Wat een oplichters
Wat een oplichters heel ander artikel gekregen dan de foto.
Duurde heel lang kan het niet meer terugsturen. Weg geld trap hier niet in.
Wat een oplichters heel ander artikel gekregen dan de foto.
Duurde heel lang kan het niet meer terugsturen. Weg geld trap hier niet in.
Leugenaars zijn het ze beloven het onderweg is maar niets, met de traceercode wordt ook gesjoemeld niets klopt, 1 ster is nog teveel
Goede raad KOOP HIER NIET !!!!!
Die Zehenkorrektur bei Advero sind absoluter Mist. Wie in der vorherigen Bewertung 1 Monat Lieferzeit und das zurückschicken wurde in der Nachricht davor auch schon beschrieben. Man kann mit keinem dort Kontakt aufnehmen nur per Email und man hat das Gefühl die Antworten sind nur Computer gesteuert. Bitte NICHTS bestellen.
Heb ditbesteld maar heel ander type thuis gestuurd gekregen niet conform afbeelding en als ik het terug wil sturen moet dit op eigen kosten en die zijn duurder dan de bestelling omdat het naar China moet. Ik vind dat als niet voldoet aan de omschrijving je hat dan kosteloos terug zo morten kunnen sturen maar hier dus niet het geval
Ein Stern ist noch zuviel. Die Zehenkorrektur für die Füße Lieferzeit 1 Monat. Sie werben mit 60 Tage Rücknahme. Das kann man machen, aber die Ware muss nach China zurückgeschickt werden. Das kostet ca. 25,- EUR bis 2 kg und 45,- EUR bis 5 kg.
Ich rate allen Menschen, nichts bei Advero zu bestellen.
Ik kan me alleen maar aansluiten bij de andere reviews en zelfs 1 ster is nog teveel. Retour wordt niet geaccepteerd omdat ik het zogenaamd "verzegelde " zakje had geopend. Het is gewoon een zakje met ritssluiting zoals iedere supermarkt die verkoopt.
Het heeft een maand geduurd voor het product kwam. Vervolgens bleek het niet wat ze beweren dat het is.
Terugsturen was niet mogelijk na mailcontact.
Pure diefstal
Waardeloos product ontvangen, totaal niet wat er wordt beschreven op de website. Retour sturen is duurder dan prijs van het product. Mijn advies: niets bestellen bij Advero!!!!
Op 7 sept 2025 is de bestelling bevestigd bij mij loopt het spoor dood vanaf op 10 sept. €29,99 gestolen dus! Stelle dieven. Jammer dat je als laatste 1* kan geven, want die zijn ze niet eens waard.
Ik heb op 29 sept. 2025 besteld en betaald en ook bij mij loopt het spoor dood vanaf 1 oktober.
Twee teencorrectoren besteld op 20 september 2025. Het spoor loopt bijster vanaf 25 september . Niets meer gehoord, niets meer te vinden. Volgens mij is het nep.
Learn more about other kinds of reviews.