See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Duurde wel een tijdje, maar inmiddels is een garantieaanvraag (na veel heen en weer gemail) naar tevredenheid opgelost. @Koen: Dank voor je inspanning richting toeleverancier Telwin om dit op te lo... See more

Company details

1. Vehicles & Transportation

Information provided by various external sources

Acculader kopen? Acculaders voor auto, brommer, motor en boot ✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd ✓ Gratis bezorgd vanaf 75 euro ✓ Achteraf betalen mogelijk

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Zaptec go 2 + p1 load balancer EV…

Zaptec go 2 + p1 load balancer EV wallbox aangeschaft, na grondig onderzoek welke kwaliteit er geboden wordt door acculaders.nl. Zaterdagmiddag besteld en zondagavond kunnen ophalen. Top service! Wij hopen er geen gebruik van te hoeven maken maar hopen dat de after sales op hetzelfde niveau staat.

March 30, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Betrouwbaar, telefonisch bereikbaar en zeer correct.

Telefonisch altijd bereikbaar, betrouwbaar en zeer vriendelijke en correcte afhandeling. Ik had een acculader van Victron besteld die door toedoen van PostNL veel te laat en slecht (mishandeld pakket) verzonden werd. Omdat ik deze eerder nodig had, waardoor elders opgehaald, hebben ze het pakket terug genomen door retour-labels te sturen. Geen enkele kosten in rekening gebracht. Dikke Pluim!

February 27, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Retourneren is lastig.

De prijs is goed, en als je direct de juiste keuze doet is het product ook goed. Maar over de service ben ik minder positief.
Nadat ik over een Multiplus binnen 7 weken, met een toelichting, vroeg om deze, inclusief alle materialen en in de originele verpakking te mogen retourneren en een deel van de kosten vergoed te krijgen werd dit van de hand gewezen. In plaats van retourneren probeerde de leverancier mee te denken over een oplossing, deze pogingen waren tevergeefs.
Vanzelfsprekend begrijp ik dat er door Acculaders kosten gemaakt zijn die ik in geval van retourneren graag wilde voldoen, hetgeen ik ook bij het eerste contact al aanbood.
De Multiplus is minder dan een uurtje gebruikt maar deed niet wat ik verwachtte. Nu zit ik met een fantastische Multiplus, die ik niet kan gebruiken.
Bijzonder jammer, en een deuk in mijn eerdere hoge verwachtingen van Media 73.

January 23, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Top service met het verhelpen van een storing.

Heb een half jaar geleden een wallbox besteld van het merk webasto. Super lader en werkte altijd goed. Helaas kwam er een storing wat ik zelf niet kon oplossen. De lader werkt niet meer. Heb contact opgenomen en werd uiterst goed geholpen! Zelfs op zondag hebben we nog mail contact gehad. De storing is verholpen! Wat een top service! Als we weer wat nodig zijn komen we zeker terug! Bedankt acculaders.nl !

February 15, 2026

Toch beetje opletten

Op webshop staat "helaas niet op voorraad, informeer ons naar de levertijd" bij een sterk afgeprijsd artikel. Anders dan bij correcte webshops kan je hier gewoon het artikel bestellen en betalen, wat de suggestie wekt dat het artikel binnen afzienbare tijd uitgeleverd zal kunnen worden. En geen nood want ik had tijd, het was niet dringend.
Vervolgens krijg je te horen dat dit gewoon uit assortiment is, nooit meer leverbaar is, maar alternatieven uiteraard wel kunnen besteld worden, maar vanzelfsprekend zónder korting (gevraagd en geweigerd).
Wanneer je dit aankaart leggen ze de fout bij de klant: ik had dus moeten weten dat een klassieke 'helaas niet op voorraad én bestel- en betaalbaar' = nooit meer leverbaar en kies iets anders.
Als ik vervolgens stel: 'Als je hier probeert je gelijk te halen kom je beter sterker gewapend want dit ruikt naar bait & switch.' krijg ik te horen dat ze geen idee hebben waar ik het over heb en dat ik vijandig ben. 2x ik in de fout dus volgens deze winkel.

