33137086 Reviews 2

1-star

Rated 1 out of 5 stars

Lægehuset Nørre Farimagsgade 33

Lægehuset Nørre Farimagsgade, Nørre Farimagsgade 33

Jeg ved ikke, hvad jeg synes om klinikken og lægerne, da det ikke er lykkedes mig at booke tid hos dem og komme til konsultation. Efter at have skiftet læge har jeg forsøgt at få en tid i min nye klinik. Først prøvede jeg at booke tid online, men det viste sig, at det kun var muligt for ca. 10 bestemte sygdomme. Det betyder, at jeg ikke kan booke en tid online til en ”almindelig konsultation”.

Kl. 10:00 ringede jeg til lægesekretæren for at booke tid, og jeg fik at vide, at jeg skulle komme til klinikken samme dag kl. 11:45. Desværre kunne jeg ikke på grund af mange møder på arbejde. Lægesekretæren virkede lidt uhøflig, stresset og havde travlt, og afbrød mig hurtigt med: 'Vi har en ordning - book samme dag', 'læs det på vores hjemmeside', 'ring en anden dag, måske passer det dig bedre.'

Jeg har forsøgt at ringe og skrive til klinikken flere gange med en forklaring om mit arbejde, og jeg har prøvet at få en tid om en eller to uger, så jeg kan planlægge det i min kalender. Lægesekretæren har fortalt mig, at jeg skal 'snakke med min chef', hvis jeg ikke kan komme til konsultation samme dag.

Og skriftligt svar fra lægen var: ”Vi er kede af at erfare din utilfredshed med vores tidsbestillingssystem. Vi har mange tilfredse patienter, som sætter pris på den lette adgang. Det kan kræve tilvænning, hvis man er vant til andre modeller. Hvis du ringer mellem 8 og 10, kan du få en tid samme dag. Om onsdagen har vi flere sene tider, hvis det passer bedre med dit arbejde.”

Jeg ved ærligt talt ikke meget om klinikken, men det eneste, jeg med sikkerhed kan sige, er, at klinikken virker meget ufleksibel, og at lægesekretæren virker stresset og travlt optaget. Hun henviser hurtigt folk til at læse deres hjemmeside. Jeg synes helt ærligt, at på grund af mangel på læger er deres service blevet ringere og ringere med tiden. Synes, at det er meget trist for patienterne.

November 17, 2023
Unprompted review