Guldogsølvgalleriet Reviews 24

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Aldrig har jeg fået leveret så flot en pakke, som den jeg netop har modtaget fra guld og Sølvgalleriet! Modtog mit DW ur pakket ind med gavepapir og bånd (helt uden forespørgsel). Bestilte varen mand... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende service af Kirsten! Jeg havde bestilt et ur til min kæreste, desværre mindre end hvad hun ønskede sig. Kirsten var super sød og sagde jeg bare kunne sende det retur, hvorefter jeg bar... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Jeg synes ikke de tilbyder en god kundeservice. Jeg bor langt væk fra butikken, da jeg byttede en gave jeg havde modtaget, var der nærmest intet udvalg i butikken. Nu fandt jeg endelig noget på... See more

Company replied

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

Rated 5 out of 5 stars

Købte et Citizen Eco-Drive Promaster…

Købte et Citizen Eco-Drive Promaster Marine, selvom jeg bor 1,5 time fra hvidovre, fik jeg afsendt mit ur i en fin indpakning og med uret tilpasset til tiden. Rigtig god service og hurtig levering, kunne ikke være mere tilfreds.

March 24, 2026

Lover hvad de holder

Hurtig ekspedition flot indpakning.
Var virkelig tilfreds med den ring jeg bestilte. Vil helt sikkert købe hos dig igen 😊

February 3, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Kom ind med mit ur der skulle have…

Kom ind med mit ur der skulle have batteri og et nyt led.. fik et nyt batteri men ledet sad stadig påog stiften falder ud.. alt i alt har de ødelagt mit ur og taget penge for det.. skal ALDRIG være kunde der igen

September 3, 2025

Reply from Guldogsølvgalleriet

Hej Nitjikane. Jeg har lige talt med personalet, og har fået beskeden at du KUN fik skiftet dit batteri til 80,- og vi ikke har rørt ved lænken og du derfor heller ikke har betalt for det. Så er ked af du giver os den hårde dom... Hvis du mener vi har sat et led på (betalt 200,- for det) og vi har ødelagt dit ur, så skal du endelig komme ind, vi erstatter selvfølgelig, hvis det er vores skyld.
Venligst Kirsten Hedegaard

Det flotteste ur...

Det flotteste ur...
1000 tak for super service og hurtig levering...
Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer 👍👏
Mvh Lene Larsson

September 1, 2025

Ihhh tusind tak ❤️

FREMRAGENDE SERVICE

Fremragende service af Kirsten!
Kirsten var super sød og sagde jeg bare kunne sende det retur, hvorefter jeg bare skulle betale differencen også sendte hun uret afsted samme dag!
Det er absolut ikke sidste gang jeg handler her. 👌

July 25, 2025

Reply from Guldogsølvgalleriet

Tak for den fine feedback 🙏

Fint indpakket

Fint indpakket, kom hurtigt med PostNord. Hentede uret i boksen. Nu sidder det hvor det skal på min arm. Flemming M

July 22, 2025

Reply from Guldogsølvgalleriet

Altid dejligt med et lækkert ur 😉 tak for anmeldelsen 🙏

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice, slet ikke til hjælp. Vil absolut ikke anbefale at handle herfra!!!!!

July 8, 2025

Reply from Guldogsølvgalleriet

Kære Smilla. Meget ked af du har den opfattelse. Vi gør alt hvad vi kan for at have glade og tilfredse kunder. Du ville bytte en vare købt med rabat på webshoppen efter 2 mdr, og vores bytte/retur politik er 30 dage (selvom loven siger 14 dage) så vi synes faktisk selv, vi har en ok retur politik.
Kh Kirsten Hedegaard

Rated 1 out of 5 stars

Jeg synes ikke de tilbyder en god…

Jeg synes ikke de tilbyder en god kundeservice.

Jeg bor langt væk fra butikken, da jeg byttede en gave jeg havde modtaget, var der nærmest intet udvalg i butikken. Nu fandt jeg endelig noget på hjemmesiden, som jeg ville købe, men det kan så ikke lade sig gøre at bruge gavekortet heller ikke selvom jeg kører til butikken for at betale. I butikken vil de have 375kr mere for produktet.

Jeg vil ikke anbefale at købe gaver i denne butik da deres ombytningsmuligheder simpelhen er for ringe.

April 16, 2025

Reply from Guldogsølvgalleriet

Kære Natascha. Hvor er jeg ked af du har den opfattelse af butikken, for vi har super gode bytte/retur regler, 30 dage byttefrist, fra du får gaven, hvilket vi sige vi fremdaterer gerne, hvis man køber gaven i god tid, samt du kan også få pengene retur i 14 dage, så det synes vi selv er ret fair byttepolitik. Ang udvalget, så har vi faktisk over 2000 par forskellige øreringe, så “ikke noget udvalg” forstår jeg simpelthen ikke. Ganske rigtigt så har vi en webshop med “Danmarks billigste priser” på nogle af varerne, og de priser vi desværre ikke i butikken, da det er 2 forskellige forretninger. Så hvis det du er sur over er, du ikke kan bruge dit tilgodebevis, til butikken, på vores webshop, som jeg beklager vi desværre ikke kan tilbyde, så skriv det i stedet for. Hvis man ønsker sig noget vi ikke har, så tilbyder vi selvfølgelig også at bestille det hjem til dig, og det tager kun et par dage, så kundeservicen, gør vi ALT for. Vi er meget beviste om at passe godt på kunderne. F.eks. kan du også bruge dit tilgodebevis på vores månedlige LIVE salg. Venligst Kirsten Hedegaard guld & sølv galleriet

Kom hurtigt med posten

DW ur bestilt - bedste pris på nettet. Kom hurtigt med posten og pakket smukt ind. Har ikke kigget indeni, da det er en julegave.

