Ervaring met Easy life -Brasschaat Tot 2023 had ik een super-goede poetshulp . Daarna had ik enkele onaangename ontmoetingen met 2 nieuwe helpers ( onbeleefd, dom…) Daarna kreeg ik weer hulp van 2dam... See more

Company replied
Vandaag is onze poetshulp Temenuzhka Stancheva weerom komen helpen. Zoals steeds, zelfs met deze hitte, even goedgemutst en behulpzaam. Ons huisje blinkt weerom. Zij werkt grondig, gemotiveerd en ze... See more
Company replied
Er wordt altijd zeer snel een nieuwe poetshulp gevonden. De medewerkers zijn altijd zeer bereid en vriendelijk. De communicatie ivm met de nieuwe opstart was er de laatste keer niet. Ook achterligge... See more
Company replied
Het bedrijf communiceert goed, snel en duidelijk. Op de vraag voor een extra poetsbeurt reageren zij altijd positief (indien mogelijk). Vervanging of vakantiedagen worden steeds goed op tijd aangegeve... See more
Company replied
Met een huishoudhulp via dienstencheques ondersteunt Easy Life Brasschaat dagelijks gezinnen en alleenstaanden in Brasschaat en de omliggende gemeenten. Of u nu hulp zoekt voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of extra ondersteuning in het huishouden, wij helpen u graag bij het vinden van een huishoudhulp die aansluit bij uw noden. Vanuit ons kantoor in Brasschaat kennen we de buurt en haar omgeving goed. Hierdoor kunnen we snel een geschikte huishoudhulp in uw regio vinden. Met een persoonlijke aanpak, duidelijke afspraken en een goede opvolging zorgen we voor een dienstverlening waarop u kunt vertrouwen.
Bredabaan 374, 2930, Brasschaat, Antwerpen, Belgium
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Easy Life dienstencheques - Brasschaat | Huishoudhulp via dienstencheques
Vlugge reactie om een poetsvrouw te krijgen.
Mijn vaste hulpis zeer vriendelijk.

De communicatie loopt voor mij best stroef, geen menselijk contact alles via voor opgestelde mails enz.

Goede communicatie. Fijne poetsvrouw. Ook steeds vervanging bij ziekte of vakantie.

Schadegeval dat veroorzaakt werd door vervangende poetshulp Leydi, wordt door EasyLife betwist.

Betrouwbare firma levert goeie diensten en schitterend poetshulp xijn enorm content

EasyLife communiceert altijd goed en ik heb een fijne huishoudhulp!

Goede service maar geen respect voor huisdieren. Ik zal nooit mijn hond in een aparte kamer zetten voor een poetsvrouw.

Onze poetshulp is vriendelijk, werkt zelfstandig en correct. De communicatie verloopt vlot. Met het bureau is er een snelle en duidelijke communicatie. Zeer fijn om mee samen te werken.

Goede en vlotte communicatie, huishoudhulp die goed poetst en inlevend is.

Tevreden , steeds op tijd , ziet niet op paar minuten indien het werk niet af is .Vriendelijk!!

Ervaring met Easy life -Brasschaat
Tot 2023 had ik een super-goede poetshulp . Daarna had ik enkele onaangename ontmoetingen met 2 nieuwe helpers ( onbeleefd, dom…) Daarna kreeg ik weer hulp van 2dames die heel positief waren maar die helaas niet blijven komen, de eerste wegens ziekte en de 2de ging verder studeren . Ik zou het op prijs stellen als ik eerst kennis zou kunnen maken met een nieuwe poetshulp alvorens ze zelf de weg naar mijn huis moet zoeken. Dat blijkt soms al een zware opdracht ! Over de administratie achter de poetshulp heb ik geen slechte ervaringen.

De communicatie ivm met de nieuwe opstart was er de laatste keer niet. Ook achterliggende info ivm de hond en de overdracht van de sleutels wordt niet altijd meegegeven aan de medewerkers

Ik ben heel kontent van mijn poetshulp als je iets vraagt dan doe ze dat hoor

Nooit geen feedback gevraagd over mijn nieuwe poetsvrouw.
Ik ben gestopt met de vorige omdat ik niet tevreden was helaas de nieuwe poetsvrouw doet minder taken en minder goed nog.