200 Fahrenheit B.V. Reviews 29

TrustScore 2.5 out of 5

2.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ik zie al dat ik niet de enige ben met een slechte review. Wat een oplichters zijn dit. Helaas kan ik alleen maar een slechte review geven. In juni 2020 hebben wij een Grizzly kamado bbq gekocht bij... See more

Rated 2 out of 5 stars

Slecht sluitende topkap op mijn basterd. 3x een nieuwe toegestuurd gekreken. Maar nogsteeds niet goed afdichtend. (Controleren of hij goed is voor ze hem afsturen dat is niet mogelijk zeggen z... See more

Company details

1. Grill Store

Written by the company

Outdoor cooking, dat is onze passie. Buiten koken en werken met de beste producten. Wij vinden dat de wereld kennis moet maken met de beste manier van BBQ: de kamado. Om die reden zijn wij in 2013 gestart met het maken van onze eigen droom barbecue: The Bastard. Passie blijft onze drijfveer. De passie voor lekkere gerechten, maar ook de passie voor het maken van mooie dingen. Deze passie vind je terug in al onze merken. Hierbij staan design, gebruiksgemak en het streven naar kwaliteit altijd voorop. Met veel vuur en passie laten we deze merken groeien in Nederland en daar buiten om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de zaken waar wij warm van worden. Samen met onze dealers willen wij nog meer mensen warm maken voor de kamado’s of pellet grills.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Ik zie al dat ik niet de enige ben met…

Helaas kan ik alleen maar een slechte review geven. In juni 2020 hebben wij een Grizzly kamado bbq gekocht bij Harlem BBQ. Er zijn al snel scheuren gekomen in het keramiek zowel van binnen als van buiten. Helaas hebben we geen bon gekregen en kunnen daarom geen aanspraak maken op garantie, maar kunnen wel het afschrift laten zien en ook het type is te koppelen aan het jaar van afname. Wij voelen ons echt bekocht. De fabrikant zit notabene naast de vestiging van Harlem BBQ. Dat een bbq van zo’n prijs al zo snel kapot gaat vinden wij niet normaal. De bbq toonde al snel scheuren, maar ook op andere onderdelen bleek de Grizzly van gebrekkige kwaliteit. Wij voelen ons opgelicht.

September 12, 2023

Slechte garantievoorwaarden

Ik heb onlangs The Bastard medium gekocht en ik ben teleurgesteld door de slechte kwaliteit van het scharnier. Het scharniermechanisme is absoluut ondermaats en heeft mijn algehele ervaring met deze kamado negatief beïnvloed.

Allereerst is het scharnier ontzettend stroef en zwaar geworden. Het voelt goedkoop aan en geeft geen gevoel van stabiliteit of duurzaamheid. Dit gebrek aan stevigheid is verontrustend en maakt me onzeker over de levensduur van de kamado.

Bovendien is het scharnier niet goed ontworpen voor een soepele werking. De dome sluit niet goed aan op de base, wat resulteert in ongewenste warmte- en luchtverlies tijdens het koken. Het is frustrerend om voortdurend de temperatuur in de gaten te moeten houden en aanpassingen te maken vanwege een slecht sluitend deksel.

Het gebrekkige scharniermechanisme is een grote teleurstelling, vooral gezien de prijs die ik heb betaald voor The Bastard . Ik had verwacht dat de kwaliteit en het vakmanschap overeen zouden komen met de prijs, maar helaas is dat niet het geval.

Ik raad deze kamado niet aan aan andere potentiële kopers. Ik heb contact gehad met The Bastard over dit probleem echter wordt dit afgedaan als normale slijtage. Een kamado is bedoeld om plezier en gemak te bieden bij het grillen en roken, maar het slechte scharnier van dit model heeft het tegenovergestelde effect.

