Company details

1. Car Dealer

Written by the company

Redan 2002 bestämde vi oss för att leverera unika, högpresterande premiumbilar till människor med bilen som livsstil. Sedan dess har tusentals noggrant utvalda bilar hittat nya ägare över hela Sverige, ja också ägare utanför landets gränser. 7H Bil har blivit ett begrepp som vi stolt vårdar och bevarar. Precis som du gör med din ögonsten. Varför reser då våra kunder långväga för att hitta sin nya drömbil hos oss? Jo, de har lärt sig att vi uteslutande tillhandahåller de mest korrekta, väldokumenterade och exklusiva objekten på andrahandsmarknaden. Vår noggrannhet särskiljer oss. Det skapar långvariga relationer. Varje gång vi säljer en bil gör vi det med ett brinnande engagemang. Ibland söker vi upp kundens drömbil på beställning, ibland står den redan i vår hall och väntar på sin rätta ägare. Gemensamt för alla våra objekt är att vi garanterar full dokumentation och komplett historik. Det gör att de flesta av våra kunder återkommer. KÖPA BIL Vi erbjuder ett stort urval av sport- och premiumbilar. När du köper din bil hos oss på 7H Bil garanterar vi en trygg och enkel bilaffär med körglädjen i fokus. Hittar du inte din drömbil i vårt lager? Ingen fara. Kontakta oss med dina önskemål, så ger vi oss på jakt. Med vårt nätverk över hela Europa kan det gå fortare än du tror. SÄLJA BIL Vi är ständigt på jakt efter fina och välvårdade bilar. Har du en bil i gott skick med bra historik och full dokumentation är vi med största sannolikhet intresserade av att köpa in just din bil. Vi arbetar med såväl direkta inköp till vårt lager som kommissionsförsäljning. Oavsett hur du väljer att sälja din bil gör vi alltid vårt yttersta för att du ska bli nöjd. Varmt välkommen att kontakta oss på 7H Bil!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Bra & smidigt

Oj, verkligen blandade omdömen från andra. Köpte bil via Isak och fick bra bemötande och snabb leverans så absolut nöjd. Även pratat med Erno på verkstaden kring ev. Elfel och fått positivt bemötande även där. hittills i af. 100% nöjd!

December 30, 2025

Grymt bra service!

Har både köpt och bytt in flertalet fordon där David alltid levererat 100% service. Kan starkt rekommendera 7h Bil. Väldigt bra och personlig service samt ärligt. Har det uppstått minsta problem tar dom tag i det direkt.

November 18, 2025

Oseriös bilfirma

Oseriös bilfirma – rekommenderas inte
Jag vill starkt avråda från att göra affärer med
Min upplevelse var oprofessionell från början till slut. Kommunikation bröts, löften hölls inte och prisbilden ändrades flera gånger utan förklaring.
Det finns många seriösa bilhandlare där ute – detta är inte en av dem.

November 8, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Köpte från 7Hbil och Isak

Köpte från 7Hbil och Isak. Vänligt o varmt bemött o omhändertagen på ett bra o trevligt sätt o fick svar på alla frågor.sen jag hämtade bilen inte behövt ha kontakt pga garanti,fel mm så jättepositivt.Tack Isak. Jörgen (tiguan elhybrid)

June 25, 2025

Otrolig bilhandlare!

Jag hade en mycket positiv upplevelse hos 7H, trots att köpet gjordes över telefon. De var hjälpsamma och mycket snabba med att svara på mina frågor. Det märktes att de hade rutin. Bilen levererades i utmärkt skick och överträffade förväntningarna. Rekommenderas för dig som söker en pålitlig bilhandlare.

May 23, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Ursprungliga fel …

Ursprungliga fel är onekligen en svår process att hantera med denna firma. Sedan första början har jag haft vobblande Remskiva, glapp i undre länkarmar, dåliga batterier osv. De åtgärdade batterierna men allt annat har varit på absoluta minimala förståelser.. en seriös firma tar tag i uppenbara fel direkt utan att slingra sig i vare sig ej under garanti, komfortproblem och annat fullständigt icke relevanta bortförklaringar. Se upp för denna firma !! Hoppas era bilar inte upplever initiala fel vid köp

May 2, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Chefen pratade om hur jag skulle raka…

