SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Almere Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Washingtonstraat 7, 1334 LP Almere Buiten, Flevoland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

We zijn super goed geholpen bij het filiaal in Almere. Er werd goed met ons meegedacht en naar onze wensen geluisterd. Fijn en aardig personeel!

Rated 2 out of 5 stars

Helaas was onze douchekraan niet het juiste formaat, vriendelijk gevraagd om dit om te ruilen voor het juiste formaat: “niet mogelijk want wij nemen geen voorraad”! Douchecombinatie van € 1450,00!! Ge... See more

Rated 5 out of 5 stars

Offerte: Sani-dump Almere heeft ons uitstekend geholpen met het samenstellen van onze nieuwe badkamer en toiletten. We zijn altijd met veel geduld en aandacht geholpen door Xander en Sylvan. Omdat... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vorig jaar een prachtige badkamer gekocht bij Sani Dump Almere, toen al zo fijn geholpen. Helaas bleek mijn douchewand wat mankementen te hebben. Vanuit de leverancier werd ik niet geholpen, maar Sani... See more

Company details

1. Bathroom Supply Store
  2. Bathroom Remodeler

Written by the company

Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

211 reviews in the last 12 months

Write a review

Gevonden wat we zochten

Voor het eerst een eigen woning en in de wereld van de vele aanbieders waren wij enorm zoekende. Na diverse bezoeken aan meerdere winkels waren mijn vriendin en ik vrijwel direct enthousiast bij binnenkomst van Sanidump Almere.

Hetgeen wij zochten hebben zij kunnen realiseren; begeleiding van A tot en met Z bij de realisatie van ons droomtoilet.

Wij zouden Sanidump dan ook zeker aanraden en mocht het in de toekomst wederom nodig zijn weer beroep doen op hun expertise. Erg fijne ervaring.

Bedankt toppers!

September 12, 2025

Hi Myron,

Bedankt voor de positieve review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan bent u altijd welkom bij ons in de showroom. Veel plezier met de nieuwe badkamer en nieuwe woning!

Super

Super! Vriendelijk, goed geholpen. Ook met keuzes goed geholpen.
Almere buiten, door robin & silvan geholpen :)

September 3, 2025

Hi Rosalie,

Bedankt voor de positieve review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service en die van Robin en Silvan.

Top ervaring

Onwijs goed geholpen door Robin, Xander, Silvan bij Sanidump in Almere. Mooie spullen en goed advies. Nemen echt de tijd voor je.

August 24, 2025

Hi Hidde,

Rated 5 out of 5 stars

Sani-Dump Almere " Robin en Silvan"

Sani-Dump Almere " Robin en Silvan"
Bedankt voor het fijne gesprek! Wederom bij Jullie onze badkamer en toilet besteld.

August 15, 2025

Hi Stef,

Rated 5 out of 5 stars

Super geholpen door Xander en team

Super geholpen door Xander en team. Wij zijn heel blij met onze badkamer en WC

July 25, 2025

Hi,

Bedankt voor de positieve review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe badkamer en wc!

Rated 5 out of 5 stars

Heel tevreden tot nu toe.

Een zeer vriendelijke medewerker heeft ons geholpen onze badkamer en toilet in te richten. Hij nam hiervoor heel ruim de tijd. We werden voorzien van koffie en zelfs een tosti, omdat het lunchtijd was. Er werd goed met ons meegedacht op een ongedwongen manier. Geen gladde praatjes, maar rekening houdend met onze wensen.
We hebben een aantal dagen rustig nagedacht over het ontwerp en nog een paar dingen aangepast.
De prijs kwaliteit verhouding is goed en er zijn goede aanbiedingen.
Omdat wij laat waren met het bestellen van het badkamermeubel, is door de medewerker veel gebeld om een oplossing voor eerdere levering te vinden. Dit is ook voor het grootste deel gelukt.
We hebben de order nu geplaatst en zijn heel benieuwd naar de levering en het uiteindelijke resultaat. Voor nu zijn we heel tevreden.

June 14, 2025

Hi Anke,

Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn bij het inrichten van de badkamer en toilet! Alvast veel plezier met de nieuwe badkamer/toilet!

Rated 5 out of 5 stars

Super fijn geholpen voor mijn badkamer…

Super fijn geholpen voor mijn badkamer bij Sani-Dump Almere. Het ontwerp is een droom, kan niet wachten totdat hij werkelijkheid wordt. Super hoe er meegedacht werd, had niet verwacht dat er zoiets gaafs uit zou komen!

June 5, 2025

Hi Elodie,

Bedankt voor de positieve feedback! Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen met het ontwerp van uw droombadkamer in Almere! We zijn blij dat u zo enthousiast bent en alvast veel plezier met de nieuwe badkamer!

Rated 5 out of 5 stars

Afgelopen week in Almere een volledige…

Afgelopen week in Almere een volledige toilet inrichting gekocht. Wat een aardige en deskundige medewerkers. Alles wordt rustig uitgelegd en waar nodig geven ze tips.
Er komt nog een deskundige bij ons thuis om alles nog eens na te meten en te kijken of er geen bouwkundige problemen zijn.

June 3, 2025

Hi Adrie,

Bedankt voor uw positieve feedback. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent bij de aankoop van uw nieuwe toilet in Almere.

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn fantastisch geholpen in…

Wij zijn fantastisch geholpen in vestiging Almere, wij zijn ook heel goed geslaagd voor een mooie en betaalbare badkamer.
Paul herft ons top geholpen.

