Mæglerringen Reviews 41

TrustScore 3 out of 5

3.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ejendomsmægleren Carl var rar og behagelig at have med at gøre igennem hele processen. Carl var god at forhandle med og virkede oprigtig og ærlig ang. prisen og afslaget man kunne få. Efter k... See more

1. Real Estate Agents
  2. Real Estate Agency
  3. Real Estate Consultant
  4. Real Estate Rental Agency

Information provided by various external sources

Vi er en seriøs og reel ejendomsmæglervirksomhed med hjerte og moral på rette sted. Vi er kendt for at gå den ekstra meter, så du som kunde bliver helt tilfreds. Kontakt os for en uforpligtende boligsnak på telefon: 9813 2666. Vi svare alle dage mellem kl. 9.00 - 21.00

3.2

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Tom Pedersen løber fra sine pligter og…

Tom Pedersen løber fra sine pligter og skider på lovgivningen. Desuden er han ikke bleg for at sende trusler for at omgå lovgivningen. Han skriver direkte på en e-mail: “Jeg deltager ikke selv, da du meget nemt kan opfatte min tilstedeværelse som en trussel på dit liv”
Hold jer langt væk fra at have noget med manden at gøre! Vi har både politi og advokater indover, og sagen er startet tilbage i juli 2024.

October 13, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Endnu en god handel med Mæglerringen…

Endnu en god handel med Mæglerringen Tom Pedersen, jeg har nu brugt Tom en 4-5 gange, både som køber og sælger og har altid været utrolig glad for sammenarbejdet, han holder hvad han lover og gør alt i hans magt for at få handlen til at lykkes, han er altid god til at finde løsninger på de forskellige problemstillinger der kunne dukke op og arbejder altid hårdt for at få den bedste pris forhandlet hjem, glæder mig til at handle med dig igen

August 25, 2025

Advarsel

Advarsel: Vildledende mægler og skjulte skader – vores værste boligkøb

Vi har haft en yderst ubehagelig oplevelse i forbindelse med køb af et sommerhus gennem MæglerRingen Odense ved ejendomsmægler Karen Friis. Det mest kritisable er, at Karen Friis ikke blot var mægler, men også sælger, da det var hendes eget sommerhus, vi købte.

Vildledende oplysninger ved fremvisning

Den 25.09.2024 var vi til fremvisning af sommerhuset sammen med en byggesagkyndig. Vi spurgte flere gange direkte, om der havde været vandskader eller problemer med vandsamling på grunden. Den byggesagkyndige gjorde os endda opmærksom på, at huset lå lavt ifølge DinGeo, og at der var tydelige fordybninger på grunden, hvilket kunne indikere risiko for oversvømmelser. På trods af dette afviste mægler/sælger kategorisk, at der nogensinde havde været vandskader eller problemer med fugt.

Skjulte skader afsløres efter overtagelse

Vi stolede på mæglerens oplysninger og gennemførte købet. Kort efter overtagelsen den 01.12.2024, da vi fjernede gulvtæpper for at lægge nyt gulv, opdagede vi omfattende fugtskader. Entreprenøren konstaterede, at hele konstruktionen under huset var rådden pga. vandindtrængning, hvilket havde beskadiget både trægulve og fundamentet. Udbedringen løber op i over 130.000 kr. – en uforudset udgift, vi aldrig var blevet informeret om.

Sælger/mægler nægter ansvar

Vi kontaktede straks mægler/sælger for at finde en rimelig løsning. Skaderne er så alvorlige, at hele gulvet skal udskiftes, og der skal etableres dræn for at forhindre yderligere skader. En sådan væsentlig mangel burde være oplyst ved salget, da det åbenlyst ville have påvirket vores beslutning. Byggesagkyndig vurderer, at hvis huset ikke var blevet solgt, ville sælger selv snart have stået med denne store udgift, da skaderne kun ville blive værre.

Vi har fremlagt dokumentation og bedt om en forholdsmæssig fordeling af udgifterne. Men sælger/mægler har afvist ethvert ansvar, nægter at bidrage økonomisk og svarer ikke på skriftlige henvendelser.

Advarsel til andre boligkøbere

Denne sag viser en grov tilsidesættelse af sælgers oplysningspligt og en klar interessekonflikt, når en mægler også er sælger. Vi ønsker at advare andre mod at handle med Karen Friis og MæglerRingen Odense, da vi mener, at hun bevidst har fortiet afgørende oplysninger for at få handlen gennemført.

