Keukendepot - Poortvliet Reviews

TrustScore 4 out of 5

Paasdijkweg 33, 4693 RE Poortvliet, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk en vlot geholpen door verkoper Rob de Vos. Duidelijk dat hij deskundig is, veel ervaring heeft en snapt wat een koper wil. Prettig van Keukendepot is dat er voor een breed budget aanbod is... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn erg goed geholpen met de aankoop van onze keuken. Gekeken wat de mogelijkheden waren. En dit tot een mooi ontwerp gemaakt. Goed advies gegeven. Zijn erg tevreden 😌

Rated 5 out of 5 stars

Super goed geholpen keuken is besteld . Deze vrouw heeft verstand van keukens en heeft ons ook voor een mooie prijs een super mooie keuken getekend . Precies wat we wilden . Nu afwachten voor hij k... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Countertop Store
  3. Kitchen Remodeler

Written by the company

Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

157 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Een bezoek zeker aan te bevelen

June 19, 2026

Reply from Keukendepot - Poortvliet

Bedankt voor deze review. Fijn om te lezen dat Rob van Keukendepot Poortvliet dankzij zijn ervaring precies de juiste vragen heeft gesteld en mee heeft gedacht met de wensen én het budget. Mooi dat je zijn deskundige en vlotte begeleiding zo hebt gewaardeerd.

Veel plezier met je nieuwe keuken!

Rated 4 out of 5 stars

Goede uitleg netjes geholpen

February 20, 2026

Reply from Keukendepot - Poortvliet

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je goede uitleg hebt gekregen en netjes bent geholpen. Dat is precies waar we voor staan: duidelijk advies en persoonlijke aandacht, zodat je met een goed gevoel je keuzes kunt maken.

Dank je wel voor je vertrouwen in Keukendepot en veel plezier met het vervolg van jouw keukentraject!

Rated 5 out of 5 stars

Heel goed en fijn geholpen

Heel goed en fijn geholpen. Duidelijk en de verkoper begreep goed onze wensen.

November 21, 2025

Reply from Keukendepot - Poortvliet

Wat leuk dat jullie zo’n prettige ervaring hebben gehad! We vinden het belangrijk om goed te luisteren en echt met jullie mee te denken. Mooi om te horen dat dit ook zo is overgekomen. Dank je wel voor het delen van deze positieve woorden en veel plezier met alles wat nog komt!

Rated 1 out of 5 stars

Geen vakbekwame mensen om een keuken te monteren

Ze kunnen absoluut de keuken niet monteren, er wordt te weinig gedaan om problemen op te lossen en als het tot ze door dringt dat het echt niet goed is,krijgen ze het niet meer goed. In mei gemonteerd en nu in November noch steeds niet opgelost🤷‍♀️ al een keer overnieuw gemonteerd, en ook daarna teveel mankementen om op te noemen. We wachten nu nog steeds op een oplossing om de vaatwasser en front goed te krijgen,maar helaas ze zijn iedere keer niet thuis. Of beloven ze iets maar gebeurt er toch niets. Misschien toch onze rechtsbijstand inschakelen?? Héél jammer dat het zo moet gaan. Het uitzoeken was top ook hoe men meedenkt,maar wat heb je daaraan als het daarna verkeerd gaat.

November 28, 2025

Reply from Keukendepot - Poortvliet

Wat ontzettend vervelend dat dit zo is gelopen. Wij hebben contact opgenomen met onze vestiging en begrepen dat er inmiddels telefonisch contact met u is geweest over het front van de vaatwasser. Verder kregen we net door dat de deur vandaag is binnengekomen en er contact met u wordt opgenomen om een afspraak in te plannen.

Rated 5 out of 5 stars

Super gastvrij en vriendelijk geholpen…

Super gastvrij en vriendelijk geholpen met het vinden van een nieuwe keuken!

October 30, 2025

Reply from Keukendepot - Poortvliet

Wat een leuke review, dank je wel! Wat fijn dat je je zo welkom voelde en met zoveel gastvrijheid bent geholpen bij het vinden van je nieuwe keuken.

We wensen je heel veel plezier met het eindresultaat!

Rated 1 out of 5 stars

Denk 2x na om hem te laten monteren door poortvliet

We hebben van mei onze keuken. En het is nog niet goed zo veel dingen mis verkeerd geïnstalleerd. Maak je een klacht en dat het op gelost moet worden hoor je niks bel je nog een keer weten ze er niks van! Echt zo klaar mee het is te hopen dat ze het laaste ding snel komen oplossen! Ons geduld is aardig op!

September 11, 2025

Super geholpen erg tevreden

Super geholpen erg tevreden

July 30, 2025

Reply from Keukendepot - Poortvliet

Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor. Veel plezier met je keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Super goed geholpen keuken is besteld .

Super goed geholpen keuken is besteld .
Precies wat we wilden .
Nu afwachten voor hij komt erg blij mee kan niet wachten .

April 8, 2025

Reply from Keukendepot - Poortvliet

Wat een mooie reactie, dank je wel! Fijn om te horen dat onze keukenadviseur jullie zo goed heeft geholpen én dat de keuken precies is wat jullie voor ogen hadden. Spannend dat het nu aftellen is tot de levering—wij kunnen ook niet wachten om het eindresultaat te zien!

Goed en duidelijk

Vanaf binnenkomst tot definitieve aankoop zijn we goed en duidelijk geholpen. We wisten zelf wat we wilden (dachten we), maar dankzij handige tips van de verkoper is ons plan iets aangepast zodat we als het goed is binnenkort onze droomkeuken hebben.

April 5, 2025

Reply from Keukendepot - Poortvliet

Wat mooi om te horen dat jullie plannen nét dat beetje beter zijn geworden door het advies van onze keukenadviseur! Fijn dat het hele proces prettig en duidelijk verliep. We hopen dat jullie straks elke dag genieten van jullie droomkeuken!

Super geholpen

October 25, 2024

Reply from Keukendepot - Poortvliet

Wat een leuke review, bedankt voor het delen! Zo te lezen heeft onze keukenadviseur goed met jullie meegedacht om alle mogelijkheden te verkennen en tot een mooi ontwerp te komen. Fijn dat jullie tevreden zijn met het advies en het resultaat. We wensen jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken!

The Trustpilot Experience

Take a closer look