Banner for Easy Life dienstencheques - Geel | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Geel | Huishoudhulp via dienstencheques Reviews

TrustScore 4 out of 5

Markt 43, 2440 Geel, Antwerpen, BE

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Poetshulpen komen niet opdagen, zijn ziek, of andere uitvluchten. Er is meer geen hulp dan wel. De compensatie dat je eventueel krijgt als je erachter vraagt is om te lachen. Alles heeft mij a... See more

Rated 5 out of 5 stars

fijn contact met kantoor, planning loopt vlot. Goede HHH en ook vervanging indien nodig en gewenst. Enige flexibiliteit in dag nodig maar super blij met de hulp en mijn proper huisje nadien

Company details

1. House Cleaning Service
  2. Cleaners
  3. Cleaning Service
  4. Window Cleaning Service

Written by the company

Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Geel dagelijks gezinnen en alleenstaanden in Geel en de omliggende gemeenten. Of u nu extra hulp zoekt voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere taken in huis, wij gaan samen met u op zoek naar een huishoudhulp die past bij uw behoeften. Dankzij onze kennis van Geel en de regio errond kunnen we snel een geschikte huishoudhulp in uw buurt vinden. Ons team staat klaar met een persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie en een goede opvolging van onze dienstverlening. Zo kunt u zorgeloos genieten van meer vrije tijd.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1,888 reviews in the last 12 months

Write a review

Slecht bedrijf!!!

July 15, 2026

Beste,

Het spijt ons te lezen dat u niet tevreden bent. We zouden graag wat meer uitleg krijgen over wat er precies is misgelopen, zodat we kunnen bekijken hoe we u verder kunnen helpen. U mag hiervoor steeds contact opnemen met uw kantoor.

Rated 5 out of 5 stars

Zoeken altijd naar oplossingen. Super!!!

Zoeken altijd naar oplossingen. Heel fijn!

July 7, 2026

Beste,

Bedankt voor uw positieve feedback 😊

We waarderen het enorm dat u de tijd nam om uw ervaring met ons te delen.

Hulpverlening

Vlotte communicatie en heel vlug geholpen

September 1, 2025

Beste,

Bedankt voor uw mooie woorden 😊

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Rated 4 out of 5 stars

Vlotte communicatie via mail en…

Vlotte communicatie via mail en berichtendienst.
Steeds vervanging aangeboden bij afwezigheid van vaste poetshulp.

July 2, 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie score en fijne feedback 😊

Rated 5 out of 5 stars

uitstekende ervaring!! ben nog maar 2 maanden een…

Ik ben nog maar 2 maanden een klant,maar mijn ervaring met deze firma is uitstekend!!! Altijd vriendelijk, Altijd zoeken naar oplossingen en ik heb een fantastische poetsvrouw, zeer lief,zeer proper,altijd op tijd,nooit geen problemen dus een dikke 5 stars...Anneke

June 29, 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent! 😊

Super snel geholpen

Super snel geholpen, wanneer de vorige poetsvrouw het niet goed deed werd er direct naar een oplossing gezicht en kregen we snel een andere. Van de nieuwe poetsvrouw Dema zijn we ook zeer tevreden! De service is ook heel goed! Brenda de rydt is een toppertje!!!

July 1, 2026

Beste,

Bedankt voor het schrijven van deze fijne review!

Mijn hulpje is top !

Mijn hulpje is steeds op tijd.
Goede communicatie.Ze is vriendelijk, hulpvaardig en nauwkeurig en neemt haar job echt ter harte

February 3, 2026

Beste,

Bedankt voor uw fijne review!

fijn contact met kantoor

May 8, 2026
Unprompted review

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling 😊

Rated 1 out of 5 stars

Kan je totaal niet op rekenen

De compensatie dat je eventueel krijgt als je erachter vraagt is om te lachen.

Alles heeft mij al enorm veel stress bezorgd want het wordt enkel duurder maar de service slechter.

Beste,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te lezen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldoet. We nemen uw opmerkingen ernstig en horen graag meer over uw situatie, zodat we samen kunnen bekijken hoe we dit kunnen oplossen. U mag hiervoor altijd contact opnemen met uw kantoor.

goed gepoetst weinig afwezig

goed reports weinig afwezig goede communication

Beste,

Bedankt voor uw mooie score en positieve feedback 😊

Correcte samenwerking

Correcte samenwerking. Bij afwezigheid van vaste poetshulp wordt er altijd naar vervanging gezocht.

