Banner for Easy Life dienstencheques - Aalter | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Aalter | Huishoudhulp via dienstencheques Reviews

TrustScore 4 out of 5

Lostraat 25, 9880 Aalter, Oost-Vlaanderen, BE

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Snel een poetshulp geregeld door het bedrijf na onze aanmelding. Vinden bijna altijd een oplossing als een poetshulp wegvalt. Wel graag 1 communicatiemiddel: mail of sms. Niet beiden voor andere z... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mijn poetshulp is betrouwbaar, correct, vriendelijk. Levert goed werk, ... de communicatie met het bureau verloopt ook prima

Rated 4 out of 5 stars

momenteel heb ik een poetshulp die grondig, toegewijd, en systematisch te werk gaat. Ze vraagt ook telkens wat de taken van die dag zijn en gaat ermee aan de slag.

Company details

1. House Cleaning Service
  2. Cleaners
  3. Cleaning Service
  4. Window Cleaning Service

Written by the company

Met een betrouwbare huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Aalter dagelijks gezinnen en alleenstaanden in Aalter en de omliggende gemeenten. Bent u op zoek naar een vaste poetshulp voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of extra ondersteuning in het huishouden? Dan gaat ons team samen met u op zoek naar een oplossing die perfect aansluit bij uw situatie. Vanuit ons kantoor in Aalter zijn we sterk verankerd in de regio. Dankzij onze lokale kennis kunnen we snel een geschikte huishoudhulp in uw buurt vinden. Bovendien mag u rekenen op een persoonlijke aanpak en een nauwgezette opvolging, zodat onze dienstverlening optimaal blijft aansluiten bij uw verwachtingen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1,883 reviews in the last 12 months

Write a review

prima poetshulp

Ze vraagt ook telkens wat de taken van die dag zijn en gaat ermee aan de slag.

July 9, 2026
Easy Life dienstencheques - Aalter | Huishoudhulp via dienstencheques logo

Reply from Easy Life dienstencheques - Aalter | Huishoudhulp via dienstencheques

Beste,

Bedankt voor uw mooie feedback! 😊

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw huishoudhulp en haar grondige en systematische manier van werken. Dat horen we graag!

goede poetshulp

July 3, 2026

Beste,

Bedankt voor uw fijne review!

Rated 3 out of 5 stars

Niet echt tevreden meer

Recent was er een soort controle van een mevrouw die de opleidingen geeft bij ons thuis ivm de poetshulp. Ik was niet zo tevreden en die mevrouw kwam eens luisteren en kijken terwijl de poetshulp aan het werk was.
De poetshulp kreeg enkele richtlijnen mee aan de hand van mijn ontevredenheden.
De opleidingsdame beloofde mij dat de poetshulp nog eens op training zou mogen gaan om nog eens wat zaken op te frissen en waar zoal rekening moest mee gehouden worden. Want eerst stofzuigen en daarna stof afnemen heeft geen zin.

Nu zijn we wel enkele weken verder maar ik zie geen verandering…
Ze heeft al het voordeel dat ze op 4 u enkel boven of enkel beneden moet poetsen maar dan ook grondig tot in de puntjes en toch ben ik niet echt tevreden van het resultaat.
Als ik iets vraag knikt ze altijd ja, maar 14 dagen later is ze het al weer vergeten.
Ik begrijp dat ieder huishouden anders is maar er zit geen enkel initiatief in of een regelmaat van bijvoorbeeld eens de deuren af te wassen of de drempel van de voordeur of aan de achterdeur eens mee te nemen.
Heb nogthans al 2 goede mannelijke en 1 vrouwelijke poetshulpen gehad.
Ligt het aan hun cultuur of aan iets anders maar ik wil toch liefst waar voor mijn geld.

July 8, 2026

Beste,

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

We hebben uw opmerkingen ondertussen besproken en volgen dit verder op. Er werd reeds feedback gegeven aan uw huishoudhulp en binnenkort plannen we een werkplekbezoek om de situatie verder te evalueren. Indien er onvoldoende verbetering is, bekijken we samen met u een passende oplossing.

service

geen poetshulp op geplande dag zij zorgen voor een vervanger meerdere keren meegemaakt daarom een goede service

July 8, 2026

Beste,

Bedankt voor uw positieve feedback 😊
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Beste,

Bedankt voor uw fijne review 😊

Het is leuk om te lezen dat u tevreden bent. Daar doen we het voor!

