Zeer goede service. Duidelijke & snelle communicatie via telefoon & sms. Wij zijn tevreden van onze huishoudhulp. Krijgen ruim op voorhand vakantieplannen door & voorstel voor vervanging. Wanneer on... See more

Company replied
Onze poetshulp is een plichtbewuste, hardwerkende, beleefde dame. Easy Life vraagt regelmatig feedback, zodat ze hun werknemers goed kunnen opvolgen. De communicatie verloopt vlot, zowel via mail... See more
Company replied
BARBARA ken ik al jaren van vorige bedrijf ,zij luistert en weet wat een mens wenst TOPMADAM 💪
Company replied
Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Dendermonde dagelijks gezinnen en alleenstaanden in Dendermonde en de omliggende gemeenten. Of u nu ondersteuning zoekt voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken, ons team helpt u graag bij het vinden van een huishoudhulp die bij u past. Vanuit ons kantoor in Dendermonde kennen we de regio goed en weten we hoe belangrijk een persoonlijke aanpak is. Daarom zoeken we samen met u naar een goede match en zorgen we voor een vlotte opvolging van onze dienstverlening. Zo kunt u rekenen op een huishoudhulp die u echt verder helpt.
Brusselsestraat 5, 9200, Dendermonde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Easy Life dienstencheques - Dendermonde | Huishoudhulp via dienstencheques

ben nog niet lang genoeg klant om deze vraag te beantwoorden

Easy life is reactief op vragen en bekommernissen, ze probleren voor vervanging te zorgen wanneer de vaste hulp niet kan.

Zeer goede service. Duidelijke & snelle communicatie via telefoon & sms.
Wij zijn tevreden van onze huishoudhulp. Krijgen ruim op voorhand vakantieplannen door & voorstel voor vervanging. Wanneer onze poetshulp afwezig is wegens ziekte, krijgen we vaak dezelfde week nog vervanging.
Ook over de vervangsters zijn we telkens tevreden.

het belangrijkste is de instelling en werkwijze van de poetshulp. Een goede en betrouwbare poetshulp bepaald alles en is geen weerspiegeling van de werkwijze van het bureau. Bij de eerste poetshulp heb ik een zeer negatieve ervaring, zowel van de hulp als van het bureau, ze gingen volledig mee met de leugens van de dame ZONDER bij ons inlichtingen te nemen. Ik heb daarvoor telefonisch contact opgenomen en een mail gestuurd. Men had een nieuwe kracht, ook uit de omgeving, bij nader vragen bleek het om dezelfde dame te gaan die in het bureau werkte onder twee verschillende voornamen m.a.w. men kende of bekeek het dossier niet. Nadien geen probleem meer

Bij afwezigheid of verlof steeds op tijd verwittigd en mogelijke oplossing voor vervanging

Onze poetshulp is een plichtbewuste, hardwerkende, beleefde dame.
De communicatie verloopt vlot, zowel via mail als telefonisch.
Ze zijn echter beperkt telefonisch bereikbaar. Dat zorgt ervoor dat ik geen 5 sterren heb gegeven.

Ik maak al enkele jaren gebruik van de diensten van EASY LIFE, meer bepaald voor poetshulp. Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk van de poetsvrouw. De minder goed functionerende klantenservice van het kantoor in Dendermonde en de hele dure administratieve bijdrage zijn de redenen waarom ik mijn score beperk tot 4 sterren.

Easylife houdt de teugels strak:
-personeel wordt strikt opgevolgd
-kantoor altijd bereikbaar voor klant
Minpuntje: veel anderstalige huishoudhulpen