Hold jer langt væk fra denne "Forhandler", da snyder og svindler dig!!
Virkelig dårlig oplevelse og sild af din egen tid og energi.
Hvis du vil have en smidig handel skal I ikke benytte dem!
Byttede en bil ind, som tidligere er købt hos 7Hbil, som de betaler bundpris for, som er deres egen bil der tidligere er købt hos dem, men blev herefter enige om at bytte den ind mod en M6 fra 2005, til 295.000,- og det viste sig efter en uge at fejlene væltede ind på bilen, både med motor og mange andre ting.
Bilen blev vurderet hos BMW til 50.000,-, hvorefter jeg pressede 7Hbil, til at tage bilen retur, hvilket de indvilgede på, efter lange dialoger frem og tilbage. Bilen viser desuen at have haft 13 tidligere ejere, hvilket sælgeren løj om, da jeg spurgte ham om dette, og han fremstammede 4-5 ejere.
Vi bliver herefter enige om at bytte bilen ind mod en BMW 530, som jeg oplyste forhandleren om at de skulle garantere mig at bilen var uden fejl, ridser eller buler, da vi skulle køre 4 timer hver vej, så jeg ville ikke spilde min tid.
Ankommer til bilforhandleren, hvorefter jeg gennemgår bilen og opdager at der er en skade foran på spoileren, hvilket jeg konfronterer forhandleren om, hvilket de bare snakker udenom, uden nogen yderligere dialog om udbedring eller noget andet.
Herefter kører jeg bilen til BMW for at få den tjekket igennem, hvorefter det viser at bilen lækker olie ved topstykket, som var helt tydeligt og skulle have været opdaget af 7Hbil.
Jeg konfronterer så igen 7Hbil, som sender mig videre til den garanti der er bilen, hvorefter jeg igen selv skal bruge en masse tid på dialog frem og tilbage, hvorefter det viser sig at garantien ikke dækker dette. Jeg får igen presset 7Hbil til at få repareret bilen, hvorefter de indvilger på at bilen bliver repareret hos BMW og jeg får herefter udleveret en lejebil fra BMW, som 7Hbil, ikke ville dække til at starte med, men fik dem igen overtalt til at dække mine omkostninger til dette.
Alt i alt har det været en meget stresset og dårlig oplevelse, hvor 7Hbil, har truet med at sende faktura for at afpresse mig som kunde, for varer der ikke er aftalt i købet og hele handlen er foregået over 9 måneder og det er stærkt kritisabelt og det burde have konsekvenser for dem, at de har spildt min tid og energi på denne episode.
Herudover denne anmeldelse, har jeg forsøgt at lave en anmeldelse på Facebook, men de kan på mærkelig vis afvise anmeldelsen, som de har gjort 2 gange nu, uden nogen forklaring på hvorfor, da de helt sikkert er bange for at deres kunder, skal se hvilken en dårlig forhanler de er, men jeg er i dialog med Facebook nu, der vil kigge nærmere på deres falske oplysninger til Facebook, af min anmeldelse, da jeg har forholdt mig helt og holdent til det der er sket.
Så hvis I vil gøre jer selv en tjeneste, så gå langt udenom denne såkaldte "forhandler", da de svindler og bedrager, med deres biler og aftaler.
September 13, 2015
Unprompted review