Chefen pratade om hur jag skulle raka min f*tta, japp han sa det ordet och jag spelade in det.
Imorgon går jag till polisen och anmäler honom för kränkande och sexuella trakasserier för vilket företag gör så här? Dessutom var han så dryg och ville jag skulle betala det dubbla pga attt råkade dubbelboka ett annat som jag sedan tog och var helt underbare. Nej som sagt polisanmälan på honom imorgon med mitt klipp där det står hans nummer och att det numret går till honom. Sen var organisation numret olika för själva företaget och min räkning som dom skickade på sms med QR koden längst ner
Hur ska jag kunna göra det tycker dom?.Har inte fått på min mejl. Så ta ett annat företaget. Jag gjorde misstaget att inte kolla deras omdöme där nästan alla gav dom en stjärna och hade på olika sätt problem med dom. Ta ett annat!!!!

May 6, 2023

Dålig

Dålig kontakt, långsam, felaktigt information i annonsen om bilens specifikation och väldigt dåligt kontakt per telefon - nästan som ett gräl fast jag ville bara har information. Kan inte rekommendera.

November 14, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra denne "Forhandler", da snyder og svindler dig!!

Virkelig dårlig oplevelse og sild af din egen tid og energi.
Hvis du vil have en smidig handel skal I ikke benytte dem!

Byttede en bil ind, som tidligere er købt hos 7Hbil, som de betaler bundpris for, som er deres egen bil der tidligere er købt hos dem, men blev herefter enige om at bytte den ind mod en M6 fra 2005, til 295.000,- og det viste sig efter en uge at fejlene væltede ind på bilen, både med motor og mange andre ting.
Bilen blev vurderet hos BMW til 50.000,-, hvorefter jeg pressede 7Hbil, til at tage bilen retur, hvilket de indvilgede på, efter lange dialoger frem og tilbage. Bilen viser desuen at have haft 13 tidligere ejere, hvilket sælgeren løj om, da jeg spurgte ham om dette, og han fremstammede 4-5 ejere.

Vi bliver herefter enige om at bytte bilen ind mod en BMW 530, som jeg oplyste forhandleren om at de skulle garantere mig at bilen var uden fejl, ridser eller buler, da vi skulle køre 4 timer hver vej, så jeg ville ikke spilde min tid.

Ankommer til bilforhandleren, hvorefter jeg gennemgår bilen og opdager at der er en skade foran på spoileren, hvilket jeg konfronterer forhandleren om, hvilket de bare snakker udenom, uden nogen yderligere dialog om udbedring eller noget andet.

Herefter kører jeg bilen til BMW for at få den tjekket igennem, hvorefter det viser at bilen lækker olie ved topstykket, som var helt tydeligt og skulle have været opdaget af 7Hbil.

Jeg konfronterer så igen 7Hbil, som sender mig videre til den garanti der er bilen, hvorefter jeg igen selv skal bruge en masse tid på dialog frem og tilbage, hvorefter det viser sig at garantien ikke dækker dette. Jeg får igen presset 7Hbil til at få repareret bilen, hvorefter de indvilger på at bilen bliver repareret hos BMW og jeg får herefter udleveret en lejebil fra BMW, som 7Hbil, ikke ville dække til at starte med, men fik dem igen overtalt til at dække mine omkostninger til dette.

Alt i alt har det været en meget stresset og dårlig oplevelse, hvor 7Hbil, har truet med at sende faktura for at afpresse mig som kunde, for varer der ikke er aftalt i købet og hele handlen er foregået over 9 måneder og det er stærkt kritisabelt og det burde have konsekvenser for dem, at de har spildt min tid og energi på denne episode.

Herudover denne anmeldelse, har jeg forsøgt at lave en anmeldelse på Facebook, men de kan på mærkelig vis afvise anmeldelsen, som de har gjort 2 gange nu, uden nogen forklaring på hvorfor, da de helt sikkert er bange for at deres kunder, skal se hvilken en dårlig forhanler de er, men jeg er i dialog med Facebook nu, der vil kigge nærmere på deres falske oplysninger til Facebook, af min anmeldelse, da jeg har forholdt mig helt og holdent til det der er sket.

Så hvis I vil gøre jer selv en tjeneste, så gå langt udenom denne såkaldte "forhandler", da de svindler og bedrager, med deres biler og aftaler.

September 13, 2015

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look