Van Konijnenburgweg 7, 4611 HK Bergen op Zoom, Noord-Brabant, NL
Company replied
Eduard en Silvia zijn erg vriendelijk, behulpzaam en goede service. Hele goede adviezen van Eduard. We zijn super blij. Reden dat ook onze zoon en schoondochter daar hun badkamer hebben gekocht.
Company replied
Wat een geweldige ervaring! Voor mijn complete badkamer, toilet en alle bijbehorende spullen ben ik fantastisch geholpen in Bergen op Zoom. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom. E... See more
Company replied
Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.
Van Konijnenburgweg 7, 4611 HK, Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Reden dat ook onze zoon en schoondochter daar hun badkamer hebben gekocht.

Reply from SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Bergen op Zoom
Zonder een afspraak gemaakt te hebben in Bergen op Zoom, werden we (toch) uitgebreid geholpen en geadviseerd bij het uitkiezen van een badkamer. Daarna hebben we verschillende afspraken gehad, voordat de definitieve offerte werd getekend. Er was persoonlijke aandacht en er was erg veel mogelijk. Er is veel tijd aan ons besteed. Na het tekenen van de offerte bleek dat er een kleiner bad nodig was. Deze kon niet geleverd worden door Sani Dump, maar Eduard zocht voor ons op internet waar we deze wel konden kopen. Het bad werd, zonder verdere gevolgen, van de offerte afgehaald. Bij de levering bleek niet alles in één keer te kloppen, maar na een telefoontje was dit zo opgelost. Kortom: zeer tevreden!

Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom. Er werd echt geluisterd naar mijn wensen, er werd eerlijk advies gegeven en er werd met veel geduld meegedacht over de beste keuzes. Je merkt direct dat hier niet alleen kennis van zaken is, maar ook oprechte passie voor het vak.
De kwaliteit van alle producten is uitstekend. Alles straalt luxe en degelijkheid uit en ik weet zeker dat ik hier jarenlang plezier van ga hebben.
Een bijzonder woord van dank aan Eduard en zijn vrouw. Jullie betrokkenheid, eerlijkheid, gastvrijheid en persoonlijke aandacht hebben voor mij echt het verschil gemaakt. In een tijd waarin goede service steeds zeldzamer wordt, laten jullie zien hoe het ook kan. Niets was te veel gevraagd en ik voelde me gedurende het hele traject serieus genomen en gewaardeerd als klant.
Ook een groot compliment aan het hele team. Jullie vriendelijkheid, vakmanschap en enthousiasme maken dat ik deze zaak met een gerust hart aan iedereen kan aanbevelen.
Bedankt voor alle hulp, het meedenken en de fantastische service. Als je op zoek bent naar een badkamer of toiletruimte in Bergen op Zoom, dan ben je hier absoluut aan het juiste adres.
Vijf sterren zijn eigenlijk nog te weinig. Ontzettend bedankt!
★★★★★

Actueel aanbod van uitstekend sanitair, tegelwerk en accessoires. De laatste trends tegen vooroorlogse tarieven. Vestiging Bergen op Zoom heeft een hands on-mentaliteit en een servicegerichtheid om binnen een realistisch budget aan alle wensen te willen voldoen. De zoektocht naar de juiste combinatie was een feest. Niets werd opgevat als gezeur, maar als een uitdaging om ons daadwerkelijk te helpen. Wat je ziet is wat je krijgt zonder aanstellerij, maar met gericht advies. Je zult verbaasd zijn over het succes van je eigen ideeën als je met ze samenwerkt.

Klantvriendelijk. Goede service. Snelle
Levering en goee kwalteit !

Vreselijk personeel
Toen we zeiden waar we voor kwamen begonnen ze hard te lachen. Met de woorden erbij, we lachen u niet uit hoor.
Ze denken dat ze lollig zijn op het beledigend af.
Dit is al de 2 x dat we ons niet serieus werden genomen.

Wij hebben een aantal maanden geleden hier alles voor een nieuwe badkamer gekocht. Na wat rond kijken, konden we meteen een 3D tekening laten maken met de door ons gekozen delen en tegels. De adviezen van Erik waren zeer goed en liet ons ook duidelijke verschillen zien met verschillende afmetingen tegels en stylen. Al met al zijn wij super tevreden met zowel advies, producten en levering! De nieuwe badkamer is klaar en is helemaal naar onze smaak!

Lieve ontvangst, luisteren goed naar wensen, denken mee, binnen notime alles uitgezocht voor een praktische strakke badkamer, toilet en extra doucheruimte voor een zeer beperkte woonruimte, en beperkt budget. Prima terugkoppeling, altijd bereikbaar, goed contact. Zeer
tevreden, dank 🌞🙂💪