Autobedrijf Ab Mulder Reviews 275

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Een leuke skoda rapid gekocht. Meerdere auto's bekeken, verkoper niet opdringerig en gaf duidelijk het verschil aan. Na een weekje begon de auto te kraken als ik over drempels reed. Ze hebben kosteloo... See more

Rated 4 out of 5 stars

Na een teleurstellende eerst inruil, zijn we er samen snel uitgekomen over de aanschafprijs van mijn nieuwe auto. Een dag voor aflevering ontving ik via de e-mail een aantal foto's van mijn toekomstig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Van binnenkomst ter oriëntatie tot daadwerkelijk wegrijden uit de showroom keurig geholpen. Moeite gedaan om mij in de juiste uitvoering ergens in het land te laten proefrijden. Verder in het bestelpr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vanuit Maastricht een prachtige rode Mini Cooper S gekocht. Prima ontvangst, staan je meteen te woord, onder het genot van kopje koffie prettig gesprek. Uitgebreide proefrit kunnen maken. Bij ophalen... See more

Company replied

Company details

1. Car Dealer

Information provided by various external sources

Ab Mulder is een allround universeel autobedrijf in Ugchelen (Apeldoorn-Zuid). Wij zijn een bekende naam in de regio met ruim 50 jaar ervaring in de automotive waaronder 19 jaar als voormalig ŠKODA-dealer. Wij hebben altijd ruim 100 gebruikte auto’s in voorraad. Buiten traditionele diensten, zoals verkoop, onderhoud, reparatie en diagnose aan uw auto bieden wij; leasing, financiering en verzekeringen. Ons bedrijf kenmerkt zich door een jong en gedreven team dat samen de mobiliteitsbehoefte van onze klanten invult met onze kernwaarden: Gewoon, Goed, Geholpen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Eerlijke dealer

Tweedehands Subaru gekocht, welke op inruil was verkregen. Een aantal zaken moesten onder BOVAG garantie worden verholpen maar dit is zeer professioneel en ten volle tevredenheid opgelost.

September 18, 2016

Reply from Autobedrijf Ab Mulder

Bedankt voor de mooie terugkoppeling! We kunnen inderdaad niet voorkomen dat er onverhoopt iets stuk gaat, we kunnen het wel oplossen!

Snel, vriendelijk, meedenkend

Heb nog geen auto bij Ab Mulder besteld maar ze hebben ons wel heel goed geholpen bij de zoektocht. Offertes krijgen we snel, waren duidelijk en scherp geprijsd. Ook het aanpassen van offertes aan nieuwe ideeën ging snel en zonder gemopper. Ik heb via nieuweautokopen.nl ook offertes ontvangen van andere garages maar het contrast was erg groot: langzaam of niet reageren en als ik dan een offerte kreeg was het een hele andere configuratie dan gevraagd. We hebben nog steeds moeite met kiezen maar als we gaan bestellen wordt dat zeker bij Ab Mulder.

September 7, 2016

Reply from Autobedrijf Ab Mulder

Bedankt voor de leuke review! U bent uiteraard altijd van harte welkom om een auto bij ons te bestellen ! ;-)

Prima persoonlijke behandeling.

Nette behandeling en goede empathische houding.

August 27, 2016

Reply from Autobedrijf Ab Mulder

Bedankt voor de goede waardering, hier doen we het voor!

Vriendelijk en prima service

Tijdens mijn zoektocht naar een auto kwam ik uit bij Ab Mulder. Via de telefoon contact gehad over een mooie Seat die daar stond en gelijk al een goed gevoel erbij. Vriendelijke verkoper die op al mijn vragen een uitgebreid antwoord had. Na een bezoekje en proefrit waren wij er zo uit en hebben de auto gekocht. Alle tijd voor een klant en niet even snel zaken willen doen maar een eerlijk gesprek.De aflevering was perfect met een leuke attentie en geniet iedere dag van de mooie auto. Super tevreden en bedankt voor jullie tijd Kees.
Henk

August 26, 2016

Hoi Henk, bedankt voor de leuke terug koppeling! grt Kees

Goede ervaring

Zestien jaar gelden mijn eerste Skoda Fabia bij Ab Mulder gekocht en toen werden alle knopjes en functies van de Skoda zeer goed uitgelegd. Nu weer een Skoda Fabia bij Ab Mulder gekocht en weer werd er veel tijd uitgetrokken om alle functies duidelijk uit te leggen en naar wens in te regelen. Dus de oude service hebben ze kunnen handhaven. Chapeau.

August 26, 2016

Reply from Autobedrijf Ab Mulder

Bedankt voor de leuke reactie, dit is precies waar we het voor doen! We investeren in de toekomst.

Rated 5 out of 5 stars

fijne ontvangst, goede aflevering nieuwe auto, niet opdringerig

Hartelijke ontvangst, correcte behandeling, geen opdringerige verkoop, telefonische taxatie vorige auto zonder voorbehoud meegenomen in verkoop. Ook aflevering nieuwe auto correct en verrassend. Administratieve zaken zijn correct afgehandeld. Duidelijke uitvoerige uitleg auto en instrumentarium ontvangen.

August 24, 2016

Reply from Autobedrijf Ab Mulder

Erg bedankt voor de leuke terug koppeling, wordt gewaardeerd ! grt Team Ab Mulder

Prima service en informatievoorziening

Auto is besteld en geleverd bij Ad Mulder Deventer.

Goed begeleid in het kiezen van een passende auto. Met advies over alle keuzemogelijkheden heb ik uitvoering en opties gekozen passend bij mijn wensen. Een proefrit in verschillende modellen/motor uitvoeringen was geen enkel probleem.

Tijdens het bestelproces ben ik netjes op de hoogte gehouden van de status bij de bestelling. Bij onduidelijkheden of twijfel is netjes contact met mij opgenomen om zeker te zijn dat de bestelling 100% goed zou gaan.

De auto is uiteindelijk een maand eerder afgeleverd dan vooraf aangegeven. Aan het ophalen van de auto werd aandacht besteed. Voldoende informatie over de auto welke netjes gepoetst klaar stond onder een doek. Verder werd een klein presentje gegeven bij de aflevering als dank voor het gegeven vertrouwen.

Vriendelijke mensen, prima informatie, prima service en keurige aflevering.

July 13, 2016

Aanrader

Klantgericht, service gericht, oprecht, voelt je welkom en het afhalen van je nieuw aangekochte auto is een feestje!

Beoordeling

Goede vriendelijke en prettige manier van communiceren. Snelle afhandeling bij inruil en aanschaf. Kortom fijne ervaring.

Prima beoordeling, goede service

Na de aankoop van mijn auto, bleek er een klein defect te zijn. Dit werd zeer snel en vakkundig zonder kosten gerepareerd. Ook voor kleine zaken kun je snel terecht. Goede service en men denkt mee met de klant.

Top service

Na contact met diverse garages te hebben gehad ook contact gehad met Ab mulder. Eerst was er telefonisch en e-mail contact later hebben we toch maar eens een date gepland. Ik kan u vertellen dit was een zeer geslaagde date die ik u zeker kan adviseren! Ben nu de trotse bezitter van een skoda superb III combi.

May 14, 2016

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look