De terugbetaling werd dan weer wél prompt behandeld.
En ze hebben overigens zeer nette prijzen, maar daar staat tegenover dat er aan 'cutting corners' wordt gedaan.

February 10, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Nieuwe acculader voor mijn fiets…

Nieuwe acculader voor mijn fiets besteld bij acculader.nl, dacht dat ik een goede lader had besteld, maar door hun goed meedenken kon ik de order op tijd omzetten, hierdoor kreeg ik alsnog de goede lader.
Zeer scherp meegedacht door deze leverancier.
Top bedrijf en echt een aanrader voor iedereen die een lader nodig heeft. Een dikke tien(10).
Mvg jan redmeijer

December 3, 2025

Waarschijnlijk gebruikt apparaat ontvangen

Ik heb bij dit bedrijf een telwin alaska 210 lader besteld en snel ontvangen de verpakking was onbeschadigd alleen de doos was veel te groot voor de lader doos waardoor deze alle kanten opschoof want er was geen opvulling geplaatst doos lader was op diverse plaatsen ingedeukt het zegel op de doos lader was al eens geopend naar mijn inziens is dit product al gebruikt dit is aan diverse dingen te zien de laadklemmen kun je normaal een bepaalde afstand uit elkaar halen bij het ontvangen apparaat is dat al veel meer als normaal en heeft men een t-rip geplaatst om verder scheiden te voorkomen acculaders meldde na reclamatie dat het mogelijk was dat de doos was open geweest voor het maken van foto’s en dat ze de meneer die het product inpakte gingen aanspreken normaal bestel ik producten ergens anders maar die hadden het niet voorradig bij dit bedrijf zal ik niets meer bestellen

October 9, 2025

Uitstekende service en klantgerichtheid

Ik had een klein probleem met mijn bestelling: een onderdeel leek te ontbreken. Na contact met de klantenservice werd dit snel en professioneel opgepakt. Hoewel het onderdeel volgens de specificaties niet standaard inbegrepen was, begreep men mijn verwarring en werd het alsnog kosteloos nagezonden.

Deze klantgerichte houding en snelle afhandeling verdienen een groot compliment. Ik ben zeer tevreden over zowel het product als de service van Acculaders.nl. Een aanrader!

July 21, 2025

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Klantenservice is goed bereikbaar, denkt mee en geeft eerlijk advies. Levering was snel en netjes verpakt. Vragen na aankoop werden vlot en vriendelijk beantwoord. Betrouwbaar bedrijf met focus op klanttevredenheid!

July 1, 2025

Snel geleverd

Ik zocht een acculader voor mijn motorfiets en zag door de bomen het bos niet meer door het ruime aanbod. Even advies gevraagd en gekregen. Gisteren startte de motor al weer. Super!

July 7, 2025

Veel kennis

Ik belde om een druppellader te bestellen. Zelf heb ik er geen verstand van. De man aan de telefoon gaf mij goed advies en kwam over of hij er veel van afwist. De druppellader werd daarop volgend snel geleverd en was precies wat ik nodig had. Ik zou hier zeker vaker bestellen.

July 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Pas op met retourneren, klantendienst reageert pas na officiële klacht

Ik bestelde een Victron DC/DC lader maar had per ongeluk het verkeerde model gekozen. Meteen gemaild, maar het pakket was al verzonden. Geen probleem: ik volgde hun retourprocedure en stuurde het pakket dezelfde dag terug, op eigen kosten.

Volgens de tracking werd het afgeleverd met handtekening. Toch beweerden ze dat ze het niet hadden ontvangen. Onderzoek bij PostNL bevestigde zwart op wit dat dit wel zo was. Reactie van acculaders.nl? “We tekenen voor bulkzendingen en hebben geen tijd om alles na te kijken.”

