sendt til mig (samme lånebeløb men meget højere rentesats/tilbagebetalingsbeløb). Jeg har sendt jer kopi af den låneaftale jeg modtog fra jer og afventer svar på hvordan der kan foreligge 2 låneaftaler på samme lån???

Jeg har senest bedt jer læse korrespondancen igennem og vende tilbage med svarene på ovenstående i tirsdags (den 4. juni) samt sende mig info om hvornår pengene bliver refunderet .

Hører jeg ikke fra jer bliver sagen overdraget til Forbrugerklagenævnet. Det kan ikke være rigtigt at jeg nu har forsøgt at få svar fra jer gennem 3-4 uger og at I hele tiden skubber sagen rundt mellem forskellige medarbejdere som ikke kender noget til den forudgående dialog, hvorefter jeg så skal starte forfra.

Jeg har fremsendt dokumentation på betalinger samt låneaftale til jer 4 gange indtil videre, så jeg håber I forstår at jeg er ved at blive rigtig frustreret?

Jeg er studerende, så de penge der er trukket for meget er rigtig mange penge for mig :-(

HAHAHA - ja - og så undrer det jo ingen at man får beskeden "Ugyldig email adresse" når man klikker feltet af "Fortæl bonuslån om din anmeldelse." - det email domæne der er default er forkert (bonuslån.dk - det skulle være bonuslaan.dk)

June 9, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Sådan her bliver du snydt.

Sådan her bliver du snydt.

Hvis du f.eks. låner 2000 kroner af Bonuslån, så skal du tilbagebetale 4 rater af f.eks. 800 kroner. Det ligger fast, når du skriver under på aftalen, og du kan se hvornår du skal betale de 4 rater. Har du tilmeldt et betalingskort, bliver penge trukket automatisk. Fuldstændig som alle andre betalinger. Det er dog her, at Bonuslån er "smarte".

De trækker nemlig ikke hele beløbet.

Så de kan f.eks. finde på at hæve 200 kroner i stedet for 800 kroner. Nu skylder du pludselig dem 600 + et rykkergebyr + renter, indtil de så vælger at trække flere penge på din konto. Dette må og kan ske, på helt tilfældige datoer, når først man har "misset" en betaling. Altså, når de ikke trækker det fulde beløb.

Men så tror man, at det er slut der. Nej, for når de så vil have betaling for det skyldige beløb på de 600 kroner + rykkergebyr + renter, så hæver de heller ikke dét fulde beløb. Så nu skylder du dem altså stadig penge.

Disse "ekstra" beløb, rykkergebyrer osv, står ikke nogle steder på din betalingsoversigt. De har fremsendt en masse mails, med "fejlrykkere" - altså beløber som ikke passer, og teksten "Vi beklager at måtte have konstateret en fejl i tidligere fremsendte mail hvorfor de må se bort fra denne."
Så ved næste betaling, selvom de hæver det fulde beløb på 800 kroner, så skylder du dem stadig penge, hvorfor nogle af de 800 kroner går til betaling af afdraget, og nogle penge går til betaling af det du skylder dem ifm. deres "fejl" i starten.

Du bliver altså fanget i en ond cirkel.

De hævder dog, at der ikke er sket en teknisk fejl, hvorfor der må være tale om en bevidst handling. Altså direkte snyd med vores penge.

Hold øje med jeres konto, og ellers hold jer virkelig langt væk.

June 4, 2019

FUSKER FIRMA

FUSKER FIRMA. Havde jeg tjekket trustpilot.... Crap. Havde lånt 10000 via kreditkort, troede jeg, og ved at det gjorde jeg. Fandt ud af at det havde jeg så ikke sa der kom en rykker på over 5100 kr. Det skal dertil siges, at betaling ved kreditkort var 3100 og ved lån på bankkonto 4200. Altså en opkrævning på 2000 mere end aftalt. Dertil skal siges at de skriver det er rykker nr. 2. Men den første har jeg aldrig set. Skriver til dem at jeg havde taget lån på kreditkort samt Aldrig har fået en rykker nr 1. De skriver retur at jeg ikke har lavet lån på kreditkort og skal bare betale min rykker omgående. Men som enhver anden ville jeg sgu da ikke betale 1100 mere om måneden via hævning på konto, når jeg havde kreditkort. Så nu vil de have hele lånet betalt. SÅ ALLE HOLD JER FRA BONUSLÅN.

May 25, 2019
Rated 1 out of 5 stars

I burde meldes til politiet ligesom…

I burde meldes til politiet ligesom alle de andre kviklån selskaber. Man bliver IKKE kreditvurderet, så mennesker der ikke har råd til at betale, kan låne. Synes det er usmageligt at stjæle penge på den måde.

April 4, 2019
Rated 1 out of 5 stars

det her er så hvad jeg for …

det her er så hvad jeg for skrevet tilbage her inde fra de sku godt nok dumme de trækker 600 kr til 28 og skal først trkke 1400 den 16 så de skylder penge ber dem trække det fra også betalte jeg det5 hele så jeg er ude af dem så det gjor jeg men da de ikke kan sende et bevis på hvordan de har trukket ville jeg ikke tro på de har trukket på så de skylder stadiig mig 600 de fake her er hvad de skrev tilbage eg vil anbefale dig at gennemlæse betingelserne for tilmelding af betalingskort i din låneaftale. Vi er jf. Lånekontrakten berettiget til at trække et mindre beløb end det aftale, såfremt det aftalte ikke kan trækkes. Vi er berettiget til at trække det skyldige forfaldne beløb, såfremt vi ikke modtager rettidig betaling.
Da du har vedkendt disse betingelser, og da du selvfølgelig har gennemlæst din lånekontrakt, så forstår jeg ikke helt din utilfredshed.

Jeg vil henvise dig til følgende afsnit under vores betingelser, angående automatisk tilbagebetaling. Jeg håber, at det forklarer sagen. Se venligst nedenstående:

"Hvis det grundet manglende dækning eller af anden årsag, ikke er muligt for Turbolån.dk at trække beløbet på den angivne dato, er Turbolån.dk berettiget til at forsøge at trække beløbet, inklusiv eventuelle yderligere renter og omkostninger, på dit kort, i hele perioden fra beløbet forfaldt, og indtil kreditaftalen er tilbagebetalt."

Da jeg ikke kan finde dig i vores system, så må du meget gerne kontakte os på , så vi kan forklare omstændighederne angående dit lån.

God dag.

Med venlig hilsen,

Bonuslån.

January 24, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Den værste låneoplevelse jeg nogensinde…

Den værste låneoplevelse jeg nogensinde har oplevet. De er så inkompetente og har ingen samvittighed hele koncernen..
Jeg indbetalte det skyldne beløb tilbage i oktober, men de valgte først at trække beløbet slut december, så der kom lige renter på i 3 mdr. Således at de stadigvæk trækker penge på mit kort når de kan.. De har Idag d. 18/1-19 trukket 1471 kr. som jeg satte ind på kontoen igår. Jeg har lige talt med deres "kunde(service)" for at få styr på hvad der lige var gået galt, men det eneste autopiloten kunne sige var "jeg kan desværre ikke gøre noget". Jeg vil på ingen måde anbefale denne virksomhed, eller deres metoder til nogen.

January 18, 2019

Take a closer look