Company replied
Goede begeleiding. Legt alles duidelijk uit . Heb je vragen ze kijken met je mee eerste x als alles goed gaat . Als je dit wilt Heel schoon en netjes Vriendelijk en Attent en Goedkoop. Voor mij... See more
Company replied
Ja de self storage ook geweldig heb ik het gevoel of in in de serie zit wat ik altijd zag op tv. Sorage opkopen maar het werkt echt goed en veilig opgeborgen .safety 🥰
Company replied
1BOX Self Storage biedt opslagmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu een paar dozen kwijt wilt of je hele inboedel, bij ons zit je goed. Je spullen staan veilig, schoon en zijn iedere dag makkelijk bereikbaar. Je kiest zelf hoeveel ruimte je nodig hebt – groot of klein.
Kanaaldijk N.O. 100, 5702 NW, Helmond, Noord-Brabant, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goede begeleiding. Legt alles duidelijk uit .
Heel schoon en netjes
Vriendelijk en Attent en Goedkoop. Voor mij is 1BOX nummer 1 Helmond

Reply from 1BOX Self Storage - Helmond-Kanaaldijk
⭐☆☆☆☆ Slechte service, klachten worden genegeerd en fors hogere huur
Na ruim twee jaar klant te zijn geweest bij 1Box Helmond Kanaaldijk is mijn ervaring helaas zeer teleurstellend.
Wat begon als een goede opslaglocatie is veranderd in een bedrijf waar de huur flink stijgt, maar de service juist achteruitgaat. De huur is in ongeveer twee jaar tijd gestegen van circa €160 naar bijna €300 per maand. Voor zo’n bedrag verwacht je een goed onderhouden locatie, duidelijke communicatie en een professionele klachtenafhandeling. Die verwachtingen zijn voor mij niet waargemaakt.
Vanaf 15 april 2026 heb ik meerdere klachten ingediend. Ondanks herhaaldelijke meldingen en zelfs een formele ingebrekestelling heb ik niet het gevoel dat mijn klachten serieus zijn onderzocht. Op e-mails werd vaak niet of pas na herhaald aandringen gereageerd. Ik moest zelf voortdurend bellen om duidelijkheid te krijgen.
Ook de manier waarop regels worden gehandhaafd heb ik als inconsequent ervaren. Mijn werkbus stond één dag geparkeerd en ik kreeg direct een waarschuwing onder de ruitenwisser dat mijn voertuig zou worden weggesleept. Tegelijkertijd zag ik regelmatig een niet-elektrische auto dagenlang op een laadplaats staan. Ik heb dit gemeld, maar ik heb niet gezien dat daar iets mee werd gedaan. Dat gaf mij niet de indruk dat voor iedereen dezelfde regels gelden.
Daarnaast heb ik een defecte verlichting in mijn opslagruimte gemeld. Ondanks mijn melding bleef dit lange tijd onopgelost.
Ook heb ik melding gemaakt van personen die zich volgens mijn waarneming op het terrein ophielden en in opslagruimtes verbleven. Ook op deze melding heb ik niet gemerkt dat er actie werd ondernomen.
Verder ontstond er een geschil over de beëindiging van mijn huurovereenkomst. Tijdens een telefoongesprek kreeg ik een bepaalde uitleg over de afwikkeling van de huur. Later werd een ander standpunt ingenomen, waardoor een onnodig conflict ontstond. Vervolgens werd mijn toegang tot de opslagruimte geblokkeerd terwijl dit geschil nog liep.
Wat mij het meest teleurstelt, is het gevoel dat je als klant vooral wordt aangesproken op je verplichtingen, terwijl klachten, vragen en verzoeken om een oplossing nauwelijks aandacht krijgen.
Mijn ervaring is helaas: de maandelijkse huur moet op tijd worden betaald, maar wanneer je service, onderhoud of hulp nodig hebt, sta je er alleen voor.
Ik deel deze review op basis van mijn persoonlijke ervaringen. Ik hoop dat 1Box deze signalen serieus neemt en investeert in betere communicatie, consequente handhaving, onderhoud en een professionele klachtenafhandeling. Op basis van mijn ervaringen kan ik 1Box Helmond Kanaaldijk helaas niet aanbevelen.

