Ørelægen Frb Reviews 4

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Vi fik endelig lagt dræn og det gik…

Vi fik endelig lagt dræn og det gik fint. Men at komme i kontakt med dem er stort set umuligt!! Vi har ringet så mange gange at det ikke kan tælles. Jeg har derfor været der oppe 2 gange nu men der var lukket begge gange (onsdag kl 14.30. Torsdag kl 13.45). Der er ingen mail så man kan heller ikke skrive til dem. Synes det er mærkeligt at når nu vores datter lige har fået lagt dræn - at man ikke kan komme i kontakt med dem!!

April 20, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Havde brug for en akut tid i dag

Havde brug for en akut tid i dag, grundet høretab. Fortalte om min historik. Receptionisten havde en meget trist og kedelig tone. Ingen empati el. Imødekommenhed. Svaret lød jeg kunne få en tid, sidst på måneden.
Jeg er målløs over denne behandling. Føj siger jeg bare.

November 8, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Ubehaglig og upædagogisk læge.

Var til læge med min niece på 3 år som var lidt nervøs omkring at være til lægen.
Lægen kommer ind i rummet og starter med at udtale hendes navn forkert hvor jeg korriger ham, hvortil han sender et surt blik min vej og nærmest demonstrativt bliver ved med at udtale hendes navn forkert under hele undersøgelsen.
Han taler over hovedet på barnet og taler slet ikke til hende eller fortæller hvad han gør.
Samtidig er han ufattelig dømmende overfor at det er mig; moster, som er med og ikke barnets moder uden han kender omstændighederne i netop vores situation.
En ufattelig upædagogisk, ubehagelig og dømmende læge og vil aldrig i mit liv anbefaler ham til mine patienter, venner og/eller bekendte.

Mvh Sygeplejersken.

September 2, 2016

Dårlig service !!

Ørelægen har booket tid, hvor der er lavet en fejl, det er muligt fejlen er vores, det er muligt fejlen er ørelægens, men vi udeblev fra konsultation, eftersom vi havde tid til vores datter i april og ikke februar som de indkaldte til. Som sagt, det er muligt fejlen er vores, men måden ørelægen behandler patienten på, er dét min kritik går på.

Receptionisten er sur, og virker som om kunder ikke er noget hun beskæftiger sig med, både, før og under vores første konsultation. Vi fik ny tid, igen med en stresset sur receptionist, og her sker fejlen, vi udeblev i følge ørelægen.

Vi blev herefter forelagt et gebyr på 250,- for udeblivelse.

Fair eller ej, jeg gav udtryk for at gebyret ikke var rimeligt, og vi ikke ville betale, og blev derefter ekskluderet fra ørelægen.

March 17, 2015

Is this your company?