Vänligt bemötande, trevliga lokaler , ordning & reda. Josefine som jag har haft kontakt med har ett härligt tänk runt min rygg problematik efter en ridolycka som har stärkt mig oerhört då de inte b... See more
Company replied
Noggrann genomgång vid första besöket av mitt smärtande knä. Förklarar jättebra. Behandling fungerade.Resultat genast. Smärtfri. Återbesök med behandling och mera träningsråd för att förstärka muskl... See more
Company replied
Jag har gått hos dem sedan 2021 och fått ordning på ryggen idag. Idag är jag kvar för att få lite egen tid och kolla över kroppen med jämna mellanrum då jag jobbar både fysiskt och stillasittande. der... See more
Company replied
Jag har fått hjälp av Josefin i några veckor nu för smärtor i nacke/skuldra. Väldigt professionellt bemötande och det känns väldigt tryggt. Rätt oväntat så verkar också mina röstproblem vara på väg... See more
Written by the company
Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:
Stockholm - Solna - Södertälje - Sveavägen - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Strängnäs - Västerås - Vallentuna
Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.
Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.
Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!
Written by the company

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

Kungsgatan 19, 749 49, Enköping, Sankt Ilian, Sweden
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Joylife - Enköping
Själva kiropraktorn var duktig och bra. Priset är väldigt högt. Naprapaten gjorde ingen skillnad utan talade mest om att få till mer besök fast jag förklarade att ekonomin inte tillät det.

Reply from Joylife - Enköping
Tack Peter och Pernille för att ni plågar mig så jag blir bra:) Ni är suveräna!

Reply from Joylife - Enköping
Jäkligt bra bemötande,proffsigt. Rekomenderas !

Reply from Joylife - Enköping
Lugnt och fint och Leo är mycket bra.
Jag är helnöjd.

Reply from Joylife - Enköping
Mitt besök på Joylife - Enköping varade bara i 15 minuter och kostade 696 kronor. Det gick verkligen mycket snabbt och när jag frågade varför, då fick jag svar- Det är så här hos oss.

Reply from Joylife - Enköping
Tack för hjälpen med ryggen Josefin.

Reply from Joylife - Enköping
Super trevlig och kompetent personal, fick den hjälp jag behövde

Reply from Joylife - Enköping
Ett mycket trevligt bemötande och kunnig naprapat så det var bra upplevelse

Reply from Joylife - Enköping
Jag nämnde flera problem jag har och att jag tror att de hänger ihop. På det fick jag inget svar alls. Den akuta smärtan fick jag hjälp med genom massage, men på längre sikt rekommenderades jag att träna - på det sätt jag redan gör - och sedan skulle jag få några kompletterande styrkeövningar per mejl. Det har gått en vecka och jag har inte fått något. Har avbokat nästa tid. Min sambo har goda erfarenheter av Joylife så det är möjligt att jag kommer tillbaka någon gång, men hittills är jag inte imponerad.

Reply from Joylife - Enköping
Jag upplever min behandling som mycket kompetent och gjorde mig bättre direkt. Att jag blir bemöt av en glad och trevlig tjej gjorde allt även bättre ;-)

Reply from Joylife - Enköping
Mycket bra och proffsigt mottagande. Bra hjälp och mina besvär har blivit mycket bättre.

Reply from Joylife - Enköping
Fick hjälp med att lösa mitt problem. Duktiga medarbetar hos Joylife.

Reply from Joylife - Enköping
Jag tycker att min Fysioterapeut är så kunnig och trevlig! Leo. Första gången jag var hos er kände jag mig inte så välkommen då det inte fanns ngn i receptionen och när det kom ut en fysioterapeut från ett rum inte ens hälsade på mig. Det kändes inte bra!

Reply from Joylife - Enköping
Proffsigt bemötande från början till slut!
Lyhörd för mina behov, välgörande behandling. Så härliga lokaler, fräscht och luftigt. Tack, kommer absolut tillbaka.

Reply from Joylife - Enköping
Er naprapat/massös Emma Franz'en har gjort min vardag så mycket lättare då jag blivit av med mycket av de problem jag haft tidigare i form av värk och nedsatt rörlighet. Jag fortsätter därför regelbundet att återkomma för att bibehålla detta.
Hälsning Lars Berglund

Reply from Joylife - Enköping
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.