Keukendepot - Middelburg Reviews

TrustScore 4 out of 5

Mortiereboulevard 20, 4336 RA Middelburg, Zeeland, NL

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Prima geholpen. Medewerkster dacht goed mee met de wensen en heeft een prachtige opzet gemaakt.

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Dit was de eerste keer dat ik een keuken verving en Keuken Depot heeft al mijn verwachtingen overtroffen! De ontwerpfase was echt ontzettend leuk – talloze opties en een aantal van de mooiste... See more

Company replied

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Countertop Store
  3. Kitchen Remodeler

Written by the company

Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

161 reviews in the last 12 months

Write a review

Prima geholpen

July 6, 2026

Reply from Keukendepot - Middelburg

Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat je prettig bent geholpen en dat er echt is meegedacht met je wensen. Mooi dat dit heeft geleid tot een prachtige keukenopzet.

Veel plezier met het vervolg én natuurlijk straks met je nieuwe keuken!

Keuken uit de dromen !

De ontwerpfase was echt ontzettend leuk – talloze opties en een aantal van de mooiste ontwerpen die ik ooit heb gezien 🙂 en ze serveren ook nog eens lekkere koffie! 😄

De keuken ziet er heel modern uit, zowel de kasten als alle apparaten. Heel uniek, en het aanrechtblad is prachtig!

Ze hebben een geweldig team van professionals: de planners, ontwerpers, bezorgers en de installateurs – iedereen was vriendelijk, enthousiast en super behulpzaam.

Ik kan ze niet genoeg aanbevelen. Ik ben helemaal weg van mijn nieuwe keuken! 😊

December 5, 2025

Reply from Keukendepot - Middelburg

Wat een mooie review, dank je wel daarvoor! Fijn om te lezen dat je eerste keukenervaring meteen zo’n succes is geworden. Van het ontwerpen tot aan de montage: het hele team zet zich elke dag in om dit soort momenten mogelijk te maken. Dat jij nu zo geniet van het resultaat, daar doen we het voor. Heel veel plezier met je prachtige nieuwe keuken!

Lieve medewerkers

Lieve medewerkers,

Geduldig en meedenkend, luisteren goed naar je wensen..

November 27, 2025

Reply from Keukendepot - Middelburg

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze medewerkers! Bij Keukendepot vinden we het belangrijk om goed te luisteren en écht met je mee te denken, zodat jouw droomkeuken perfect aansluit bij jouw wensen.

Rated 4 out of 5 stars

Fijn contact met de medewerker die ons…

Fijn contact met de medewerker die ons heeft geholpen.

November 1, 2025

Reply from Keukendepot - Middelburg

Dankjewel voor je review. Het is mooi om te horen dat het contact prettig is verlopen en dat onze collega jou goed heeft kunnen helpen. Mocht je nog vragen hebben, staat we wederom graag voor je klaar!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look