May 28, 2025

Hi Rob,

Wat fijn dat we jullie zo goed hebben kunnen helpen in Almere! We zijn blij dat jullie een mooie en betaalbare badkamer hebben gevonden. Veel plezier alvast met de nieuwe badkamer!

Rated 5 out of 5 stars

SaniDump Almere Buiten: Prima geholpen bij maken van keuze, goede aanbieding, en ook goede opvolging van de levering van de bestelde producten. Ook het bedrijf dat zij inschakelden voor de installatie was goed. Zorgvuldig gewerkt tot in de avond, en netjes opgeruimd.

February 1, 2025

Hi,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen bij het maken van uw keuze en de levering. Veel plezier met de nieuwe badkamer!

Super geholpen door Silvan

Super geholpen door Silvan bij Sani-Dump Almere, met anderhalf uur een nieuwe badkamer uitgezocht. Helemaal tevreden liepen wij de deur uit en hij wordt al binnen 5 weken geleverd.

April 16, 2025

Hi George,

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring had bij Sani-Dump Almere. Het is fijn om te horen dat Silvan u zo goed heeft geholpen met het vinden van de perfecte badkamer. We wensen je veel plezier met uw nieuwe badkamer!

Rated 5 out of 5 stars

Ontzettend goed geholpen in de showroom…

Ontzettend goed geholpen in de showroom Almere door Xander, Silvan en Robin. Zeer vriendelijk en professioneel. Werken samen en denken fijn met je mee om tot een mooi eindresultaat te komen! Prijs-kwaliteit verhouding is top!

April 18, 2025

Hi Diederick,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met de service die u heeft ontvangen in onze showroom in Almere. Het is fijn om te lezen dat Xander, Silvan en Robin u zo goed hebben geholpen.

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn zeer tevreden geweest over het…

Wij zijn zeer tevreden geweest over het verloop van het samenstellen en de aanschaf van onze nieuwe badkamer.

Vanaf ons eerste bezoek werd het duidelijk dat het team van Sanidump Almere ook echt als een team samenwerkt om de (potentiële) klant te helpen met de zoektocht naar een nieuwe badkamer. Ons primaire contact was met Robin, maar het hele team ondersteunt elkaar onafhankelijk van zijn of haar functie/specialisme.

Bij het eerste bezoek werd een duidelijke uitleg gegeven over de werkwijze van Sanidump met betrekking tot de totstandkoming van een badkamer ontwerp, hoe hun aanpak en indeling van de showroom hierop is afgestemd en hoe deze hierdoor kan verschillen van andere spelers op de badkamer-markt.

Op basis van onze wensen en ideeën is een eerste ontwerp samengesteld en tijdens vervolg afspraken is hier verder aan bijgeschaafd. Dat ze graag meedenken merk je ook aan het feit dat tijdens de tweede afspraak een tweede variant van ons ontwerp is voorgelegd om te zien of dat wat voor ons is.

Voor ons is de beslissing om hier een badkamer af te nemen uiteindelijk door de volgende punten tot stand gekomen:
- Betrokkenheid medewerkers
- Vriendelijkheid
- Eerlijk in hun advies
- Goede prijs/kwaliteit verhouding
- Samenwerking met hun 'huis-aannemer' tot op heden als prettig ervaren (aannemer is reeds aan huis geweest voor bekijken en bespreken van demontage & verbouwing badkamer).

Zoek je dus een nieuwe badkamer of keuken, wil je hierbij goed begeleid worden en behandeld worden als persoon en niet als nummer? Dan is Sanidump Almere zeker het overwegen waard!

Let op! Deze recensie is beslaat enkel het traject tot aan de daadwerkelijke verbouwing zelf. Hier zal t.z.t. een aparte recensie voor worden geplaatst.

March 14, 2025

Hi Neil,

Bedankt voor jullie positieve review! We zijn erg blij te horen dat jullie tevreden zijn over het proces van het samenstellen en aanschaffen van de nieuwe badkamer.

Het is fijn om te lezen dat jullie de betrokkenheid, vriendelijkheid en eerlijkheid van ons team heeft ervaren. We streven ernaar om onze klanten te begeleiden en te adviseren tijdens het hele traject, van de eerste inspiratie tot de uiteindelijke realisatie.

Veel plezier alvast met de nieuwe badkamer!

Rated 5 out of 5 stars

Top geholpen door hele team van Almere

Top geholpen door hele team van Almere, het eerste gesprek met Remco voor de opzet, vervolgens met Xander de badkamer expert, Robin de tegelspecialist, en afgerond met Silvan. Met een prachtige badkamer als gevolg

February 28, 2025

Sani dump Almere

Vriendelijk ontvangen door Silvan en later ook de andere medewerkers. Ze vullen elkaar goed aan als een echt team. Erg kindvriendelijk, een klein kind mee is geen enkel probleem. Geven duidelijk de voor- en nadelen aan van bepaalde producten. Kijken wat zij kunnen doen binnen wensen van het gestelde budget dit alles zonder haastwerk. Kortom een aanrader.

February 22, 2025

Tijd en aandacht

Tijd en aandacht. Gezellige mensen. Remco xander en silvan en Robin. Xander heeft een mooie badkamer ontworpen. In Almere buiten

February 22, 2025

Blij met Sani dump Almere

Vanavond geweest bij Sani dump Almere! Wat een fantastisch team! (Toppers, Xander, Silvan,Robin en Remco) Zo fijn geadviseerd en geholpen ! Zelfs verwend met heerlijke cappuccino en apfelstrudel!
Badkamer aangeschaft en voel mij een blij mens!!!

February 21, 2025

The Trustpilot Experience