Keukendepot - amersfoort Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Amsterdamseweg 14 b, 3812 RS Amersfoort, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super vriendelijk voor ieder wat wils Fantastisch met name Matthijs 👍 Heb daar ook een fantastische keuken gekocht een aanrader om daar je keuken te kopen word top geholpen!

Rated 5 out of 5 stars

Ontzettend fijn geholpen in Amersfoort door Matthijs. Mooie keuken uitgezocht en besteld en dank voor de tips en het meedenken.

Rated 5 out of 5 stars

Zaterdag 8 november samen met mijn dochter mijn nieuwe keuken voor in mijn nieuwe huisje in Hierden gekocht! Onder begeleiding van Matthijs van Keuken Depot Amersfoort tot een prachtig resultaat g... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Countertop Store
  3. Kitchen Remodeler

Written by the company

Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

161 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

We hebben een prachtige keuken…

We hebben een prachtige keuken uitgezocht. We zijn uitstekend geholpen door Matthijs.
Een echte aanrader !

May 28, 2026

Reply from Keukendepot - amersfoort

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn dat jullie samen met Matthijs van Keukendepot Uden een prachtige keuken hebben uitgezocht. Fijn dat jullie zo goed zijn geholpen en ons aanraden.

We wensen jullie alvast heel veel plezier met de nieuwe keuken.

Rated 5 out of 5 stars

Ontzettend fijn geholpen in Amersfoort…

Ontzettend fijn geholpen in Amersfoort door Matthijs.
Mooie keuken uitgezocht en besteld en dank voor de tips en het meedenken.

May 23, 2026

Reply from Keukendepot - amersfoort

Bedankt voor je enthousiaste review. Leuk om te lezen dat Matthijs van Keukendepot Amersfoort zo goed heeft meegedacht en geholpen bij het uitzoeken van jullie nieuwe keuken.

We wensen jullie alvast heel veel plezier met de keuken!

Super vriendelijk voor ieder wat wils

Super vriendelijk voor ieder wat wils
Fantastisch met name Matthijs 👍

May 15, 2026

Reply from Keukendepot - amersfoort

Bedankt voor deze enthousiaste review. Wat leuk om te horen dat jullie zo vriendelijk zijn geholpen en zo blij zijn met jullie nieuwe keuken. We geven jullie mooie compliment natuurlijk door aan Matthijs van Keukendepot Amersfoort. Fijn dat hij jullie zo goed heeft kunnen helpen tijdens het uitzoeken van de keuken.

Bedankt voor de aanbeveling en heel veel plezier gewenst met jullie fantastische nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Kookeiland van onze dromen!

Wij hebben onlangs een prachtig kookeiland gekocht bij Keukendepot. We kwamen binnen met een bepaald idee en de adviseur Nick kwam met super goede ideeën en aanvullingen. Geen verkoop praatjes maar gewoon een eerlijk advies op maat. We zijn ook niet verder gaan kijken bij andere zaken omdat we hier het gevoel hadden wat wij zochten. Ook de prijs viel ons mee.

March 19, 2026

Reply from Keukendepot - amersfoort

Bedankt voor jullie mooie review. Fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Nick van Keukendepot Amersfoort. Jullie kwamen binnen met een idee en zijn samen tot een nog beter plan gekomen. Precies zoals het hoort.

We vinden het belangrijk dat je eerlijk en duidelijk advies krijgt, zonder druk. Gewoon samen kijken wat past bij jullie wensen én budget. Mooi dat dat ook zo is ervaren en dat jullie daardoor meteen het juiste gevoel hadden.

Heel veel plezier met jullie nieuwe kookeiland!

Rated 1 out of 5 stars

service en uitvoering

afwachtende uitkomst herstelacties.

March 20, 2026

Reply from Keukendepot - amersfoort

Bedankt voor je review, vervelend dat je in afwachting bent van herstelacties. Ik heb vanuit de vestiging begrepen dat er vorige week contact met je is opgenomen en een passende oplossing is gevonden. Mochten er nog vragen zijn, kunnen zij je uiteraard van dienst zijn!

Rated 5 out of 5 stars

Super netjes geholpen namen alle tijd

Super netjes geholpen namen alle tijd, denken mee. Top

March 7, 2026

Reply from Keukendepot - amersfoort

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo netjes bent geholpen en dat er alle tijd voor je werd genomen. Goed meedenken en rustig samen tot de beste keuze komen vinden we erg belangrijk.

Veel plezier met de voorpret van je nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk personeel dat goed luisterd naar de wensen en een passend advies geeft

We zijn geholpen door vriendelijk personeel, ze luisteren goed, denken mee en geven een passend advies voor een redelijke prijs.

