See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vroeger was het een top bedrijf de laatste jaren helaas erg hard achteruit gegaan!! 2 items terug gestuurd vergeten de retourformulier bij te voegen die na de rand gemaild en nooit meer iets gehoord o... See more

Rated 1 out of 5 stars

18 februari kleding besteld nog steeds geen bevestiging dat die onder weg is al meerdere keren mail als dm gestuurd reageert nergens op. Wil mijn geld terug ! Oplichters houd geld in zak om vervolgens... See more

Rated 5 out of 5 stars

Altijd top service gehad en nog steeds! Super tevreden en super goede kleding super kwaliteit! Nooit meer bij een andere site bestellen dan bij 365bywendy! Ik raad het iedereen aan in mijn... See more

Rated 1 out of 5 stars

Nog geen 1 ster waardig…. Bestel hier niks!!!!! Op 28-08-2023 heb ik een bestelling geplaatst. Tot op heden nog geen pakket of geld terug ontvangen. Na tig mailtjes gestuurd te hebben, berichten via F... See more

2.0

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

2.0

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

In Oktober 2 sjaals bij haar besteld.

In Oktober 2 sjaals bij haar besteld.
Mijn pakketje kwam binnen zit er maar 1 sjaal in, gewicht op pakket zei 1kg…
Kan dus al nooit, ik kan me niet voorstellen dat 1 sjaal 1kg weegt..🙄
Dus ik mail dat er maar 1 sjaal in zat, geen reactie.. nou stuurde ik deze sjaal ook terug omdat ik deze niet mooi vond. Was echt te dun.
Retourformulier netjes ingevuld, toen naar PostNL en moest ik €6,- betalen voor de sjaal terug te sturen. Nu maanden later en zeker 7 mails later nog steeds niks van haar vernomen.. ze reageert nergens op, en ik moet voor 2 sjaals betalen die ik niet eens heb gekregen/gehouden… heel slecht dit! Ze is op geen enkele manier te bereiken. Niet via Mail (terwijl dit wel op haar website gevraagd wordt) Instagram, TikTok.. nergens reageert ze .. bespaar je geld en bestel hier niet behalve als je het sowieso gaat houden 😉

October 28, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Retouren is een RAMP!! betaalt niet terug

Opsturen en verkopen gaat goed en vrij snel maar als er iets retour gestuurd moet worden en dan zeker het terug krijgen van het geld is een grote ramp. Je hoort er nooit meer iets van terwijl we alles volgens retour procedure hebben verstuurd en aangemeld. Buiten dat de retourkosten voor de koper zijn (kan ik nog in komen) is het werkelijk een RAMP!! Ze reageert niet op mail, telefoon heeft ze niet en
met veel pijn en moeite reageerde ze uiteindelijk op een bericht via facebook. Ondertussen was het pakket al 4 weken geleden bij haar aangekomen.

Met de nodige verzend bewijzen screenshots en fotos bleef ze voet bij stuk houden dat ze niets ontvangen had. En waarschijnlijk "vermist pakket was" dit terwijl de track en trace wat anders vertelde. Naar mijn idee om maar niet terug te hoeven betalen en het verzend risico voor ons (verzender) was. Pas toen ik aan gaf GPS gegevens van postNL op te vragen waar het pakket het laatst gescand was. Was de betaling binnen 2 min geregeld... Erg toevallig, of... Het heeft zich gekruist zo als ze zelf zegt. Onzin naar mijn idee kwam ze er bij ons niet zo maar mee weg om te zeggen dat het pakket vermist was..
Ook verteld ze steeds iets anders eerst worden de retouren altijd op vrijdag verwerkt, en opeens was het op woensdag geregeld...

Kortom bespaar je veel ellende en koop hier niets.. bij ons is het gelukkig goed gekomen maar deze slechte review blijft staan!! Ze heeft er niets aan gedaan en veel te lang geduurt

December 20, 2023

Retouren gaat niet goed

Onlangs heb ik aankopen daar gedaan van schoenen en kleding. Schoenen waren te groot heb ik retour gestuurd met de vraag graag een maatje kleiner alsjeblieft. En vervolgens ook 2 jurkjes daar gekocht. Materiaal is niet naar mijn smaak jurkjes Niet aangehad vervolgens retour gestuurd en tot op heden geen geld terug geen schoenen meer ontvangen mevr. Houdt alles bij zich en geeft aan dat het niet op de juiste manier is retour gestuurd. Dat kan nooit!! Dit kost mij 100,- en mevrouw reageer op geen enkele mail over de retouren. Ik ga hiervan aangifte doen. Je kan niet zomaar alles houden en de klant niks laten weten. Geen geld terug storten geen kleding heb ik meer. Behoorlijk onbeschoft

November 1, 2023

Is this your company?