Beste,

Dank u voor uw mooie score en fijne feedback 😊

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb een jarenlange ervaring over de…

Ik heb een jarenlange ervaring over de zeer professionele en efficiënte samenwerking
En de bijzonder vriendelijke en hulpvaardige aanpak van het kantoor in Geel !
Super !!

June 27, 2026

Beste,

Wat een mooie review, bedankt! 😊

Het doet ons veel plezier dat u onze professionele en efficiënte samenwerking en de vriendelijke, hulpvaardige aanpak van het kantoor in Geel zo waardeert.

Rated 1 out of 5 stars

Slechte kwaliteit poetshulpen en personeel van het bureau

Slechte kwaliteit poetshulpen
Onvriendelijk personeel in Geel
Wanneer zij de fout in gaan hoor je ze plots niet meer
7 poetshulpen gehad…. Bang van honden, zag het werk niet meer zitten, vertrekt een uur vroeger,…. Altijd iets.

Geen screening van poetshulpen en al zeker geen opvolging…. Wat blijkbaar standaard is.

June 26, 2026

Beste,

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

Jammer om te lezen dat uw ervaringen niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. We willen wel meegeven dat we onze huishoudhulpen zorgvuldig selecteren, begeleiden en opvolgen. Wanneer er zich problemen voordoen, proberen we steeds samen met de klant naar een gepaste oplossing te zoeken.

Poetshulp

Mijn vaste poetshulp doet zijn werk goed. Als er iets mis loopt is easylife echter bijna nooit telefonisch bereikbaar. Ook hebben ze mij eens vervanging gestuurd die enkel Portugees sprak en verstond. In het begin vd samenwerking heb ik duidelijk aangegeven dat ik iemand wou die 1 vd landstalen of de Engelse taal machtig is. Voor de vervanging die uiteindelijk vertrokken is daar we niet konden praten stuurden ze mij een rekening. Niet erg netjes. Ook easylife moet afspraken nakomen, niet enkel de klant

June 5, 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw vaste huishoudhulp.

We begrijpen uw opmerkingen over onze bereikbaarheid en de communicatie bij vervangingen. Het is uiteraard belangrijk dat er voldoende taalovereenkomst is om een vlotte samenwerking te garanderen, en we nemen uw feedback hierover mee om dit in de toekomst beter op te volgen. Wat facturatie betreft, streven we steeds naar een correcte en transparante afhandeling.

ons propere huis

We hebben een goede poetsvrouw. Zelf bij heet weer klaagt ze niet om de boel hier mooi te houden. Ze ziet zelf heel goed wat nodig moet gedaan worden.

June 25, 2026

Wat fijn om te lezen 😊

Het doet ons veel plezier dat u zo tevreden bent over uw huishoudhulp en haar betrokken en zelfstandige manier van werken, zelfs bij warm weer.

eerlijk gezegd

eerlijk gezegd, ik heb nog geen problemen gehad,dus mijn indruk is dat de firma klantvriendelijk is

June 1, 2026

Beste Andre,

Fijn om te lezen dat alles tot nu toe vlot verloopt en dat u onze dienstverlening als klantvriendelijk ervaart.

Rated 4 out of 5 stars

Wij zijn wel tevreden over jullie…

Wij zijn wel tevreden over jullie organisatie.
De kosten lopen wel hogerop,
maar de overheid geeft steeds met een hand en neemt dan weer terug met de andere hand.

June 15, 2026

Beste Roeland,

Bedankt om uw feedback met ons te delen 😊

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze organisatie. We begrijpen uw opmerking over de stijgende kosten en nemen dit zeker mee.

Rated 3 out of 5 stars

De communicatie met het bureau verloopt…

De communicatie met het bureau verloopt niet altijd even vlot. Zijn best moeilijk bereikbaar. Verder goede service indien je hulp zelf niet kan komen. Vervanging wordt voorzien.

June 1, 2026

Dag Evelyn,

Bedankt om uw feedback met ons te delen 😊

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de ondersteuning bij vervangingen. We nemen ook uw opmerkingen over de bereikbaarheid zeker mee, zodat we onze dienstverlening verder kunnen blijven verbeteren.

Tevreden

Door vernieuwing in kantoor loopt het vlotter doe zo voort, Mvg

June 3, 2026

Dag Margareta,

Bedankt voor uw fijne feedback.

Blij om te horen dat u merkt dat alles vlotter verloopt. We appreciëren uw positieve woorden en blijven ons inzetten om die goede service verder te zetten.

The Trustpilot Experience

Take a closer look