Wij zijn heel goed door Dennis geholpen. Hij heb goed naar onze wensen geluisterd. Hij heb ons ook goed geadviseerd welke aannemer we moesten vragen. De badkamer is door dit alles helemaal TOP.
Company replied
Zeer goede ervaring met Sani Dump Sliedrecht Led verlichting spiegelkast was kapot... met Michelle in Sliedrecht contact opgenomen. Ondanks dat de spiegelkast al gauw zo n 8 jaar oud is heeft Michel... See more
Company replied
Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.
Leeghwaterstraat 63, 3364 AE, Sliedrecht, Zuid-Holland, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Sliedrecht
Wij hebben onze badkamer bij Sani Dump uitgezocht met behulp van Jos. We zijn goed geholpen en er werd naar onze wensen geluisterd, en meegedacht. Het eindresultaat is ongelofelijk mooi en ook nog is eens voor een betaalbare prijs. Echt dik tevreden!

LET OP:
⁃ Sani Dump rekent extra opslagkosten na 2 weken. (Zonder dat ze dat besproken hebben).
⁃ Sani Dump brengt de spullen tot 1e drempel. Dat betekent dat het buiten blijft staan. Als je het naar binnen wil hebben: extra kosten. Niet erg. Maar wordt niet vooraf besproken. (Alleen via de algemene voorwaarden).
Na betaling van het hele bedrag kreeg ik een mail:
“Uw order is bevestigd en hierbij informeren we u over de verwachte levertijden. Een groot deel verwachten wij week 16, met uitzondering van:
• Uw badmeubelopstelling > verwacht in week 16/17
• Uw drukplaat voor het toilet > verwacht in week 17
• Uw glijstang voor de douche > verwacht in week 20”
Oke. Ik regel dus aannemer week 21. Voor mij logisch. Niet voor Sani. Zij vinden dat ze AFGESPROKEN hebben dat het week 16 bij mij thuis komt. Ja, zelfs dat ik om week 16 ‘GEVRAAGD’ heb… (die communicatie is er niet geweest).
Vervolgens: “Uw order is bijna compleet. Alleen de drukplaat van uw toilet nog. ZODRA UW ORDER COMPLEET IS BINNEN GEKOMEN, zullen wij contact met u opnemen voor een BEZORGAFSPRAAK”.
Tot nu toe lijkt alles in overleg te gaan. en ‘lijkt’ het logisch dat ik de order pas krijg als het compleet is.
In overleg met aannemer verplaatsen we het werk naar week 22.
Tegen Sani: Dan graag week 22 bezorgen. Sani: “De order kan tot maximaal 2 weken na de gevraagde leverweek blijven staan. Dat was week 16. Na week 18 zullen er opslagkosten in rekening gebracht worden van €75 per week” Huh, ‘gevraagde’ leverweek?
Na wat op en neer gemail (dat ik het niet wekenlang in woonkamer kan laten staan): Sani:
“Naar aanleiding van onze mail over de levertijden, had u aan kunnen geven de order pas te willen ontvangen als deze compleet is. Dit heeft u echter niet aangegeven. De afgesproken (??) leverweek is week 16. Hierna rekenen wij €75,- per week en WIJ GAAN HIER NIET VERDER MET U OVER IN DISCUSSIE”.
Dat laatste vetgedrukt! Voor een ieder die een eigen zaak heeft: heeft u ooit zo met een klant gecommuniceerd?
Tweede issue:
De bezorger dag voor levering “Ik breng het morgen tot de 1e drempel” Huh. U laat het buiten staan, vraag ik? Kan ik daar wat aan doen? “Ja, extra 120,- betalen”. Ik doe dat. Moest diezelfde dag vóór 17.00. Ik werk echter en heb betaald om 17.30. De volgende dag komt de bezorger. “U heeft niet betaald, ik ben alleen. Dus ik kan het niet binnen/boven zetten”.
Dus Sanidump durft voor die 120,- geen risico te nemen dat ik heus zal betalen. Terwijl ik net wel voor 5.500,- spullen bij ze gekocht heb. En niets van dit alles vooraf is besproken.
Sani Dump is uiterst vriendelijk bij de verkoop. Als het geld binnen is, ben je klant af.

HSK douchewand met schuifdeur is door Sani-Dump erg onvakkundig gemonteerd. Afdekkap zit los en valt eraf, deur zit erg scheef, profielen sluiten niet aan, deur loopt zwaar, handvat scheef vastgezet, en deur loopt aan op het eind. We horen maar niet hoe het opgelost gaat worden, en waren zo dom om alles aan te betalen. (p.s. onze douchenis is keurig haaks)
Zeer goede ervaring met Sani Dump Sliedrecht
Ondanks dat de spiegelkast al gauw zo n 8 jaar oud is heeft Michelle de frabrikant gebeld en kosteloos nieuwe bedrading met benodigde materiaal laten opsturen naar mij.. alles werkt weer prima... stond te kijken van deze bijzondere service .. mijn dank hiervoor.
Sani-dump neemt artikelen die per telefoon besteld zijn niet retour op het moment dat de doos even open is geweest om te controleren of je het juiste product, compleet en onbeschadigd, hebt ontvangen. Zij schuilen zich dan achter de kleine lettertjes op hun factuur en hebben lak aan de wettelijke voorwaarden dat een consument het product binnen de bedenktijd mag bekijken zoals hij dit in een winkel ook zou moeten kunnen doen. Op de website van de consumentenbond kun je deze rechten goed terugvinden.
Ik zou hier niet kopen als ik u was, want u kunt er vanuit gaan dat de koop op voorhand definitief is en u geen geld terugkrijgt.
Nog een advies: Het ACM kan handig zijn als u al in een soort zelfde situatie bent beland om dit schandalige verkoopbeleid aan te kaarten. Zij houden overzicht op dit soort wanbeleid.
Learn more about other kinds of reviews.