Company replied
Goede communicatie maar steeds wisselende werkkrachten. Lastig om steeds alles te moeten herhalen. Ook soms moeilijk te communiceren met de poetshulp omdat ze het Nederlands niet machtig is. Soms o... See more
Company replied
De service loopt meestal heel vlot en ik ben heel tevreden over mijn poetsdame en ook over de vervangster die nu komt. Ze werken beide hard en nemen initiatief en zien werk.
Company replied
Met een huishoudhulp via dienstencheques maakt Easy Life Lier het huishouden eenvoudiger voor gezinnen en alleenstaanden in Lier en de omliggende gemeenten. Of u nu op zoek bent naar hulp bij de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken, wij helpen u graag bij het vinden van een huishoudhulp die aansluit bij uw wensen. Bij Easy Life Lier nemen we de tijd om u goed te leren kennen. Zo kunnen we een huishoudhulp voorstellen die past bij uw situatie. Ook na de opstart blijven we bereikbaar voor vragen en zorgen we voor een persoonlijke opvolging, zodat u met een gerust gevoel gebruik kunt maken van onze dienstverlening.
Antwerpsesteenweg 325, 2500, Lier, Antwerpen, Belgium
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Easy Life dienstencheques - Lier | Huishoudhulp via dienstencheques
Ik heb vanaf de eerste contacten in het kantoor in Lier tot heden enkel positieve ervaringen ondervonden en raad dan ook deze onderneming Easy Life Lier dan ook aan voor iedereen die op zoek ik naar de degelijke poetshulp.

Reply from Easy Life dienstencheques - Lier | Huishoudhulp via dienstencheques
Zeer tevreden over de afspraken en communicatie met de mensen van het bureau. Communicatie verloopt voor mij heel vlot via sms'en en als ik iets stuur krijg ik heel vlug antwoord en ook bevestiging, dus top! Ook heel tevreden over onze poetshulp, een zeer lieve dame die haar taken op een betrokken sociale manier uitvoert, geen aanmerkingen

Reply from Easy Life dienstencheques - Lier | Huishoudhulp via dienstencheques
Wij zijn heel tevreden over onze poetsvrouw, ordelijk en eerlijk. Niets is te veel :)

Reply from Easy Life dienstencheques - Lier | Huishoudhulp via dienstencheques
Op dit moment zeer tevreden over de communicatie maar minder blij met de opgelopen beheerskosten

Reply from Easy Life dienstencheques - Lier | Huishoudhulp via dienstencheques
Na de inschrijving was binnen de week al iemand gevonden om ons thuis te beginnen ondersteunen.

Reply from Easy Life dienstencheques - Lier | Huishoudhulp via dienstencheques
De communicatie met easy life loopt heel vlot. Ik ben ook heel tevreden over onze poetshulp. Waarom heb ik dan geen 5☆ gegeven, wel , zij doet enorm haar best om nederlands te praten maar het had nog fijner geweest dat je er af en toe ook eens een babbeltje mee kon slaan.

Reply from Easy Life dienstencheques - Lier | Huishoudhulp via dienstencheques
Na 22 jaar klant te zijn, krijg ik plots een faktuur aan 28€ per uur omdat ik - volgens hen - mijn afwezigheid niet heb doorgegeven. Ik had dit echter als antwoord op een sms gezet ….. Er viel niet mee te praten dus na het betalen van de faktuur ben ik vertrokken ! Een schande ! Waar is de klantvriendelijkheid?? Wat met loyaliteit??

Reply from Easy Life dienstencheques - Lier | Huishoudhulp via dienstencheques
Goede service, goede medewerkers. Easy Life voorziet altijd vervanging wanneer de vaste huishoudhulp niet beschikbaar is.

Reply from Easy Life dienstencheques - Lier | Huishoudhulp via dienstencheques
Goede communicatie maar steeds wisselende werkkrachten.
Lastig om steeds alles te moeten herhalen.
Soms ook is ze het Engels ook niet goed machtig.

Reply from Easy Life dienstencheques - Lier | Huishoudhulp via dienstencheques
Mail sturen en geen antwoord krijgen. Of een correcte uitleg hoe je het beste doet. Dit kan beter.

Reply from Easy Life dienstencheques - Lier | Huishoudhulp via dienstencheques
Heel tevreden over de vaste poetshulp. Bij afwezigheid wordt meestal snel voor een vervanging gezorgd. De communicatie met het bureau loopt over het algemeen vlot.

Reply from Easy Life dienstencheques - Lier | Huishoudhulp via dienstencheques
Snel reactie op mails, flexibel
Slechte/laattijdige communicatie rond afwezigheden personeel

Reply from Easy Life dienstencheques - Lier | Huishoudhulp via dienstencheques
Er wordt naar onze wensen geluisterd en de communicatie is vriendelijk.

Reply from Easy Life dienstencheques - Lier | Huishoudhulp via dienstencheques
We zijn al jaren klant bij Easy-Life en hebben al heel veel verschillende poetshulpen gehad in die periode. Telkens alles opnieuw uitleggen aan de poetshulp waardoor er telkens kostbare tijd verloren gaat.
Heel slechte communicatie en al meermaals doorgegeven maar zonder resultaat. Administratiekosten op het hoogste peil en dan verwacht je meer van zulk bedrijf.