July 20, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Grill guru L vuurbox gescheurd helaas

Grill guru L vuurbox gescheurd helaas. Contact formulier ingevuld met foto's erbij en paar dagen later reactie gekregen dat er nieuw exemplaar wordt opgestuurd. Is inmiddels ontvangen, wij kunnen weer kamadoën. Dank daarvoor😃

July 7, 2023

Erg slechte bereikbaarheid

Erg slechte bereikbaarheid. Dag 1 (donderdag) krijg ik vanaf 13.00 uur een bandje dat het erg druk is en dat ik op later tijdstip terug moet bellen (dezelfde middag elk uur gebeld), dag 2 (vrijdag) vanaf 09.00 uur gebeld en om 9.45 uur nog steeds bandje dat ze gesloten zijn en op werkdagen vanaf 09.00 bereikbaar en weer wordt verbinding verbroken.
Klacht gaat over geleverde Bastard Urban L waar geen topcap geleverd is. Dinsdag gebeld en 9 dagen later nog steeds niet geleverd. Volgens Harlem bbq dezelfde dag verzonden door het hoofdkantoor 200F maar dat kan natuurlijk niet.

June 30, 2023

Inmiddels 6x gebeld GEEN GEHOOR

Inmiddels 6x gebeld, kom uiteindelijk uit bij optie 9 om een medewerker te spreken, dan krijg je het bericht dat het erg druk is en dat er niemand beschikbaar is, vervolgens wordt de verbinding verbroken.

June 8, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Slecht sluitende topkap op mijn basterd large

(Controleren of hij goed is voor ze hem afsturen dat is niet mogelijk zeggen ze)

Service is echt niet zo goed als overal gezegd wordt.

Helaas voortaan mijn topcap met zilverfolie dichten omdat er geen oplossing komt.

November 23, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Een grill guru gekocht welke niet voldeed. Zonder problemen werd deze omgeruild voor een nieuw exemplaar. Klantenservice reageerde vlot en adequaat.

May 7, 2022

Top service Grizzly Grill

Had bij de welkoop een medium Grizzly grill gekocht Binnen een jaar paar keer problemen mee gehad waar door ik 3 keer een nieuwe grizzly kreeg uiteraard super services van de welkoop natuurlijk en nu binnen een jaar lag de Chipfeeder er uit. Contact op genomen met Grizzly en het probleem uitgelegd en binnen 3 weken heb ik een nieuwe geleverd gekregen met een accessoires pakket er bij geleverd Oftewel super afgehandeld👍

May 6, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Had via de welkoop een medium Grizzly grill gekocht, binnen een jaar ontstond er een barst in de onderkant van de kamado. Aangeven bij Grizzly en binnen een week stond er een nieuwe op de stoep. Oftewel super afgehandeld👍

April 30, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Nou een fantastisch bedrijf ik heb…

Nou een fantastisch bedrijf ik heb contact gehad met een hele vriendelijke medewerker Lizet en heeft mijn probleem fantastisch weten op te lossen en heb daarna nog een nieuwe grill guru large aangeschaft vanwege de geweldige service echt top.
Begrijp dan ook de negatieve reviews totaal niet!!!!

February 24, 2022

Wachten, wachten, wachten

Na een melding via de website 2 keer een geautomatiseerde mail ontvangen dat het druk is en ziekte etc. Maar helaas zit ik met een gebarsten Grizzly grill BBQ waar wel 20 jaar garantie op zit. Je verwacht dan dat als hij barst na een week of 3 dat je snel geholpen wordt. Helaas. De dealer weet ook niet hoe het proces versneld kan worden en telefonisch is 200 Fahrenheit onbereikbaar. Nog even en ik breng alles terug. Wel heel jammer want het is een fantastische kamado grill!

August 25, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Goed bedrijf met aardige mensen

Begrijp niets van die negatieve ervaringen van sommige klanten. Ik kan niet anders zeggen dat dit bedrijf wel weet waar ze elke dag mee bezig zijn. Ze hebben mij altijd goed geholpen. 2 x een nieuwe binnenbak opgestuurd van mijn Kamado medium. Onlangs, na 4 jaar, nog een metalen platter rekje opgehaald die kapot was gegaan, ook weer op basis van service.

July 26, 2021
Rated 3 out of 5 stars

Waardeloze service en domweg…

Waardeloze service en domweg onbereikbaar.
Ik heb een Grizzly Elite XL en heb een reservedeel nodig. Dit kan ik dus domweg niet krijgen. Zit nu met een 1600€ bbq te kijken. Enige reactie is een standaardmail. Druk, ziek enz…
Koop dus niks van 200 Fahrenheit als je niet met onbruikbaar spul wilt komen te zitten.