Reply from 1BOX Self Storage - Helmond-Kanaaldijk
Helaas laat de communicatie en terugkoppeling te wensen over. Overal moet je achteraan. Als je een vraag of probleem hebt geen antwoord. Als je dan weer zelf telefonisch contact opneemt en je verhaal verteld krijg je excuses en beloftes die niet waargemaakt worden. Er is in mijn ervaring totaal geen interesse in de huurders. Ik huurde 2 ruimtes waarvan 1 garagedeur niet meer sloot en na ruim 1 jaar nog steeds niet opgelost is. Zit je dan met je spullen met een open deur.
Prijzen en service kosten zijn hoog, je bent verplicht een verzekering te nemen bij 1Box die gekoppeld is aan je huur en uitzonderlijk hoog is, ook voor de poort in en uitrijden moet je per gehuurde ruimte betalen.
Ik heb na 2,5 jaar mijn huur opgezegd vanwege de slechte service. Ik raad af om daar voor langere periode te huren.

Reply from 1BOX Self Storage - Helmond-Kanaaldijk
Super makkelijk met de app alles bedienen, schone locatie (op het vuil buiten na) en lekker koel

Reply from 1BOX Self Storage - Helmond-Kanaaldijk
Ik ben zeer goed geholpen door Vince
Professionele service

Reply from 1BOX Self Storage - Helmond-Kanaaldijk
Goede supportservice. Er werd goed meegekeken naar welke boxen we hadden en ik ben telefonisch duidelijk geholpen en begeleid. Het afsluiten van het contract verliep soepel. Ook de ondersteuning bij het openen van de box was professioneel. Daarnaast zijn de medewerkers erg vriendelijk en behulpzaam.”

Review voor 1Box Helmond
Ik heb mijn abonnement bij 1Box in oktober netjes afgemeld en een bevestiging per mail ontvangen. Toch bleef het maandbedrag van mijn rekening afgeschreven worden. In januari heb ik opnieuw contact gezocht via e-mail, maar er werd niets mee gedaan. Inmiddels is het maart en wordt er nog steeds elke maand betaald. Bij contact via de chatbot kreeg ik geen oplossing, waarna ik weer een e-mail heb gestuurd.
Zeer teleurstellend dat een afmelding niet wordt verwerkt en klantenservice niet adequaat reageert. Absoluut geen aanrader.

Reply from 1BOX Self Storage - Helmond-Kanaaldijk
Mooi schone box en heel goed beveiligt zeer tevreden

Reply from 1BOX Self Storage - Helmond-Kanaaldijk
Professionele begeleiding via de telefoon bij het kiezen en reserveren van een ruimte. Tot nu toe erg tevreden over de service.

Reply from 1BOX Self Storage - Helmond-Kanaaldijk
Had online de verkeerde locatie gekozen en aangemeld. Op de dag dat ik spullen in de opslag wilde opslaan was ik er van overtuigd dat ik bij de juiste locatie stond, alles geprobeerd maar geen toegang. Na een belletje aangepast naar de gewenste en voor mij dus nu wel de juiste locatie en na 10 min wachten wel toegang. Mijn stomme fout door niet op te letten maar door 1Box super opgelost na een belletje,

Reply from 1BOX Self Storage - Helmond-Kanaaldijk
Het kost wat, maar dan ben je ook ontzorgd
Hulpvaardige contactpersoon
Duidelijk en snel.

Reply from 1BOX Self Storage - Helmond-Kanaaldijk
Bereikbaarheid is goed, meedenken met de situatie is ook goed. Verbetering kan in de afhandeling van de aanvraag. Een paar keer moeten bellen voor de juiste gegevens op de overeenkomst....

Reply from 1BOX Self Storage - Helmond-Kanaaldijk
nette schone en droge opslaglocatie, duidelijke en persoonlijke support en een gemakkelijke app om de toegang te regelen. Wij zijn blij met de xtra ruimte😀

Reply from 1BOX Self Storage - Helmond-Kanaaldijk
aanmelden gaat snel ,duidelijke uitleg over hoe het werkt ,redelijke prijs .makkelijke app op telefoon om hek te openen en sluiten ,lift te bedienen en opslag box te openen

Reply from 1BOX Self Storage - Helmond-Kanaaldijk
Genoeg plek, opzegging van 2 weken terwijl het bij andere een maand is. Pand is netjes onderhouden.

Reply from 1BOX Self Storage - Helmond-Kanaaldijk
Learn more about other kinds of reviews.