Accudokter Reviews 2

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Prima geholpen bij de Accudokter

Prima geholpen bij de Accudokter, fietsje van mijn zoontje had een onbetrouwbare accu, deze is gereviseerd door hen, op deze reparatie zit een jaar garantie. Binnen dit jaar is de accu kosteloos wederom nagekeken en gemaakt! Erg tevreden, goede service !

September 26, 2025
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Laat je Accu hier niet reviseren!

Laat je Accu of Batterij hier niet reviseren!

Heb 2 mei 2025 m'n Fiets Accu van merk Ecomo van Cortina naar deze zogenaamde Accu dokter gebracht op de Florakade in Groningen.

Men zou de Accu nakijken en er nieuwe cellen inzetten.
Heb er bij vermeld dat ik afhankelijk ben van m'n fiets!
Ik heb hierop 2 weken moet wachten totdat het gerepareerd werd na en telefoontje vanuit mijzelf naar hun toe.
Ja meneer mijn collega is er net mee bezig was het antwoord.

Toen was de Accu klaar binnen 1 uur.
€329,- betaald voor mijn gereviseerde Accu en was er blij mee, ik kon weer fietsen.

Deze blijdschap was van korte duur.
Twee weken later was mijn Accu wederom kapot en deed hij het niet meer bij het stand van 57 %
Ben de volgende dag met mijn Accu weer naar de Accu Dokter gegaan en hem verteld dat de Accu dus bij 57% uitsloeg en dat de Accu dus niets meer deed. Er zit en garantie sticker op mijn Accu dat het dus 1 jaar garantie heb op de repetitie van mijn Accu.
Wederom vermeld dat ik afhankelijk van mijn fiets.

We gaan het nakijken was het antwoord!
Heb zelf en week na die tijd gebeld met de Accu dokter.
En die vertelde me dat de printplaat kapot was gegaan en dat ik moest wachten totdat ze en andere printplaat hadden van en andere Accu die misschien binnen werd gebracht. En hopend dat de printplaat van de andere Accu in orde zou zijn zodat ze deze in mijn Accu konden plaatsen.

Ik heb zelf regelmatig contact onderhouden met dit bedrijf en gevraagd hoever het stond met mijn Accu.
Had het idee dat men het erg irritant vond dat ik belde, en werd afgescheept met de woorden " ja meneer we hoeven dit niet te doen, dit is pure service "

Ik stelde voor om de accu weer op te halen en mij betaalde €329,- terug betaald te krijgen.
Toen werd er gezegd nee dit valt niet onder garantie en dit is service wat we doen.

Met andere woorden je kunt na je geld fluiten terwijl ik maar 2 weken gebruik heb kunnen maken van mijn gereviseerde Accu.

Heb op hun aanraden de accu eerst nog laten liggen omdat ze de toch de goede hoop hadden dat er binnen afzienbare tijd er wel en printplaat zou komen.

Ben ondertussen 4 maanden verder en nog steeds niets gehoord van mijn Accu!
Dus ben er maar zelf na toegegaan om mijn accu op te halen.
Ik vroeg om mijn Accu en toen werd gelijk gezegd we wachten nog steeds op en printplaat.
Ik heb aangegeven dat ik al 4 maand wacht op mijn Accu. Ja maar wij hoeven dit niet te doen, we doen dit uit coulance waren de woorden.

Maar ergens in hun voorwaarden staat dat men geen garantie geeft op de printplaat.
Maar we geven wel en jaar garantie op de cellen.
Deze voorwaarden zijn me nooit verteld en werd me achteraf duidelijk gemaakt.
Heb hun vermeld dat ze hier veel duidelijker over moeten zijn als iemand zijn kapotte Accu brengt!
Resultaat kapotte Accu, €329,- kwijt.
DUS BRENG UW ACCU DUS NIET HIER HEEN ! ALS UW PRINTPLAAT KAPOT IS BENT U UW GELD KWIJT!

September 19, 2025
Unprompted review

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look