Update:
Vorige week heb ik uiteindelijk mijn nieuw plate setter gekregen. In de tussentijd had ik alvast een pizzasteen en een iets te kleine plate setter ontvangen. Hiermee kon ik mij in elk geval behelpen gedurende de laatste maanden. Uiteindelijk dus een goede oplossing maar helaas was de communicatie slecht. Hierdoor in eerste instantie 1 ster. Betere communicatie zou hier enorm helpen, ik had totaal geen probleem gehad als ze mij de tijdelijke oplossing hadden aangeboden met de belofte om het juiste onderdeel uiteindelijk na te leveren.
Jammer, want Fahrenheit doet zich hiermee tekort en scoort vaak slechte beoordelingen vanwege een gebrek aan communicatie terwijl ze problemen uiteindelijk wel netjes oplossen.

July 15, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Bij XXL shops een grizzly grill gekocht…

Bij XXL shops een grizzly grill gekocht waarvan na twee keer BBQ'en de keramische binnenbak al gescheurd was. Hierover geklaagd bij XXL shops, maar die sturen je rechtstreeks door naar 200 Fahrenheit. Daar krijg je poëtische verdrietige mails van dat het zo druk is, dat er mensen ziek zijn en dat ze alles zo snel mogelijk gaan oplossen......maar je hoort verder helemaal niets meer. Ook XXL shop schijnt ze niet te pakken te kunnen krijgen (zeggen ze !). De Grizzly grill is een prima apparaat, maar wat een erbarmelijke slechte after sale.

June 25, 2021

Geweldige service!

Via AH een prachtig BBQ-meubel gekocht bij 200 Fahrenheit voor mijn Grill Guru Kamado. Bij het monteren ben ik in mijn enthousiasme helaas iets te gehaast geweest en heb ik per ongeluk de verkeerde (te lange) bouten gebruikt om het werkblad vast te zetten, waardoor er erg lelijke bobbels in het RVS werkblad zaten.

Natuurlijk niet zo slim van mij en ik was er behoorlijk zuur van. Daarom toch maar even contact opgenomen met Lizet om te horen of er misschien nog iets te regelen was (anders kijk je toch elke keer tegen je eigen onkunde aan :P). Zij gaf aan dat als er een meubel retour zou komen, ik het blad daarvan wel mocht hebben.

Zo gezegd zo gedaan en uiteindelijk mocht ik (kosteloos!) een nieuw werkblad ophalen bij hun winkel in Haarlem. Ik vind dit geweldige service, waar menig bedrijf een voorbeeld aan kan nemen.

Nogmaals bedankt!

June 9, 2021

Top aftersale

Was even bezorgd nav deze reviews die ook erg negatief waren. Mijn ervaring is zeer positief. Miste een onderdeel van het onderstel vd grill guru compact. Snelle reactie op de service mail eerlijke informatie en een goede oplossing. Erg tevreden en Lizet bedankt nogmaals.

May 19, 2021
Rated 1 out of 5 stars

200fahrenheit BV is zelf alleen…

200fahrenheit BV is zelf alleen bereikbaar voor Dealers. Ik heb een bluetooth thermometer Grill Guru gekocht en ben hier zeer teleurgesteld in! Bij de klantenservice van Grill Guru word gezegd dat zij niks kunnen doen en ik maar naar Albert heijn moet gaan, en Albert Heijn wou hem niet terug nemen omdat hij gebruikt is (ja hoe test je anders zo'n ding?). Het bereik is bar slecht, je loopt 2 meter weg en de verbinding met telefoon is ook direct weg. Voor zo'n groot merk had ik toch betere kwaliteit en veel betere service verwacht!

May 4, 2021
Rated 4 out of 5 stars

Bij Fonteyn een Traeger Ironwood 855…

Bij Fonteyn een Traeger Ironwood 855 aangeschaft model 2018 op website stond aangeven no wifi. Ben doorgestuurd naar 2000 fahrenheit en probleem aangegeven. Na 3 dagen lag een nieuwe controller op de deurmat uit de U.S.A Fahrenheit had van te voren aangegeven het probleem op te lossen wat ze ook zijn nagekomen. Had ook wat technische problemen met de Treager op wifi aan te sluiten. Daar hebben ze mij ook mee geholpen. Ze zijn ook goed te bereiken vaak ik dezelfde dag al antwoord op mijn mail of telefonisch contact was ook geen probleem

November 30, 2020

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look