Hvis du overvejer at købe bolig gennem denne mægler – vær meget påpasselig og få ALT dokumenteret skriftligt. Vi ville ønske, vi havde gjort det samme

December 1, 2024

Sommerhus jagt

Efter at have været på jagt efter et sommerhus, fandt vi et tilsalg igennem Tom Pedersen.
Vi var klar til at lave en hurtig handel, og Tom fik det hele til at lykkedes. Alt gik smertefrit og nemt.
Den varmeste anbefaling herfra,
Tak Tom

December 1, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Har haft en fantastisk oplevelse med…

Har haft en fantastisk oplevelse med min egen handel af andelsbolig samt min mors hus. Han ligger en realistisk pris op for et salg. Yder en god service. Vil helt klart anbefale Tom som mægler ved et salg. Vi har været yderst tilfredse.
Susanne og hendes mor.

May 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Mæglerringens medarbejder har puttet…

Mæglerringens medarbejder har puttet købers penge i egen lomme. !!!! Lad vær med at indgå aftale med Mægleringen ved Tom Petersen. Indehaver erkender sit ansvar men gør intet så både køber og sælger er prisgivet til retsystemet.

Deres arbejde er under al kritik og sagsanlæg er igang. LAD VÆR MED AT INDGÅ AFTALE MED DEM.

April 2, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig og nærværende.

Super hurtig og nærværende.
Havde under mit køb en følelse af at blive taget seriøst.
Tom var altid hurtig til at svare eller få svar på de spørgsmål vi havde og købet gik let og elegant, på trods af at det ikke var en standart bolighandel.
Ved overdragelse af nøgler og aflæsning dukkede hele mæglerteamet op for at ønske tillykke med ejendommen.

May 2, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Blev total overfuset.

Faktisk havde vi en god forhåndfremvisning. Tom var rolig og venlig. Vi fortalte til og med at vi havde flere mæglere på bedding. Efter samtale med de sidste (vi havde 4 ude), tog jeg kontakt til Tom for at fortælle at vi havde valgt en anden mægler, både ud for mavefornemmelse, men også personlig præferencer. Af hensyn til det fremadrettede arbejde for ham, synes vi beskeden var relevant. Han overfusede mig fuldstændig, var meget ubehøvlet og ubehagelig i hans stemmeføring. Meget uprofessionel opførsel, hvilket giver anledning til den dårlige anmeldelse.

October 11, 2023

TOTAL USERIØST!!

Hvis du IKKE ønsker at sælge dit hus, så er du sikret her hos mæglerringen, Sofie Staun. Useriøs og fuldstændig fraværende, ingen, som i INGEN indsats. Selv et ophør af samarbejde, forstår hun ikke, selv efter 2 klare beskeder! USERIØST

July 6, 2023

Meget tilfreds

Super god oplevelse i forbindelse med køb af ejerlejlighed i Aalborg. God service hele vejen igennem. Telefonen bliver taget når man ringer, og man får altid et svar man kan bruge til noget på sine spørgsmål. Gode fremvisninger med fokus på køberens ønsker til den nye bolig. Høflig betjening og super rådgivning. Alt i alt en mægler man gerne vil benytte i fremtiden.

December 18, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Så lykkes det fik solgt min Bolig

Så lykkes det fik solgt min Bolig, efter den har været til salg Hos anden mægler. Solgt efter halvanden måned godt samarbejde med mæglerringen Ålborg som har ydet En super god indsats , skulle næsten tro at det var deres egen bolig der skulle sælges de har haft hjertet med hele vejen og forstået de problemer og bekymringer man har ved salg af bolig 🙂👍🏻

November 18, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Dagen før vi skulle have nøglerne til vores sommerhus, havde banken ikke fået vurderet huset, og bedt om fristforlængelse.
Carl tog med det samme action og fik bestilt bankens mægler så huset kunne blive vurderet, og vi kunne få nøglerne. Tak for hjælpen :)

August 11, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Hurtigt og effektivt salg.

Det lykkedes ham på kun 2 måneder og til en pris, der trods et afslag (midt i Coronakrisen) stadig var bedre end den vurderede udbudspris hos de andre mæglere.

Det kan mærkes, at Mæglerringen Aalborg er en lokal mægler, der knokler hele døgnet - inklusiv weekender, hvor hele processen var meget behagelig og effektiv. Kan derfor godt anbefale Mæglerringen, hvis man står og skal sælge en bolig i og omkring Aalborg.

June 15, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Et hurtigt og effektivt salg som lovet!

Ud af 3 forskellige mæglere var Carl fra Mæglerringen klart den mest optimistiske i forhold til både salgspris og liggetid! De er ikke de billigste på markedet, men da vi allerede var fraflyttet lejligheden, så var et hurtigt salg det vigtigste for os, og her lovede Carl at kunne sælge den på under 3 måneder, hvor det var gratis for os, hvis det ikke lykkedes!

Det lykkedes ham på kun 1,5 måned og til en pris, der trods et afslag (midt i Coronakrisen) stadig var bedre end den vurderede udbudspris hos de andre mæglere.

June 2, 2020

Is this your company?