Banner for 1BOX Self Storage - Den Bosch

1BOX Self Storage - Den Bosch Reviews 21

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

Larenweg 50a, 5234 KA Den Bosch, Noord-Brabant, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zeer vriendelijke en meedenkende medewerker. Complimenten! En zeer duidelijk over de kosten zonder dat je eerst al je gegevens op een site moet invullen. Dat bij elkaar heeft voor mij de doorslag... See more

Rated 5 out of 5 stars

Goede uitleg en duidelijke richtlijnen. Geeft vertrouwen dat mijn sulletjes daar prima staan. De gangen zijn netjes en goed verzorgd. veel keuze in verschillende maten. Ook fijn meegedacht met de h... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben ontzettend goed geholpen door meerdere medewerkers van andere steden maar Marilena uit Breda is wel de topper. Allemaal erg servicegericht en meedenkend als er een probleem is. Een dikke 5 ste... See more

Company details

1. Storage Facility

Written by the company

1BOX Self Storage biedt opslagmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu een paar dozen kwijt wilt of je hele inboedel, bij ons zit je goed. Je spullen staan veilig, schoon en zijn iedere dag makkelijk bereikbaar. Je kiest zelf hoeveel ruimte je nodig hebt – groot of klein.

Contact info

• Larenweg 50a, 5234 KA, Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands

• 073-6430073

Sla jouw spullen veilig op bij 1BOX

Met 29 locaties in Nederland is er altijd wel een bij jou in de buurt.

3.4

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer vriendelijke en meedenkende…

Zeer vriendelijke en meedenkende medewerker. Complimenten!
Dat bij elkaar heeft voor mij de doorslag gegeven om hier te huren.

February 24, 2026

Bedankt voor je review!

Goede kwaliteit/prijs

Goede kwaliteit/prijs. Goede uitleg en makkelijk en snel.

February 9, 2026

Bedankt voor je review!

Goed geholpen door Tim

Goed geholpen door Tim. Goed meegedacht naar oplossing voor kleinere opslagruimte.

January 30, 2026

Reply from 1BOX Self Storage - Den Bosch

Fijn om te horen Flip, bedankt voor je review!

Rated 2 out of 5 stars

Geen makkelijk slot

Vind het nieuwe slotsysteem nog steeds niks. Regelmatig dat we een half uur staan te hannusen om zichtbaar te zijn voor de box!!!

January 9, 2026

Reply from 1BOX Self Storage - Den Bosch

Jammer om te horen dat je problemen ervaart met het nieuwe digitale slot. Heb je de vestigingsmanager al aangesproken? Kan hij jullie helpen? We helpen je graag.

Rated 2 out of 5 stars

Communiceren moet je leren!!!!

Het regelen van een box is inderdaad vrij eenvoudig en kan snel, maar de gehele communicatie van dit bedrijf is echt zeer treurig. Mails die worden verstuurd uit naam van de locatiemanager, terwijl hij zelf niet eens wist dat de mails uit zijn naam zijn verstuurd. Vervolgens krijg je een nieuw slot, allemaal met de tijd mee, maar als er dan iets niet werkt, zijn ze niet thuis en moet je meerdere malen naar de locatie rijden en bellen om het probleem aan te kaarten, maar terugkoppeling.....dat woord kennen ze niet. Weer terug om te vragen hoe het zit en of het slot al werkt na 4 weken niet in de box te kunnen. Vervolgens krijg je een sms van PTISecurity dat zij nu maar een account hebben aangemaakt!!! Waarom kon dat 4 weken geleden niet en hebben wij er elke keer achteraan moeten gaan?

Niks ten nadele van de locatiemanager, want die roeit ook maar met de riemen die hij heeft, maar het hoofdkantoor moet echt leren communiceren en opvolgen. Daarnaast is het niet echt klantvriendelijk om €7,50 extra per maand te rekenen tenzij er na 2 jr geen kosten meer zijn voor de huurders!??

December 22, 2025

Reply from 1BOX Self Storage - Den Bosch

Hi, jammer dat je niet tevreden bent met de nieuwe sloten. Huidige huurders mogen de eerste negen maanden gratis gebruikmaken van het slot, dus daar worden geen kosten voor in rekening gebracht.

Rated 1 out of 5 stars

Zeker geen aanbeveling naar andere .

Zeker geen aanbeveling naar andere .
3 weken niet in mijn box gekunnen omdat ze hebben besloten om andere sloten op de box te doen dat is veiliger zeggen ze , gevraagd om gebeld te worden door leidinggevende of verantwoordelijke van box1 maar helaas gaan ze niet doen , nemen geen verantwoording ook ga je nog eens meer betalen per maand omdat hun besloten hebben om andere sloten er op te doen , en een extra prijsverhoging per 1 januari dus niet doen .

November 1, 2025

Reply from 1BOX Self Storage - Den Bosch

Beste Jan, jammer om te horen dat je niet blij met het vernieuwen en moderniseren van de sloten. Veiligheid staat voorop en daarom hebben we deze keuze gemaakt. Huidige huurders maken de eerste 9 maanden gratis gebruik van het digitale slot.

AFRADER!!!!!!!

