Een leuke skoda rapid gekocht. Meerdere auto's bekeken, verkoper niet opdringerig en gaf duidelijk het verschil aan. Na een weekje begon de auto te kraken als ik over drempels reed. Ze hebben kosteloo... See more
See what reviewers are saying
Na een teleurstellende eerst inruil, zijn we er samen snel uitgekomen over de aanschafprijs van mijn nieuwe auto. Een dag voor aflevering ontving ik via de e-mail een aantal foto's van mijn toekomstig... See more
Vanuit Maastricht een prachtige rode Mini Cooper S gekocht. Prima ontvangst, staan je meteen te woord, onder het genot van kopje koffie prettig gesprek. Uitgebreide proefrit kunnen maken. Bij ophalen... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Ab Mulder is een allround universeel autobedrijf in Ugchelen (Apeldoorn-Zuid). Wij zijn een bekende naam in de regio met ruim 50 jaar ervaring in de automotive waaronder 19 jaar als voormalig ŠKODA-dealer. Wij hebben altijd ruim 100 gebruikte auto’s in voorraad. Buiten traditionele diensten, zoals verkoop, onderhoud, reparatie en diagnose aan uw auto bieden wij; leasing, financiering en verzekeringen. Ons bedrijf kenmerkt zich door een jong en gedreven team dat samen de mobiliteitsbehoefte van onze klanten invult met onze kernwaarden: Gewoon, Goed, Geholpen.
Contact info
Ugchelseweg 249, 7339CJ, Apeldoorn, Netherlands
- 055-5334738
- info@abmulderbv.nl
- abmulderbv.nl
Goed advies voor de beste keuzes.
Ik ben goed geholpen en geadviseerd om tot de voor mij beste keuzes en uitvoering van de auto te komen.

Reply from Autobedrijf Ab Mulder
Profesioneel en toch gemoedelijk.
Prettig klantgericht contact tijdens de aankoop en aflevering van de auto.

Reply from Autobedrijf Ab Mulder
Goede service en correcte afhandeling.
Onze ervaringen met Skodadealer Ab Mulder in Zutphen zijn ronduit positief. Het is ons opgevallen dat je welkom bent met welke vraag dan ook en dat ze er echt tijd voor uittrekken om je aan te horen en vooral met je mee te denken. Of het nu een mankement aan de auto is of het betreft de aanschaf van een andere auto, zij verdiepen zich erin en zoeken samen met jou naar oplossingen. Dit alles doen ze zonder dat het éénrichtingsverkeer is om zoveel mogelijk aan je te verdienen.
Er wordt meegedacht en een oplossing gezocht die bij jouw wensen past.
Het wordt correct afgehandeld en ze doen een stapje meer onder de noemer "Service".
Ronduit een aanrader!

Goede 2e kennismaking
Een aantal jaren geleden waren we al in de showroom geweest om te kijken naar een prive auto bij Ab Mulder, echter daar werden wij niet geholpen. Vanuit het kantoor werd er wel naar ons gekeken maar kwam men niet im actie.
Verrassend was het de 2e kennismaking naar een zoektocht van een Lease auto, activiteit in de showroom, direct aangeesproken en perfect geholpen.

Reply from Autobedrijf Ab Mulder
Eerlijk bedrijf, goede service. Ga zo door!
Skoda Rapid aangeschaft bij Ab Mulder. Ontzettend eerlijk inruilbod ontvangen op mijn in te ruilen auto. Deed ons besluiten van buiten de regio deze dealer te bezoeken en tot aankoop over te gaan.
Prima en hartelijk ontvangst. Uitstekend behandeld, de klant was koning.

Top aankoop
Bij Skoda Dealer Mulder fantastisch geholpen. We konden de Skoda Citigo binnen 3 dagen ophalen en hij zag er helemaal als nieuw uit. We genieten er nu alweer 2 maanden van:).

Zeer prettige ervaring
Wij hebben in juni een occasion (Peugeot 307 station) bij Ad Mulder gekocht en is ons zeer goed bevallen. Toen wij de wagen op kwamen halen zaten er, zonder dat wij dit hadden aangegeven, 4 nieuwe banden op de wagen. Ik had wel gezien dat het profiel minder was, maar geen reden voor onderhandeling. Men gaf aan dat de wagen een controle/onderhoudsbeurt had gekregen conform afspraak en dat zij vonden dat er nieuwe banden om moesten.
Ab Mulder > aanrader voor iedereen.
Fam. Kraaikamp

Ik ben heel teverden met Ab Mulder
We willen u graag nogmaals bedanken voor de goede deskundig
advies we zijn zeer tevreden over de auto.