December 13, 2025

Reply from Keukendepot - amersfoort

Bedankt voor het delen van deze mooie ervaring! Wat fijn dat je het contact met onze keukenadviseurs als prettig hebt ervaren en dat er echt is meegedacht over jouw wensen. Goed luisteren, eerlijk adviseren en samen tot een keuken komen die past bij jouw budget vinden we enorm belangrijk. Veel plezier met het verdere traject en alvast genieten van alles wat komen gaat in de nieuwe keuken!

Fijne service

Onlangs heb ik bij Keukendepot in Amersfoort een nieuwe keuken gekocht. Dat was een erg fijne ervaring! Nick heeft rustig de tijd genomen om verschillende opties met mij door te nemen, ik wist namelijk nog niet precies waar ik naar opzoek was. Hij liet mij in de winkel verschillende opties zien/ervaren zodat ik een beeld kreeg van wat er mogelijk was. Onze ideeën heeft hij in een 3D tekening laten zien en zo heeft hij deze tekening nog talloze keren aangepast tot ik helemaal tevreden was! Ik kreeg ook nog even de tijd om er over na te denken, wat ik erg fijn vond. Geen verkoopdruk en heldere prijzen.
Nick heel erg bedankt voor de fijne service bij Keukendepot Amersfoort!

November 24, 2025

Reply from Keukendepot - amersfoort

Wat een mooie, uitgebreide review, dank je wel daarvoor! Wat fijn dat jouw eerste stappen richting een nieuwe keuken zo ontspannen en duidelijk zijn verlopen. Mooi om te horen dat Nick van Keukendepot Amersfoort echt de tijd voor je heeft genomen, met je heeft meegedacht en alles net zo lang heeft aangepast tot het helemaal klopte. Ook het vertrouwen, de rust en de transparantie die je benoemt, vinden wij enorm belangrijk. We geven jouw complimenten met veel plezier door aan het team in Amersfoort en natuurlijk aan Nick. Heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Rustig geholpen

Wij zijn heel goed geholpen door Nick. Samen met Nick zijn wij tot een mooie resultaat gekomen. Nick nam alle tijd. We kunnen niet wachten tot dat de keuken is geplaatst.

November 25, 2025

Reply from Keukendepot - amersfoort

Wat een leuke terugkoppeling! Nick van Keukendepot Amersfoort zal het leuk vinden dat jullie dat zo hebben ervaren. Fijn dat jullie samen tot zo’n mooi eindresultaat zijn gekomen.

Nu kan het grote aftellen beginnen — straks staat er een prachtige nieuwe keuken bij jullie thuis.

Aankoop van mijn Laatste Nieuwe Keuken

Onder begeleiding van Matthijs van Keuken Depot Amersfoort tot een prachtig resultaat gekomen en de aankoop van mijn keuken lekker ouderwets, "gewoon met de pen" mogen ondertekenen!!!
Matthijs, heel erg bedankt voor je geduld, het was me een waar genoegen,
met vriendelijke groet,
Meta van Ark.

November 8, 2025

Reply from Keukendepot - amersfoort

Wat leuk om te lezen dat het samen met je dochter zo’n fijne ervaring was, Meta! Matthijs van Keukendepot Amersfoort zal dit zeker waarderen. Mooi ook dat het ouderwetse ondertekenen met de pen het moment extra bijzonder maakte. Veel plezier straks met je nieuwe keuken in Hierden!

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag heeft Frank ons goed geholpen…

Vandaag heeft Frank ons goed geholpen met het uitzoeken van een keuken. Een mooie scherpe prijs voor een prachtige keuken! De keuken kregen we meteen te zien in het 3D waardoor we een goed beeld hebben gekregen. De keuken wordt ook al in januari geplaatst, wat lekker snel is. Goede ervaring!

October 18, 2025

Reply from Keukendepot - amersfoort

Wat leuk om te lezen dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad! Frank van Keukendepot Amersfoort zal blij zijn dat hij jullie heeft kunnen helpen aan een prachtige keuken voor een mooie prijs. En wat fijn dat de plaatsing al zo snel gepland staat — dat wordt een superstart van het nieuwe jaar!

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen. Goed meegedacht en een mooie prijs.

October 16, 2025

Reply from Keukendepot - amersfoort

Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen en dat je tevreden bent over het advies én de prijs! Bedankt dat je dit met ons deelt.

Zeer goede service 👌🏻

October 13, 2025

Reply from Keukendepot - amersfoort

Kort maar krachtig — wat leuk om te lezen! Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen!

