Banner for Easy Life dienstencheques - Dendermonde | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Dendermonde | Huishoudhulp via dienstencheques Reviews

TrustScore 4 out of 5

Brusselsestraat 5, 9200 Dendermonde, Oost-Vlaanderen, BE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede service. Duidelijke & snelle communicatie via telefoon & sms. Wij zijn tevreden van onze huishoudhulp. Krijgen ruim op voorhand vakantieplannen door & voorstel voor vervanging. Wanneer on... See more

Rated 4 out of 5 stars

Onze poetshulp is een plichtbewuste, hardwerkende, beleefde dame. Easy Life vraagt regelmatig feedback, zodat ze hun werknemers goed kunnen opvolgen. De communicatie verloopt vlot, zowel via mail... See more

Rated 4 out of 5 stars

BARBARA ken ik al jaren van vorige bedrijf ,zij luistert en weet wat een mens wenst TOPMADAM 💪

Company details

1. House Cleaning Service
  2. Cleaners
  3. Cleaning Service
  4. Window Cleaning Service

Written by the company

Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Dendermonde dagelijks gezinnen en alleenstaanden in Dendermonde en de omliggende gemeenten. Of u nu ondersteuning zoekt voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken, ons team helpt u graag bij het vinden van een huishoudhulp die bij u past. Vanuit ons kantoor in Dendermonde kennen we de regio goed en weten we hoe belangrijk een persoonlijke aanpak is. Daarom zoeken we samen met u naar een goede match en zorgen we voor een vlotte opvolging van onze dienstverlening. Zo kunt u rekenen op een huishoudhulp die u echt verder helpt.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1,885 reviews in the last 12 months

Write a review

Easy Life dienstencheques - Dendermonde | Huishoudhulp via dienstencheques logo

Reply from Easy Life dienstencheques - Dendermonde | Huishoudhulp via dienstencheques

Beste,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen 😊

Fijn dat u de tijd nam om deze mooie woorden achter te laten.

Beste,

Bedankt om uw positieve ervaring met ons te delen 😊

Uw complimenten betekenen veel voor ons.

Rated 3 out of 5 stars

ben nog niet lang genoeg klant om deze…

ben nog niet lang genoeg klant om deze vraag te beantwoorden

Beste,

Toch bedankt voor uw fijne score.

Review

July 2, 2026

Beste,

Bedankt dat u de tijd nam om uw positieve ervaring met ons te delen. We waarderen dit enorm! 😊

Toffe hulp.

Beste,

Bedankt voor uw fijne review!

Geen problemen

Geen problemen

June 17, 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie score en fijne woorden.

Rated 4 out of 5 stars

Easy life is reactief op vragen en…

Easy life is reactief op vragen en bekommernissen, ze probleren voor vervanging te zorgen wanneer de vaste hulp niet kan.

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling 😊

Zeer goede service

Zeer goede service. Duidelijke & snelle communicatie via telefoon & sms.
Wij zijn tevreden van onze huishoudhulp. Krijgen ruim op voorhand vakantieplannen door & voorstel voor vervanging. Wanneer onze poetshulp afwezig is wegens ziekte, krijgen we vaak dezelfde week nog vervanging.
Ook over de vervangsters zijn we telkens tevreden.

June 23, 2026

Beste,

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service, communicatie en opvolging 😊

Het doet ons veel plezier dat zowel uw vaste huishoudhulp als de vervangingen aan uw verwachtingen voldoen.

Rated 3 out of 5 stars

het belangrijkste is de instelling en…

het belangrijkste is de instelling en werkwijze van de poetshulp. Een goede en betrouwbare poetshulp bepaald alles en is geen weerspiegeling van de werkwijze van het bureau. Bij de eerste poetshulp heb ik een zeer negatieve ervaring, zowel van de hulp als van het bureau, ze gingen volledig mee met de leugens van de dame ZONDER bij ons inlichtingen te nemen. Ik heb daarvoor telefonisch contact opgenomen en een mail gestuurd. Men had een nieuwe kracht, ook uit de omgeving, bij nader vragen bleek het om dezelfde dame te gaan die in het bureau werkte onder twee verschillende voornamen m.a.w. men kende of bekeek het dossier niet. Nadien geen probleem meer

Beste,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen.

We vinden het jammer te lezen dat u in het verleden een negatieve ervaring heeft gehad. Uw opmerkingen hierover werden intern doorgegeven, zodat deze verder kunnen worden bekeken. Fijn om te horen dat er nadien geen problemen meer zijn geweest en dat de samenwerking intussen positief verloopt.

Rated 4 out of 5 stars

Bij afwezigheid of verlof steeds op…

Bij afwezigheid of verlof steeds op tijd verwittigd en mogelijke oplossing voor vervanging

Dag Patrick,

Bedankt voor uw fijne feedback.

Fijn om te horen dat u steeds tijdig op de hoogte wordt gebracht bij afwezigheden of verlof en dat u onze opvolging rond vervangingen waardeert.

Poetshulp goed opgevolgd

Onze poetshulp is een plichtbewuste, hardwerkende, beleefde dame.
De communicatie verloopt vlot, zowel via mail als telefonisch.

Ze zijn echter beperkt telefonisch bereikbaar. Dat zorgt ervoor dat ik geen 5 sterren heb gegeven.

Dag Ellen,

Bedankt voor uw uitgebreide en fijne feedback.

Wat goed om te horen dat u tevreden bent over uw poetshulp en haar inzet, en dat u onze opvolging en communicatie via mail en telefoon waardeert. We vinden het belangrijk om regelmatig feedback te vragen zodat we onze medewerkers goed kunnen ondersteunen.

Uw opmerking rond de telefonische bereikbaarheid nemen we zeker mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Correcte poetshulp

Ik maak al enkele jaren gebruik van de diensten van EASY LIFE, meer bepaald voor poetshulp. Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk van de poetsvrouw. De minder goed functionerende klantenservice van het kantoor in Dendermonde en de hele dure administratieve bijdrage zijn de redenen waarom ik mijn score beperk tot 4 sterren.

May 22, 2026

Dag Fred,

Bedankt dat u al enkele jaren op onze dienstverlening vertrouwt en uw ervaring deelt 😊
Goed om te horen dat u tevreden bent over het werk van uw poetshulp.

We nemen uw opmerkingen rond de werking van het kantoor en de administratieve bijdrage zeker mee en blijven hierop inzetten om onze service verder te verbeteren.

Rated 4 out of 5 stars

Easylife houdt de teugels strak

Easylife houdt de teugels strak:
-personeel wordt strikt opgevolgd
-kantoor altijd bereikbaar voor klant

Minpuntje: veel anderstalige huishoudhulpen

May 22, 2026

Dag An,

Bedankt om uw feedback te delen 😊
Fijn om te lezen dat u onze opvolging en bereikbaarheid waardeert.

We begrijpen ook uw opmerking rond taal en blijven inzetten op een zo vlot mogelijke communicatie voor onze klanten en huishoudhulpen.

The Trustpilot Experience

Take a closer look