Pas nadat ik via ECC België en Nederland een officieel dossier opstartte, kreeg ik plots een mail dat mijn geld zou worden teruggestort. Dit alles heeft dan ook een aantal maanden geduurd.

Geen excuses, geen erkenning. Alleen actie na externe druk.

Zeer slechte ervaring. Klantgerichtheid lijkt hier ver te zoeken.

May 26, 2025

Afschuiven verantwoordelijkheid

Was in eerste instantie goed tevreden.
Echter binnen 3 maanden blijkt dat de optimate O114 usb lader de accu leeg trekt omdat hij niet automatisch uitschakelt.
Motor stond ivm vakantie langere tijd stil. Dus het viel nu pas op.
Volgens optimate zelf moet dat binnen 1 uur of als accu onder bepaalde waarde komt.
Nu heb ik al veel ervaring met optimate laders en usb laders. Altijd goed en degelijk product.

Het kan gebeuren dat een product defect is.( waarschijnlijk al vanaf begin).
Als verkoper zou je dus garantie moeten verlenen. Helaas verwijst verkoper naar leverancier en na week geen enkele reactie meer.
Als je belt schuiven ze het af op hun leverancier.
En als je niet belt ben ik bang dat zij je vergeten.
Als je acculaders.nl er op wijst dat jij geen zaken doet met hun leverancier maar met hen en dat zij garantie moeten verlenen krijg je als verwijt dat je onredelijk bent.
Je wordt wordt zelfs onheus bejegent en beticht van leugens. Houden zich totaal niet aan het consumentenrecht.

Pas nadat je een negatieve review plaatst kan ineens wel een nieuwe optimate usb oplader toegezonden worden.
Echter daarna krijg je mails van de eigenaar die niet snapt wat het probleem is ook niet na uitleg.
Hij vindt dat het allemaal niet zo is. Dat hij juist hele goede klantenservice bied...............
(Volgens zijn eigen bescheiden mening)
Vervolgens blijft hij "stalken"via de mail en wil mij zijn mening opdringen.
Neemt geen enkele verantwoording maar wil wel dat je de review verwijdert omdat het heeeeeeel erg negatief is.

Maar ja uit meerdere reviews blijkt dat ik niet de enige ben met deze ervaring. En vooral zijn reakties op negatieve reviews zegt mi al genoeg.

Dit bedrijf is geen aanrader.....

July 4, 2025

Geweldig!

Geweldig!
Veel websites leveren inderdaad snel, maar wanneer je bestelt op de zondagavond is dat toch vaak anders. Zondagavond rond 20.30 besteld en de volgende middag in huis!
Wij hebben hier een accubooster gekocht en dit kwam netjes en prima verpakt binnen! Wij zijn zeer tevreden!

February 17, 2025

Garantie toch netjes afgehandeld

Duurde wel een tijdje, maar inmiddels is een garantieaanvraag (na veel heen en weer gemail) naar tevredenheid opgelost. @Koen: Dank voor je inspanning richting toeleverancier Telwin om dit op te lossen.
Telwin zou er wel verstandig aan doen om dit direct goed en correct op te lossen, vandaar niet de maximale score.

January 20, 2025

Wallbox Pulsar Pro meter defect

Hier een Wallbox Pulsar Pro besteld en de kWh-meter bleek niet in orde te zijn. De app gaf constant aan dat er geen meter gevonden was. Na meer dan 1 maand met Wallbox Support bezig te zijn geweest en steeds maar weer te vragen om iets te testen (Alsof het al niet genoeg geld kost om steeds naar de klant te rijden) en zonder enige oplossing te bieden, toch maar een mailtje naar Acculaders gestuurd. Binnen 1/1,5 week lag er een nieuwe meter op mijn deurmat en het probleem was verholpen. Deskundig en vlotjes geholpen. Dank je wel Stijn! Zeker een aanrader!

August 1, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look