Zal iedereen het hier afraden.sinds de overname komt er keer op keer een prijsverhoging,want deze firma moet hun zakken vullen,verder werken de sloten waaaaaardeloos met de app.ik kan door men werk slechts in de weekenden naar men box en als de zooi dan niet werkt zorgt dat voor problemen.
Zo gauw ik een andere opslagmogeljjkheid in de buurt heb gevonden ben ik hier weg.het is gewoon al met al een niet geregeld zooitje daar.

December 1, 2025

Beste Leaner,
Jammer om te horen dat je niet blij bent met onze service. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Rated 1 out of 5 stars

Deze 1 ster is op dit moment eigenlijk…

Deze 1 ster is op dit moment eigenlijk al te veel. Al vanaf het moment dat wij de app moeten gebruiken om onze unit te openen lukt dit niet en hebben we dus dit jaar oa. niet van onze kerstboom en aankleding kunnen genieten.
Verder verteldt de jongen op kantoor ( die hier overigens niets aan kan doen) dat er geen uitsluitsel gegeven kan worden wanneer we gebruik kunnen maken van onze box. Wel wordt iedere maand het bedrag keurig afgeschreven van mijn rekening en is deze verhoogd ook nog eens verhoogd omdat we zo'n handige app hebben.
Bij deze raad ik het ook af om hier een box te huren op dit moment en hoop op een tegemoetkoming van jullie kant. Er is op jullie kantoor een bezwaar gemeld bij jullie medewerker.

December 29, 2025

Reply from 1BOX Self Storage - Den Bosch

Beste Chantal, kunt u contact opnemen met onze klantenservice? De toegang met de digitale sloten zou naar behoren moeten werken.

Niet oke

Er zou voor mij een unit gereserveerd worden. Geprobeerd te bellen: Zaterdag, maandag, dinsdag. Niet teruggebeld. Uiteindelijk op woensdag teruggebeld. Unit aanvankelijk gehuurd, blijkt het slot niet in orde te zijn. En wetend, dat de kans groot is dat het voorlopig ook niet goed gaat werken, Geen mogelijkheid om verhaal te halen

November 26, 2025

Reply from 1BOX Self Storage - Den Bosch

Beste, excuses voor het ongemak! Onze locatiemanager neemt z.s.m. contact met je op.

WAARDELOOS!

Altijd tevreden klant geweest, tot NU!
Normale sloten zijn vervangen door zgn elektrische sloten welke werken dmv een app.
Wat blijkt, dit grapje gaat 7,50 per maand kosten. Waar is mijn voor 15 euro gekochte slot gebleven? Bij navraag blijkt deze uitgeboord te zijn... krijg ik nu die 15 euro terug? Dit was tenslotte MIJN gekochte slot! Wat als ik mijn telefoon vergeet, of er geen verbinding is, of de stroom uitvalt??? Waarom moet dit nou weer, het ging toch goed met die sleutel en kom nou niet aan met een verhaal dat het voor "de veiligheid" is. Zolang de laaddeur dicht zit is het toch prima...
En daarbij, wat is dit een verkapte verhoging van de toch al jaarlijks stijgende huur.
WAARDELOZE zgn 'service', een lachertje.

November 24, 2025

Beste,
Op 4 november hebben we onze klanten gemaild over het vervangen van de traditionele sloten voor elektrische sloten.
Huidige klanten kunnen 9 maanden gratis gebruikmaken van het digitale slot.

Locatie goed bereikbaar

Locatie goed bereikbaar, opslagruimte schoon, genoeg middelen aanwezig voor verplaatsing goederen

October 29, 2025

Reply from 1BOX Self Storage - Den Bosch

Bedankt voor je review, Edwin!

Klant vriendelijkheid

Ben een loyale klant waarbij ik al 8 jaar een box huur. Nooit problemen gehad tot ik in de gaten kreeg dat de huur prijs van voor mijn bestaande box bijna 30 euro per maand hoger is dan de prijs die nieuwe klanten betalen. Op het moment dat ik de storemanager vroeg om een redelijk aanbod is er overleg geweest en is mijn bestaande contract aangepast. Keurig opgelost!

September 29, 2025

Reply from 1BOX Self Storage - Den Bosch

Beste Joris, we hebben je inmiddels gesproken en het netjes opgelost! Groet, team 1BOX

Rated 5 out of 5 stars

Goede uitleg en duidelijke richtlijnen

De gangen zijn netjes en goed verzorgd. veel keuze in verschillende maten. Ook fijn meegedacht met de hoeveelheid die ik denk op te moeten slaan

September 23, 2025

Reply from 1BOX Self Storage - Den Bosch

Wat fijn dat de uitleg en richtlijnen helder waren en dat je vertrouwen hebt in de opslag. We zijn blij met jouw positieve ervaring over de nette ruimtes en de keuze in maten.

Goed en snel geholpen

Omzetten van een bestaand naar een nieuwe box ging super goes en snel

April 21, 2025

Reply from 1BOX Self Storage - Den Bosch

Fijn dat de verhuizing van box naar box soepel ging, Guus!

Gebruik boxen

Boxen zijn schoon en van verschillende grootte. Enige nadeel is dat je bij de achterste boxen zelf voor verlichting moet zorgen, omdat gangverlichting niet voldoende is.

June 16, 2025

Reply from 1BOX Self Storage - Den Bosch

Hi Flip, fijn om te horen dat je blij bent met 1BOX!
Zo te horen staan de sensoren van de lampen niet goed ingesteld, we gaan er achteraan! Bedankt voor het delen van je feedback.
Team 1BOX

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look