Banner for Easy Life dienstencheques - Aarschot | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Aarschot | Huishoudhulp via dienstencheques Reviews

TrustScore 4 out of 5

Grote Markt 16, 3200 Aarschot, Vlaams-Brabant, BE

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Het was zeer snel, dat ik een poetshulp had. De poetshulp Christina, heeft initiatief en helpt me zeer goed. Ze is steeds stipt op tijd. Ze is heel gedienstig en vriendelijk. De regeling loopt per... See more

Rated 3 out of 5 stars

Vlot hulp geregeld. vriendelijke mensen. Ook degenen die komen poetsen. wat beter kan: geef je personeel een degelijke opleiding zodat ze zelfstandig aan de slag kunnen. Ken je personeel en biedt o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Altijd stipt en heel meelevend met de klanten. Altijd bereidwillig om andere regelingen te treffen indien noodzakelijk. Allemaal bedankt.

Rated 4 out of 5 stars

Steeds bereid om alles te regelen naar uw wensen . Op een mail heb je snel antwoord . Nog ´ooit problemen gehad .

Company details

1. House Cleaning Service
  2. Cleaners
  3. Cleaning Service
  4. Window Cleaning Service

Written by the company

Met een betrouwbare huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Aarschot elke dag gezinnen en alleenstaanden in Aarschot en de omliggende gemeenten. Zoekt u een vaste poetshulp voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of hulp bij het huishouden? Dan zoeken wij samen met u een huishoudhulp die past bij uw wensen. Vanuit ons kantoor in Aarschot kennen we de regio goed. Daardoor kunnen we snel een geschikte huishoudhulp in uw buurt vinden. U mag rekenen op een persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie en een goede opvolging van onze dienstverlening.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1,889 reviews in the last 12 months

Write a review

Tevreden met geleverd werk

De poetsman claude levert heel goed werk

July 10, 2026
Easy Life dienstencheques - Aarschot | Huishoudhulp via dienstencheques logo

Reply from Easy Life dienstencheques - Aarschot | Huishoudhulp via dienstencheques

Bedankt voor uw mooie feedback 😊
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw huishoudhulp.

Het was zeer snel

Het was zeer snel, dat ik een poetshulp had.
De regeling loopt perfect. Bij afwezigheid komt er vervanging.

July 7, 2026

Beste,

Bedankt voor uw positieve woorden 😊

Het doet ons plezier te weten dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

oke met werkpunten

Vlot hulp geregeld. vriendelijke mensen. Ook degenen die komen poetsen.
wat beter kan: geef je personeel een degelijke opleiding zodat ze zelfstandig aan de slag kunnen. Ken je personeel en biedt ondersteuning waar nodig; kom mee kijken op de werkvloer en bekijk met het personeel waar het anders en beter kan.
Het kan veel beter.

July 7, 2026

Bedankt om uw ervaring met ons te delen 😊

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle hulp en de vriendelijkheid van onze medewerkers. We nemen uw feedback over opleiding, begeleiding en ondersteuning van onze huishoudhulpen zeker mee. Een goede voorbereiding en opvolging zijn belangrijk voor een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Beste,

Bedankt voor uw mooie woorden 😊

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Rated 4 out of 5 stars

Steeds bereid om alles te regelen naar…

March 29, 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie score en fijne feedback 😊

Rated 1 out of 5 stars

Van onze poetshulp zijn wij zeer…

Van onze poetshulp zijn wij zeer tevreden.
Wat easy life betreft, de administratiekosten die worden aangerekend zijn belachelijk hoog. Daarom raad ik dit zeker aan niemand aan

July 2, 2026

Bedankt om uw ervaring met ons te delen 😊

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw poetshulp. We nemen uw opmerking over de administratieve kosten ter harte. Deze kosten dienen om de organisatie, opvolging, planning en ondersteuning van zowel klanten als huishoudhulpen te verzekeren, zodat we een kwalitatieve en vlotte dienstverlening kunnen blijven garanderen.

ZEER TEVREDEN

prima service prime poetshulpen

June 29, 2026

Beste,

Dank u voor uw mooie beoordeling en feedback 😊

Rated 5 out of 5 stars

Altijd snel antwoord van de…

Altijd snel antwoord van de administratieve dienst en een goede en vriendelijke poetshulp

June 29, 2026

Dag Koen,

Bedankt voor uw fijne feedback!

Rated 2 out of 5 stars

de werking en communicatie met de…

de werking en communicatie met de medewerker door Easy Life ervaar ik als klant niet altijd transparant en motiverend voor de medewerker
de medewerker vraagt reeds van bij de start om meer uren te werken zonder enige prospectie dit is niet motiverend voor de medewerker
de medewerker beschikt nog steeds niet over werkkledij en schoenen van Easy Life

June 25, 2026

Beste,

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

We nemen uw opmerkingen over de communicatie en ondersteuning zeker mee. Indien u hierover nog verdere vragen of opmerkingen heeft, mag u steeds contact opnemen met onze klantendienst. Zij bekijken dit graag verder met u.

Rated 3 out of 5 stars

Poetshulp is wel snel maar niet grondig.

Poetshulp is wel snel maar niet grondig.

June 15, 2026

Dag Leon,

Bedankt voor uw review. U mag hiervoor steeds contact opnemen met uw kantoor. Zij kunnen de huishoudhulp eventueel een opleiding aanbieden om dit op te lossen.

Service

Ze houden de klant goed op de hoogte van eventuele veranderingen of extra poetsdagen.
Ze zijn meestal goed bereikbaar telefonisch
Mijn huidige poetshulp is vaak te laat maar is dan wel eerlijk om iets langer te blijven of 3 u instellen geven ipv 4u
Hij is nog jong maar leergierig. Maar hij poets nog wat te snel en niet altijd even grondig.

June 15, 2026

Beste Elke,

Bedankt om uw feedback met ons te delen 😊

Fijn om te lezen dat u onze communicatie en bereikbaarheid waardeert en dat u op de hoogte wordt gehouden van eventuele wijzigingen of extra poetsmomenten.

Communicatie verloopt vlot

Goede communicatie.
Snelle respons
Vervanging indien poetshulp niet kan komen

June 11, 2026

Beste Ellen,

Bedankt voor uw fijne feedback 😊

Fijn om te lezen dat u onze communicatie, snelle opvolging en ondersteuning bij vervangingen waardeert.

Rated 5 out of 5 stars

Heel klantvriendelijk. Altijd stipt en heel meelevend met de…

Allemaal bedankt.

June 5, 2026

Beste Andrea,

Bedankt voor uw mooie feedback 😊

Fijn om te lezen dat u onze stiptheid en meedenkende aanpak zo waardeert.

Goede communicatie.Goede werkkracht.

Goede communicatie.

May 13, 2026

Dag Dani,

Bedankt voor uw mooie review. Dit motiveert het kantoor en de huishoudhulpen extra om het beste van zichzelf te blijven geven.

The Trustpilot Experience

Take a closer look