Keuken depot Amersfoort

In Februari dit jaar zijn wij bij Keukendepot Amersfoort beland.
Hier werden wij meteen heel vriendelijk ontvangen door Frank Moraal.
Na wat rond te kijken in de mooie showroom liepen we eigenlijk tegen een opstelling aan die we zochten.
Frank heeft ons fantastisch geholpen en een mooie 3d tekening gemaakt zodat we een mooi beeld kregen hoe er uit zou zien.
Na een fijne onderhandeling de keuken aangeschaft.
Na de eerste orderbevestiging kwam ik er achter dat er iets niet klopte en dit is perfect opgepakt door Frank.
Afgelopen maandag is de keuken geplaatst en wij zijn erg tevreden over de montage en de jongens die dit uitvoerde.
Kortom , prima service en een hele fijne keuken.

Aanrader wat ons betreft.

September 29, 2025

Reply from Keukendepot - amersfoort

Dankjewel voor jullie review! Wat fijn dat Frank jullie zo goed heeft geholpen in Amersfoort en dat alles, van ontwerp tot plaatsing, naar wens is verlopen. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken en bedankt voor de aanbeveling!

Rated 5 out of 5 stars

Snel en zeer kundig geholpen

Snel geholpen, kundig, goed meedenken.
Erg plezierige afspraak.

September 27, 2025

Reply from Keukendepot - amersfoort

Dankjewel voor je 5 sterren review! Goed om te lezen dat je snel en kundig bent geholpen en dat je de afspraak zo prettig hebt ervaren. Hopelijk heb je jouw droomkeuken gevonden bij onze vestiging in Amersfoort.

Rated 5 out of 5 stars

Nieuwe keuken - Onzettend fijn geholpen!

Afgelopen juli mijn keuken aangeschaft bij Keukendepot in Amersfoort. Na lang zoeken en twijfelen tussen meerdere grote keukenwinkels heb ik er toch voor gekozen om bij Keukendepot langs te gaan, in verband met de aantrekkelijke, maar voornamelijk, normale keukenprijzen. Ik wil graag iets aanschaffen voor de waarde die het heeft en niet hoeven afdingen, zoals bij veel grote keukenwinkels. In de winkel ben ik ontzettend prettig geholpen door Nick. Hij nam de tijd om dingen uit te leggen, stond open voor vragen en het was te merken dat hij veel kennis had. Het 3D-ontwerp wat ter plekke wordt gemaakt, geeft een goed beeld van de nieuwe keuken. In de winkel was er een grote showroom met veel verschillende keukens en allerlei andere opties om te bekijken. Contact via de mail en telefoon verliep altijd prettig en ben nooit teleurgesteld geweest. Nick, ontzettend bedankt!

July 10, 2025

Reply from Keukendepot - amersfoort

Dankjewel voor deze uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat je bij ons filiaal in Amersfoort precies vond wat je zocht. Onze keukenadviseur Nick zal trots zijn dat zijn uitleg, kennis en begeleiding je zoveel vertrouwen hebben gegeven. We wensen je nog vele jaren plezier met je nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Matthijs heeft mij ongelooflijk…

Matthijs heeft mij ongelooflijk vriendelijk geholpen, had alle geduld en was zeer kundig. In drie dagen heb ik samen met hem een hele mooie en originele keuken samengesteld, volledig in lijn met mijn wensen en binnen budget.

August 28, 2025

Reply from Keukendepot - amersfoort

Wat een mooi bericht om te lezen! Fijn om te horen dat Matthijs van Keukendepot Amersfoort er duidelijk alles aan heeft gedaan om samen met jou die perfecte keuken samen te stellen. Origineel, helemaal passend bij jouw wensen én binnen budget – precies waar we voor staan bij Keukendepot. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

Goed geadviseerd door Nick

Goed geadviseerd door Nick!
Blij met de service!

August 15, 2025

Reply from Keukendepot - amersfoort

Wat een fijne review, dank je wel! Nick van Keukendepot Amersfoort zal het leuk vinden dat je zo tevreden bent met zijn advies en de service. Heel veel plezier met je keuken!

Prettige ervaring

Prettige ervaring, Nick heeft ons erg goed geholpen. Met het samenstellen van onze nieuwe keuken.

August 6, 2025

Reply from Keukendepot - amersfoort

Wat een leuke reactie, bedankt hiervoor! Nick van Keukendepot Amersfoort zal dit zeker waarderen. Fijn dat hij jullie zo goed heeft kunnen helpen bij het samenstellen van jullie nieuwe keuken. Geniet straks volop van het eindresultaat!

Rated 5 out of 5 stars

Erg goed geholpen door Nick in de…

Erg goed geholpen door Nick in de vestiging van Amersfoort. We hebben een mooie keuken uitgekozen voor een betaalbare prijs.

August 5, 2025

Reply from Keukendepot - amersfoort

Wat leuk dat jullie zo goed zijn geholpen door onze Nick van Keukendepot Amersfoort! Fijn dat jullie met een mooie én betaalbare keuken naar huis zijn gegaan!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look