Mijn poetshulp is betrouwbaar

July 7, 2026

Beste,

Bedankt om uw positieve ervaring met ons te delen 😊

Uw complimenten betekenen veel voor ons.

Rated 4 out of 5 stars

Omdat ik altijd verwittigd word als…

Omdat ik altijd verwittigd word als poetshulp niet kan komen of in verlof is

July 3, 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie feedback 😊

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Dat waarderen we enorm!

Rated 5 out of 5 stars

de persoon die poets bij mij is zeer…

de persoon die poets bij mij is zeer goed , ze ziet werk
je moet het maar een keer zeggen en ze weet het
de volgende keer moet ge niets zeggen.

May 19, 2026

Beste,

Bedankt dat u de tijd nam om uw positieve ervaring met ons te delen. We waarderen dit enorm! 😊

Heel tevreden

Ik ben sowieso heel tevreden van onze poetshulp Pamela. Verder is het heel positief dat mails vlug beantwoord worden en er de nodige flexibiliteit is als er iets wordt gewijzigd aan de uurroosters bvb door vakantie.

June 30, 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie score en positieve feedback 😊

Klantenservise

Positieve ervaring met de klantendienst

May 12, 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling 😊

Rated 2 out of 5 stars

ik krijg nog steeds enquêtes terwijl ik…

ik krijg nog steeds enquêtes terwijl ik al maanden (een jaar? ) geen huishoudhulp meer heb

June 30, 2026

Beste,

Bedankt om dit met ons te delen.

We begrijpen dat het vervelend is om nog enquêtes te ontvangen terwijl u momenteel geen actieve huishoudhulp heeft. Dit komt doordat uw dossier nog als actief op de wachtlijst staat in ons systeem. We nemen dit mee om dit in de toekomst beter af te stemmen.

Rated 4 out of 5 stars

Snel een poetshulp geregeld door het…

Snel een poetshulp geregeld door het bedrijf na onze aanmelding.
Vinden bijna altijd een oplossing als een poetshulp wegvalt.
Wel graag 1 communicatiemiddel: mail of sms. Niet beiden voor andere zaken zo mis je soms communicatie

June 4, 2026

Beste,

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle opstart en de opvolging bij afwezigheden 😊

We nemen ook uw opmerking over de communicatiekanalen mee. We begrijpen dat het gebruik van verschillende kanalen soms verwarrend kan zijn.

Goede service en opvolging

Goede opvolging
Steeds vriendelijk
Behulpzaam

June 23, 2026

Dag Bieke,

Fijn te horen dat alles zo vlot verloopt.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer vriendelijk en goede communicatie.

Zeer vriendelijk en goede communicatie.
Poetshulp is echt een lieve, harde werkende dame. Heel blij met haar hulp!

June 20, 2026

Beste,

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze communicatie en uw huishoudhulp 😊

bij telefonisch contact

bij telefonisch contact, zeer vriendelijk geholpen.

May 29, 2026

Beste,

Wat fijn om te lezen dat u bij telefonisch contact steeds vriendelijk werd geholpen 😊

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Zoeken mee voor oplossingen en snelle reactie

June 15, 2026

Beste Jacqueline,

Fijn om te lezen dat er altijd mee gezocht wordt naar oplossingen. Bedankt voor uw fijne review!

Correcte uitvoering

Correcte uitvoering

May 28, 2026

Beste Nicole,

Bedankt voor uw fijne review!😊

Echt tevreden van poetshulp

Echt tevreden van poetshulp. Communicatie en doorgeven van informatie door lokaal kantoor loopt wel soms fout.

June 15, 2026

Beste,

Bedankt om uw feedback met ons te delen 😊

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw huishoudhulp. We nemen uw opmerkingen over de communicatie vanuit het kantoor zeker mee, zodat we onze dienstverlening verder kunnen blijven verbeteren.

The Trustpilot Experience

Take a closer look