Super professionelt fik fældet et stort træ som stod tæt på vores havedam det havde de ingen problemer med stammen savet op grenene blev lavet til flis kan klart anbefale dem super flot arbejde
See what reviewers are saying
Bestilt træfældning af gammel 6m højt og 30m lang vildgroet bøgehæk, fik et fint tilbud for fældning og rodfræsning. Arbejdet blev udført på sikker vis, uden uheld eller skader (drivhus samt villa 2m... See more
Vi har fået fældet og skåret 4 træer op. 3 store aske træer og en stor birk som blev top fældet, altså de kravlede op i birken og skar den fra toppen, så ingen af frugt træerne tog skade. Utrolig... See more
Firmaet ydede rigtig god servíce. De var virkelig effektive og ryddede godt op efter sig. Ingen skader eller lignende. Jeg har svært ved at se, hvad de kunne have gjort bedre.
Company details
Written by the company
Vores dynamiske team arbejder i hele Jylland, vi er venlige, har erfaring og er vant til at arbejde med vanskelige og problematiske træer. Vi rydder altid pænt op efter os, og tilbyder også stubfræsning og opskæring af træ til brænde. Mulighederne er mange, kontakt os venligst for yderligere oplysninger
Vistorpvej 15, 7540, Vistorp , Denmark
- jyllandwoody@gmail.com
- træfældning-jylland.dk
Super professionelt fik fældet et stort…
Skulle fælde et problem træ 🌲 opgaven…
Skulle fælde et problem træ 🌲 opgaven blev løst professionelt
Super godt stykke arbejde 👍🏻
Efter aftalen blev at kørte det hele
Efter aftalen blev at kørte det hele, og efter beskæringen af træerne var fint og som aftalt. Alle gode anbefalinger.
Firmaet ydede rigtig god servíce
Fantastisk service
Fantastisk service, utrolige hurtige og effektive. Selv om de er hurtige er meget omhyggelige. Jeg vil anbefale dem til enhver tid. 😊
Fældning mv blev gjort hurtigt og…
Fældning mv blev gjort hurtigt og professionelt.. intet at klage over
Meget tilfreds
De kom til tiden og de var super effektive 👌🏻
Jeg fik væltet et stort træ der stod dumt for ift. hus/carport og skur og så fik jeg kraftigt beskåret et meget stort træ.
Jeg tog kontakt i søndags omkring 8…
Jeg tog kontakt i søndags omkring 8 stubbe der skulle fjernes. I dag onsdag er de allerede væk. Hurtig og god service. Kan anbefales.
Der blev udført aftalt arbejde 👍🤝
Gjorde et rigtig godt stykke arbejde
Gjorde et rigtig godt stykke arbejde. Fuld ud tilfreds
Effektiv, grundig og professionel service med pæn oprydning ifm. fældning af høje birketræer i skel. Kan varmt anbefales.
Professionelt
Professionelt, effektivt og utrolig flinke mennesker - kan kun anbefale dette firma. Vi er meget imponeret over deres arbejde med fældning af vores træer.
Toptjekket og effektivt
Toptjekket team på 3 skovhuggere kom og fældede 3 store træer der stod for tæt på sommerhuset. De var effektive og dygtige og havde helt tjek på at alt faldt kontrolleret ned hvor det skulle. Kan absolut anbefales herfra. De kom som lovet indenfor en uge efter jeg godkendte deres tilbud.
Meget professionel service
Meget professionel service. Holder aftaler og kan fælde selv meget store og vanskellige træer under vanskellige forhold (sne, terræn osv.)
Vi vil bestemt bruge firmaet for fremtidige opgaver.
Dygtige og super professionel arbejde…
Dygtige og super professionel arbejde samt intet at klage over
Vi har fået fældet og skåret 4 træer…
Vi har fået fældet og skåret 4 træer op.
Utrolig behagelige personale som gjorde en fantastisk stykke arbejde, meget professionel og sikkert udført.
Kan varmt anbefale Jylland træfældning og multiservice Aps.
Vil helt sikkert bruge dem igen næste år.
Knud.
Meget tilfreds med udført arbejde
Meget tilfreds med udført arbejde. I dag fik fældet træer og hugget grene til flis. Kan varmt anbefale, professionel arbejde og fornuftig pris 👍
Hurtigt og effektivt arbejde
Hurtigt og effektivt arbejde, perfekt udført og grundig oprydning. Kan varmt anbefales