Reply from Autobedrijf Ab Mulder
Eeen goede auto, alleen trage navi.
De auto is prima alleen de navigatie is wat traag, de meeste mensen kennen een tom tom, in vergelijk daar mee is de erg navi traag.

Prima service
Als schoolmeester geef ik niet automatisch het hoogste aantal sterren, een beroepsmatige handeling. Dat neemt niet weg dat ik prima tevreden ben over Ab Mulder. Goed contact met het team, leuke aanbiedingen zonder addertjes onder het gras en toen ik de auto ging ophalen zat deze onder een 'cadeauverpakking' en kreeg ik er een cadeaupakket bij.

Reply from Autobedrijf Ab Mulder
Goede verkoopbegeleiding en een auto die bij ons past
in eerste instantie op zoek naar een gebruikte auto. Na een proefrit etc bleek een actiemodel Skoda Rapid een goede oplossing. Direct een goede offerte en mooie inruil voor oude auto.
Verrast door de "afleverceremonie" met presentje en een instructie! Veel persoonlijke aandacht van de verkoper Patrick Wissink.
Deskundig,goed informerend en vooral klantvriendelijk
IK heb Skoda Fabia Greenline ingeruild voor een jongere versie. Adequate informatie, eerlijke info over nieuwe auto. Prima aflevering. Kortom een uitstekende garage die ik iedereen aanbeveel.
Zeer tevreden
Goed geholpen. Niet opdringerig. Heel prettig. Ook alles rustig uitgelegd.
Auto rijdt ook super. Alleen jammer dat de tank niet vol zat in tegenstelling tot wat stond op het afleveringsformulier. Maar al met al zeer tevreden.
Goed geholpen en op de hoogte gehouden bij aanschaf auto.
Van binnenkomst ter oriëntatie tot daadwerkelijk wegrijden uit de showroom keurig geholpen. Moeite gedaan om mij in de juiste uitvoering ergens in het land te laten proefrijden. Verder in het bestelproces goed op de hoogte gehouden wat de status was. Dit voorkwam teleurstelling over de uiteindelijk leverdatum. Nog geen onderhoud o.i.d. dus daar geen mening over.
Een prettig gesprek
Overdracht van de auto verliep op een prettige zakelijke manier en nam ook niet teveel tijd. Daar heb ik namelijk een enorme hekel aan. Toelichting op instructies en " papierwerk" compleet. Proefritje maken is prettig bij een compleet nieuwe en ander merk auto dan je gewend bent, zeker met al die elektronica erbij.
1 punt van aandacht. Het is dat ik net een dergelijke sessie bij een ander bedrijf voor het overdragen van de auto van mijn vrouw achter de rug had, zodat ik wist welke officiële documenten ik moest meenemen ( kentekenbewijs en overschrijvingsbewijs van in te ruilen auto. ). Misschien is een mailtje vooraf hierover te overwegen.

Goede en eerlijke service
Bij Ab Mulder krijg je een eerlijk en niet-opdringerig advies. Ze geven aan goede inruilprijs en de verkoopprijzen zijn duidelijk. De aflevering is goed verzorgd. Een modelgarage.

in een woord geweldig
De auto bevalt zeer goed en de aflevering was geweldig .we zijn zeer goed geholpen, voor herhaling vatbaar over een paar jaar vr gr stef en veronica beuker

Reply from Autobedrijf Ab Mulder
wij zijn goed geholpen, vriendelijk en behulpzaam.
We hebben nu onze vierde Skoda gekocht. We hadden een Octavia, maar wilden nu voor een Fabia gaan, het werd een Rapid. Het is ook een fijne auto om in te rijden, maar is iets minder uitgebreid dan de Octavia, moet daar nog wel aan wennen, zoals 5 versnellingen en geen 6 zoals de Octavia, en nog wat kleine dingen, maar rijdt ook geweldig. Het is even anders, maar Skoda is een goede en vertrouwde auto.

Uitstekende eerste indruk!
Ik ben recent wezen kijken naar de Octavia Combi. Snel geholpen, en duidelijke uitleg over de mogelijkheden, ook mbt leasen. Er heerst een gevoel van rust en controle in de showroom. Zeer prettig gevoel. Losstaand van de leasewagen heb ik zelfs mijn eigen particuliere auto kunnen verkopen voor een hele acceptabele prijs! Nu maar hopen dat ik via de leasemaatschappij de opdracht daar kan laten uitvoeren. Ik kan zowel de zaak zelf aanraden maar ook de Octavia ziet er uitstekend uit. Ga zo door!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.