December 9, 2024

Reply from Guldogsølvgalleriet

Tusind tak for den fine anmeldelse, altid dejligt når man får positiv kritik ❤️ kh Kirsten Hedegaard

Øreringe

Ledte efter et par øreringe til min svigerdatter som hun ønskede sig. Personalet brugte meget tid på at finde dem, bestille dem hjem og sende dem til mig.
Alt lykkes 🤗 og gaven var fin pakket ind.
Hurra og tak

August 2, 2024

Tusind tak for den fine anmeldelse, vi elsker at hjælpe ❤️ kh Kirsten Hedegaard

Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke anbefale at få skudt hul i ørerne - ramt forkert

Jeg fik lavet huller i ørenene tirsdag d
13.2 (få genopfrisket mine eksisterende huller i ørerne), men ved et ren tilfælde, opdager jeg 5 dage efter, at der er ramt ved siden af - dvs. at jeg har nu fået 2 huller i det ene øre ved siden af hinanden.

Der blev ikke tilbudt noget kompensation.

Det var selve ejeren som lavede denne mislykkede behandling.
Skriver tilbage i en mail:
Beklager meget, men det er jo nok gået for stærkt, da der også blev lavet over 100 huller den lørdag formiddag.

For det første var det en tirsdag jeg var forbi om formiddagen, hvor der ikke var mange mennesker - og uanset hvor mange mennesker der kommer forbi, skal man da som firma lave et ordentligt stykke arbejde, eller ikke tage så mange kunder ind.

February 13, 2024

Reply from Guldogsølvgalleriet

Det er jo ikke rigtigt, vi tilbød at du kunne få skudt nye, du skulle bare tage dem ud, og vente et par dage….. og beklager jeg er desværre kun et menneske og vi kan lave fejl. Jeg har skudt huller i ørene i 34 år, så anser mig for at være ret god, men selvfølgelig kan det gå galt, og det beklager jeg meget. Venligst Kirsten Hedegaard

Modbydelig ejer

Ja hvis man kunne give minus stjerne havde jeg sku gjord det!
Føj en modbydelig ejer der findes i den butik. Når man spørg ejeren i butikken om hjælp til en ring får man bare at vide, man kan sku selv gå rundt at kigge, hun har ikke tid til den slags. Man kan simpelhen ikke drive en forretning på den måde eller behandle sine kunder således. Jeg vil aldrig anbefalde dem til nogen og ej heller sætte min ben der!

February 15, 2023

Reply from Guldogsølvgalleriet

Uha, den gør ondt, for jeg har ALTID tid til kunder, og vores service er for mig/os meget vigtig. Jeg siger normalt, kan jeg hjælpe dig med noget, eller har du lyst til selv at kigge lidt, så jeg beklager med alt hvad vi står for, hvis nogen har sagt andet. Vi er en lokal butik, og meget bevist om at servicere. Mange hilsner Kirsten Hedegaard

Rated 1 out of 5 stars

De overholder ikke dansk lovgivning

Vi købte en julegave den 23. december.
På kvitteringen står der, PENGE RETUR I 14 DAGE

I dag i butikken 4. januar nægtede de at udbetale penge. Jeg blev oplyst, at jeg skulle være kommet inden for en uge, for at få pengene igen.

Jeg vil gerne fraråde alle at handle der.

January 3, 2023

Tilfreds kunde

Særdeles god service og hurtig levering. Her kan du trygt handle !

December 8, 2022

Reply from Guldogsølvgalleriet

Tusind tak for den fine anmeldelse ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte et ur i tirsdag

Bestilte et ur i tirsdag, fik det onsdag. Det var så flot pakket ind, men var lidt nysgerrige på hvordan uret så ud i virkeligheden så jeg åbnede pakken. Det var den flotteste æske med det fedeste ur, så nu kan jeg slet ikke vente til juleaften hvor min søn skal have det i gave.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her. Stor tak til jer.

December 6, 2022

Tusind tak ❤️

God service!

De havde specielt tilbud på DW ure, så besluttede mig for at købe et. Bestilte til afhentning i butikken. Havde overset at der selvfølgelig kan være ventetid på afhentningen, men de var super søde og hjalp mig så hurtigt de kunne.

Kanon service. Gode priser. Godt udvalg.

July 1, 2021

Dårlig kundeservice!

Jeg var inde den 18/4 og bestille et vedhæng, jeg får en kvittering med pris på - dertil en oplysning om at den skal fremstilles på deres værksted. Over 1 måned senere har jeg intet hørt. Jeg følger op og får at vide at det ikke kan lade sig gøre til den pris alligevel. I og for sig er det jo fint nok, men den måde ekspedienten talte på var bestemt ikke serviceminded. Jeg ligger mine penge et sted med service i stedet ✌🏼

May 19, 2021

Take a closer look