Besökt Joylife Eskilstuna idag, leg. naprapat Mathias. Så trevlig, lyssnade in, frågade mycket. Själva undersökningen gick fantastisk bra och vi bestämde övningar och hjälpmedel och nya besök. Det va... See more
Company replied
Kunnig personal som lyssnar på ens besvär och vill hjälpa. Har dock fått ondare efter en behandling, men är nu bättre efter lite bastu och vila en stund. Har nu även fysioterapeut och övningar. Sam... See more
Company replied
Har haft problem med rygg och höft i över 20 år, är 42 år gammal idag. Varit hos 4 naprapater, 2 kiropraktorer och 3 sjukgymnaster innan men ingen har ens kunnat få en tillstymmelse till förbättring s... See more
Company replied
Jätte bra hjälp från dag 1.Berätta vad hon gör och vad ja ska göra för övningar för på skynda läkning,i Helt grym på att ge massage o hitta trigger punkter på mig . Ja …bra som fasen👍🤗
Written by the company
Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:
Stockholm - Solna - Södertälje - Sveavägen - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Strängnäs - Västerås - Vallentuna
Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.
Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.
Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!
Written by the company

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

Kungsgatan 66A, 632 21, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Sweden
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Joylife - Eskilstuna
Kunnig personal som lyssnar på ens besvär och vill hjälpa.
Har dock fått ondare efter en behandling, men är nu bättre efter lite bastu och vila en stund. Har nu även fysioterapeut och övningar. Samt promenader…
Rekommendera Joylife och kommer gå fler gånger, då min kropp behöver justeras ..

Reply from Joylife - Eskilstuna
Snabb hjälp när jag behövde det som mest. Proffsigt och trevligt bemötande⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from Joylife - Eskilstuna
Mycket duktig och trevlig naprapat som tar sig tid att lyssna på patientens besvär.

Reply from Joylife - Eskilstuna
Toppen! Mina besök hjälpte verkligen mig. Det kändes tryggt och bra!

Reply from Joylife - Eskilstuna
Mycket nöjd med mitt besök hos naprapaten Wilma för problem med ischias! Tack för hjälpen

Reply from Joylife - Eskilstuna
Lyhörd och proffsig naprapat! Varit hos Wilma i Eskilstuna tre gånger och varit väldigt nöjd med behandlingarna varje gång.

Reply from Joylife - Eskilstuna
Fick snabbt en tid och mina besvär försvann efter två behandlingar. Mycket kunnig naprapat. Rekommenderas!

Reply from Joylife - Eskilstuna
Toppenbra bemötande och behandling har gjort underverk för sonens krånglande rygg

Reply from Joylife - Eskilstuna
Har endast anlitat ert företag 2ggr, så resultatet är för tidigt att uttala sig om, men bemötandet och behandligen var absolut inget att anmärka på. Högsta betyg!

Reply from Joylife - Eskilstuna
Kunnig naprapat (Lisa) som förstod mina besvär och behov. Trevligt bemötande!

Reply from Joylife - Eskilstuna
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.